2- of 4-daagse Master program

Implementatie en integratie ijzeren succeswetten

Beste lezer(es),

In de namiddag van een warme dag aan het einde van de lente, zo’n 25 jaar geleden, slaagden twee jonge mannen aan dezelfde universiteit. Ze hadden veel met elkaar gemeen. Ze presteerden allebei beter dan gemiddeld. Ze hadden allebei een warme en vriendschappelijke persoonlijkheid en ze hadden beide — zoals veel net geslaagde studenten — grote plannen voor hun toekomst.

Niet lang geleden kwamen deze twee mannen terug voor hun 25ste reünie.

Ze hadden nog steeds veel met elkaar gemeen. Ze waren allebei gelukkig getrouwd. Ze hadden beiden 3 kinderen. En nadat ze waren geslaagd hadden ze allebei een baan gevonden bij hetzelfde productiebedrijf — en waren daar nog steeds werkzaam.

Maar er was een verschil. Eén van de mannen was de manager van een kleine afdeling van dat bedrijf. De ander was de CEO…

Wat Maakte Het Verschil?

Heb je je ook weleens afgevraagd waardoor er dit soort verschillen ontstaan in ons leven? Het komt niet alleen door intelligentie of talent of toewijding. Het ligt er niet aan dat de één wel geld wil verdienen en de ander niet.

Het ligt ook niet aan geslacht. Het ligt niet aan een universitaire studie of academische titel. In dit verhaal ging het om twee jonge mannen maar het hadden net zo goed twee vrouwen kunnen zijn of twee niet-gestudeerden.

Het verschil wordt bepaald door hoe iemand de quantumwetten voor succes toepast in hun leven en inzicht in de geest (bewustzijn, verenigd veld, uitgebreide zelf) bereikt. Dit inzicht noemen we intelligentie.

En dat is het doel van deze programma’s is om de deelnemers de quantumwetten van succes (creatie) aan te leren, die hun leven — zowel op persoonlijk als op professioneel niveau — naar een hoger niveau zullen tillen. PMC vertaalt onder succes én winstgevend leven de navolgende begrippen: gezondheid, geluk én welvaart.

“Verloren” Regels voor Welvaart en Succes

Deze wetten zijn niet nieuw, wel verborgen én door PMC onderzocht en aangevuld, dat betekent niet dat ze geen plaats hebben in de moderne samenleving.  Deze wetten zijn juist nodig, geniaal en belangrijk.

Op dit moment vinden er grote veranderingen plaats in onze manier van denken én doen. Passie, geluk en voldoening staan op de voorgrond.

Maar hoe kun jij ervoor zorgen dat je daadwerkelijk geniet van wat je doet zonder dat je je zorgen moet maken over je financiën, gezondheid of conflicten met anderen, of toekomst? Vergaar de innerlijke weet dat jij deze zelf laat ontstaan en kunt beïnvloeden.

Tijdens een 2-daagse High level manifestation training ontdek je ijzeren quantumwetten voor welvaart en succes anno 2020. Je leert welke stappen je moeten nemen om sneller, gemakkelijker met innerlijke rust je doelen te bereiken. Je leert ook begrijpen hoe deze wetten werken én waar ze uit bestaan.

Voor Wie Is Deze Training?

Deze training is opgezet voor ambitieuze (zaken)mensen met een krachtige persoonlijkheid die verder willen groeien en meer willen bereiken op persoonlijk én zakelijk niveau. Het is voor mensen die met een zakelijk of levensvraagstuk zitten.

  • Als jij wilt leren hoe je meer uit jezelf kunt halen…
  • Als jij wilt leren hoe jij jezelf kunt afstemmen op gewenste creaties, dromen en trillingsniveau..
  • Als je op zoek bent naar een manier om zelf het heft in handen te nemen…
  • Als je productiviteit en het prestatieniveau van jouw onderneming of organisatie wilt verhogen…
  • Als je ambitie hebt om meer te groeien en jezelf te ontwikkelen…
  • Als je wilt leren hoe je minder weerstand en meer moeiteloosheid creëert…
  • Als jij nu echt je (zaken) leven wilt optimaliseren..
  • Als jij wilt studeren hoe het leven voor je werkt…
  • Als jij wilt ontdekken hoe jij intelligentie en levenskracht in jezelf beschikbaar maakt voor re-creatie en succesvolle manifestaties (resultaten) zichtbaar maakt…
training_image3

Dan is deze High level masterclass voor jou. Kortom je leert bewust samen te werken met deze oneindige intelligentie die door ieder van ons heenstroomt. Je leert zelf stevig aan het roer te staan van je leven.

Waarschuwing: Je zult worden uitgedaagd tijdens deze training en een zekere mate van zelfreflectie en je hart te openen is belangrijk om het meeste uit deze training te kunnen halen.

Dit is geen typische ‘training’ waar je de hele dag zit en luistert. We gaan actief aan de slag met interactieve werkvormen op gebied van leiderschap, coaching, beïnvloeden en strategie.

Wat Is Het Resultaat?

Deze training is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Omdat iedereen z’n eigen innerlijke waarden heeft en zal moeten gaan werken aan zijn eigen weg. Na afloop van deze master dagen:

Kun jij je innerlijke (stromingen) kwaliteiten en nieuwe (brein) technieken bewust inzetten in zowel persoonlijke als zakelijke situaties én ben je in staat om sneller te schakelen naar mogelijkheden tijdens uitdagende omstandigheden.

Kun je een sterkere positieve invloed uitoefenen op je omgeving.

Ben je in staat om sneller in de flow te komen waardoor je de juiste mensen, kansen én situaties creëert, dus in je leven trekt.

Heb je mastermind quantum kwaliteiten ontwikkeld en bewustzijn geüpgraded waarmee je anderen inspireert en zul je de mogelijkheid hebben om meer uit jezelf en je team of (gezins)omgeving te kunnen halen.

Voel jij je zelfverzekerd over je eigen, zelfontwikkelde visie, missie én kracht en kun je dit beter communiceren naar anderen.

Ben je je bewust van de belangrijkste quantumwetten van succes en weet je hoe ze moet toepassen om jouw levensvisie én doelen tot werkelijkheid te maken.

Heb jij unieke kennis én verdieping vergaart: hoe energie én het brein werkt en daardoor creëer jij verbluffende positieve veranderingen in je leven.

Advies van één van de rijkste mensen ter wereld

Warren Buffet, één van de slimste en meeste succesvolle investeerders van onze tijd werd gevraagd waarin je tegenwoordig het beste kunt investeren. Zijn antwoord was snel en praktisch…

“De meest belangrijke investering die je kunt maken is in jezelf.”

Bij PMC staan we daar 100% achter. Met deze éénmalige investering maak je een commitment naar groei én ontwikkeling van jezelf.

Je leert in deze 2- of 4-daagse High level program dat bewustwording van je eigen kwaliteiten veel meer balans geeft. Dit maakt je een zelfbewuste persoon die vanuit zijn innerlijke krachten en potentialiteit verder groeit. De organisatie oftewel omgeving groeit mee. Je gaat merken dat als je van binnen een goed en positief krachtig gevoel hebt, dit onvermijdelijk leidt tot succesvoller zijn in de buitenwereld. Je innerlijk: de werkelijkheid, creëert je persoonlijke en zakelijke leven én manifesteert resultaten. Je leert van binnen naar buiten werken!

Na een 2- of 4-daagse programma ‘PMC’s High level manifestation’ voel jij je zelfverzekerder, vol zelfvertrouwen én krachtiger. Vanuit een mastermind kan jij je zakelijke- en privé leven met een gerust hart aansturen en creëren. Hierdoor zal je gewenste eindresultaten met gemak, rust en vertrouwen bereiken. Dit komt omdat wij de quantumwetten werkzaam hebben gemaakt in jouw (zaken)leven!