Master HIGH LEVEL (online) jaarprogramma

Heb jij ook soms het gevoel dat je in bepaalde emoties blijft hangen, je niet verder komt met het aanleren van bepaalde denkwijzen en vast blijft zitten in eenzelfde situatie?

Dan is het HIGH LEVEL 1-op-1 jaarprogramma iets voor jou! In een jaarprogramma krijg je alle ruimte om je mindset voorgoed te veranderen. Dit programma is erop gericht je nieuwe denkwijzen en gedrag aan te leren, zodat daadwerkelijk de hersencircuits versterken en nieuwe verbindingen (voorloper voor nieuwe situaties en ervaringen) vormt, waardoor je ook echt resultaten krijgt. 

Het helpt je om met een high-end mindset succesvolle ervaringen te creëren. Je leert ijzersterke levenswetten kennen die jouw denken en ontwikkelen immens vergroten. Zodat je met een nieuwe mindset nieuwe mogelijkheden schept. Je breekt door naar een nieuw level van denken en gedrag. Dit op jou afgestemde nieuwe gedrag is bepalend voor het behalen van je kleine en grote doelen. Terwijl je het gehele jaar (2022) hiermee bezig bent, leer je te leven in het nu met innerlijke rust, blijheid en vertrouwen. Instapmogelijkheden zijn mogelijk (2022/2023).

Iets voor jou? Lees dan verder.

Het HIGH LEVEL jaarprogramma

Het doel van een HIGH LEVEL jaarprogramma is om jou de wetten van succes aan te leren, die jouw leven –  zowel op persoonlijk als op professioneel niveau – naar een hoger niveau zullen tillen.

Wat is succes volgens PMC’s: gezondheid, vreugde, vertrouwen en welvaart. Denk hierbij onder andere aan kleine en grote doelen zoals: relationeel, gezondheid (afvallen of algehele gezondheid optimaliseren), carrière en mentaal veerkrachtiger worden (zelfverzekerdheid, eigenwaarde, grenzen aangeven et cetera).

‘Verloren’ regels voor welvaart en succes 

Deze wetten zijn niet nieuw, wel verborgen en door PMC’s onderzocht en aangevuld, wat niet betekent dat ze geen plaats hebben in de moderne samenleving. Deze wetten zijn juist nodig: ze zijn geniaal en duurzaam.

Op dit moment vinden er grote veranderingen plaats in onze manier van denken en doen. Passie, geluk en voldoening staan steeds meer op de voorgrond.

Maar hoe kun jij ervoor zorgen dat je daadwerkelijk geniet van wat je doet, zonder dat je je zorgen moet maken over de toekomst, je financiën, gezondheid, of vast blijft zitten in verslavingen of conflicten met anderen? Vergaar alle kennis die ervoor zorgt dat jij situaties zelf in je leven kunt laten ontstaan en beïnvloeden.

Tijdens een HIGH LEVEL jaarprogramma ontdek je welke ijzersterke wetten er zijn en vergaar je diepgaande kennis over het brein. Het programma is erop gericht dat je leert welke stappen je moet nemen om sneller, gemakkelijker, met innerlijke rust en vertrouwen je doelen te bereiken. Je zal ook leren hoe deze wetten precies werken.

Voor wie is dit jaarprogramma bedoeld?

Dit programma is opgezet voor ambitieuze zakenmensen en particulieren met een krachtige persoonlijkheid die verder willen groeien en meer willen bereiken op persoonlijk en zakelijk niveau. Het is ook bedoeld voor mensen die met een zakelijk vraagstuk zitten. Mensen die zich sneller persoonlijk willen ontwikkelen. Mensen die zichzelf één jaar hiervoor de tijd geven en er ook echt zin in hebben.

 • Als je wilt leren hoe je meer uit jezelf kunt halen
 • Als je wilt leren hoe jij jezelf kunt afstemmen op gewenste creaties, dromen en trillingsniveaus
 • Als je op zoek bent naar een manier om zelf het heft in handen te nemen
 • Als jij vastgelopen bent en slechte gewoonten en patronen wilt doorbreken
 • Als je nieuwe vaardigheden wilt leren die jouw leven verrijken
 • Als je vastzittende energie (emoties) uit het lichaam wilt bevrijden
 • Als je de productiviteit en het prestatieniveau van jouw onderneming of organisatie wilt verhogen
 • Als je ambitie hebt om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen
 • Als je wilt leren hoe je minder weerstand en meer moeiteloosheid creëert
 • Als je nu echt serieus je (zaken)leven wilt optimaliseren
 • Als je wilt weten hoe het leven werkelijk in elkaar steekt
 • Als je wilt ontdekken hoe je je eigen potentieel beschikbaar kan maken voor nieuwe ervaringen, waarna je succesvolle resultaten kan bereiken


Wil je dit allemaal leren? Dan is dit HIGH LEVEL jaarprogramma zeker iets voor jou. Je zal bewust gaan samenwerken met een oneindige intelligentie die door ieder van ons heen stroomt. Je leert zelf stevig aan het roer te staan van je leven.

Waarschuwing: Je zult worden uitgedaagd tijdens dit programma en een zekere mate van zelfreflectie is belangrijk om het meeste uit dit programma te kunnen halen. Ik zal je uitdagen om je hart te openen.

Dit programma bestaat niet uit hoorcolleges. We gaan ook aan de slag met interactieve breintechnieken op het gebied van leiderschap, coaching en strategie.

Praktische informatie en aanmelden

Wat mag je verwachten als resultaat?

Het jaarprogramma is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Omdat jij je eigen innerlijke waarden hebt, zal je moeten gaan werken aan je eigen weg. Na afloop van het jaarprogramma:

Kun jij je innerlijke kracht en nieuwe denkwijze bewust inzetten in zowel persoonlijke als zakelijke situaties en ben je in staat om slimmer en sneller te schakelen naar mogelijkheden tijdens uitdagende omstandigheden.

Heb jij toegang tot je onderbewustzijn om genezing in werking te zetten.

Kun je een sterkere positieve invloed uitoefenen op je omgeving.

Ben je in staat om sneller in een juiste mindset te komen waardoor je de juiste mensen, oplossingen, kansen en situaties creëert die jouw doelen ondersteunen.

Door een jaar consequent aan jezelf te hebben gewerkt heb je een mastermind ontwikkeld en je bewustzijn geüpgraded, waar jij je hele leven profijt van hebt.

Je zult de mogelijkheid hebben om meer uit jezelf en je team of (gezins)omgeving te kunnen halen.

Voel jij je zelfverzekerd over je eigen zelfontwikkelde visie, missie en kracht, gebaseerd op rust en vertrouwen.

Ben je je bewust van de belangrijkste wetten, die bepalend zijn voor het realiseren van grote en kleinen doelen en weet je hoe je ze moet toepassen en werkzaam maakt om jouw levensvisie en zakelijke doelen tot werkelijkheid te maken.

Heb jij unieke kennis (grensverleggende en vernieuwende denkwijzen) en verdieping vergaard: je weet hoe energie en het brein werken en daardoor creëer jij verbluffende positieve veranderingen in je leven.

Afsluitend nog een advies van één van de rijkste, slimste en meest succesvolle investeerders ter wereld: Warren Buffet. Aan hem werd gevraagd waarin je tegenwoordig het beste kunt investeren. Zijn antwoord was snel en praktisch…

‘De meest belangrijke investering die je kunt maken is in jezelf.’

PMC’s staat daar 100% achter. Met deze éénmalige investering maak je een commitment naar groei én ontwikkeling van jezelf.

Stuur een mail voor praktische informatie of een strategie call over het HIGH LEVEL jaarprogramma 2022.


Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30