Verbeteringsprocessen PMC

Verbeteringsprocessen organisatie of bedrijf inclusief (individuele) bedrijfscoaching voor ondernemer…
Coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling heeft het allerhoogste rendement voor een bedrijf of organisatie, aldus PMC…

Wij hebben in bedrijven en de huidige economie continue te maken met veranderende stromingen. Reorganisaties, robotisering en fusies zijn daarom niet meer weg te denken. Belangrijk is dat de voordelen van de fusies opwegen tegen de consequenties daarvan. Als bedrijf zal ook naar behoren krediet zijn opgebouwd bij de medewerkers van de organisatie.

Maar ook dient er voldoende financiële ruimte te zijn, aangezien een investering in een veranderproces de benodigde kosten met zich mee kan brengen. Wanneer we gaan praten over een fusie, moeten alle middelen gebruikt worden om het proces volledig door te denken, strategisch inzichtelijk te maken en uit te voeren. Tegelijkertijd moet de business gewoon doorgaan. Hoe is het beleid? Het beleid ondersteunt namelijk de doelstellingen van het bedrijf.

Daarnaast wordt communicatie ook wel de startmotor van het bedrijf genoemd. Elk conflict of onduidelijkheid zal productieverlies veroorzaken. Er zal geld blijven liggen. Vooral op de lange termijn is het belangrijk om het management en medewerkers te inspireren en te blijven motiveren.

Geld besparen door de juiste begeleiding en investering.

Waarmee worden medewerkers geconfronteerd? Verdriet, onzekerheid en bepaalde angsten. Te allen tijde roept verandering in een bedrijf bij veel mensen weerstand op. Het voelt als een indirecte bedreiging. Emoties met lage energie kosten geld en gezonde energie.

Wanneer er echter aandacht aan het personeel en management wordt gegeven, bespaart dit geld en worden de medewerkers ondersteund en dus gemotiveerd om vervolgens een beter product (en geld) te leveren.
Hierdoor wordt ook voorkomen dat het ziekteverzuim in dit veranderingsproces wordt geminimaliseerd. Wij werken aan de weerstanden en coachen of geven advies waar nodig waardoor er voor de medewerkers en het management weer kansen en mogelijkheden ontstaan.

Hoe en wat wordt er duidelijk verbeterd?

  • Om onrust te voorkomen en een transitie in gang te zetten is het belangrijk om emoties te benoemen (lees pijn, onzekerheid en angst van de medewerkers voor wat komen gaat). Vervolgens gaan wij werken aan wat de nieuwe toekomst brengt, hoe we hier naartoe gaan werken als team: het beleidsproces. We werken aan vertrouwen en congruentie met nieuwe doelstellingen. Te allen tijde is het belangrijk om de medewerkers zo veel mogelijk bij het gehele proces te betrekken.
  • Denk ook aan de privé situatie, rouwverwerking, (ex)-verslaafden, burn-out, verdriet onzekerheid en angst, een conflict, afscheid nemen na ontslag van medewerkers en (gemotiveerde) blijvers. Heel veel mensen hebben ongemerkt vragen. Het individuele coachings traject kan geheel worden afgestemd op de persoonlijke vraag en situatie. Coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling heeft het allerhoogste rendement voor een bedrijf maar ook voor de persoon zelf.
  • De betrokkenheid bij de medewerkers motiveert, wanneer het personeel geen goede communicatie krijgt of negatief wordt benaderd, daalt het mentale niveau aanzienlijk en dit heeft weer invloed op het productieve proces. Het is belangrijk duidelijk te laten weten dat wat de doelen zijn voor alle medewerkers en hen ook hiervoor te belonen.

Is het tijd om dit veranderingsproces in gang te zetten. Ik help je hier graag bij. Voor het uitwisselen van gedachten of een informatief gesprek vraag meer info aan…

Zakelijk advies of coaching

Resultaten en gewenste situaties worden bepaald door onze innerlijke kwaliteiten en zelfkennis.

Hoe kan jij het eindresultaat en de productie van jouw bedrijf, organisatie of overheidsinstelling met succes verhogen? Wat is de behoefte van jouw bedrijf, cliënten, organisatie of haar medewerkers?

Het PMC Mastermodel

Er wordt eerst een helikopter analyse gemaakt (middels onderzoek en het uittekenen) van de diverse lagen, fasen, waarden, overtuigingen, beperkingen en conditioneringen van het bedrijf of bestuursorgaan, haar management en medewerkers. Bewustzijn staten van functioneren waar een persoon, afdeling, organisatie of land doorheen gaat en waar zij staan, tezamen met de visie en missie.

“Praktisch werken met skills, intelligentie en universele inzichten om de bedrijfsresultaten met succes positief te beïnvloeden en de condities en productiviteit van het bedrijf en haar medewerkers te verbeteren.”

We creëren samen een gemeenschappelijke taal en volledige betrokkenheid in de organisatie zodat alles in één lijn congruent met de visie en doelen van het bedrijf of land wordt samengebracht. Middels actie, het creëren van een master mindsetting, focus energie en doelgericht synchronisch werken.

Veranderingen van strategie inzetten, het PMC integratie- implementatie model regelmatig aanpassen of vernieuwen om winstgevend te blijven (tools inzetten, mind-setting, nieuwe scenario’s maken, verschillende opties en middelen genereren) innoveren als een startup en uitvoerbaar maken.

PMC biedt oplossingen aan voor vraagstukken op operationeel maar ook resultaatgericht en financieel (waarden congruentie, productie verhogende wetenschap) niveau gericht op het gewenste eindresultaat, zowel binnen het bedrijfsleven als (semi)overheden.

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30