Over Petra van den Berg

Petra van den Berg, onderzoeker, ervaringsdeskundige, bedrijfsadviseur, internationaal sr. personal- en executive coach.

Petra begeleidt mensen bij het behalen van zakelijke- en persoonlijke doelen. Haar expertise ligt op het gebied van de werking van het brein en de quantumwereld, het verenigd veld waarin wij allen leven en waarin ijzersterke wetten gelden die continu werkzaam zijn. 

Zij biedt vakkundige coaching, zakelijk advies, training en schrijft over zaken die mind, body en levenssituaties betreffen, waarbij zij gebruik maakt van haar specialismen op het gebied van coaching, diepgaande kennis van het brein,
het quantumveld en gerelateerde wetten. Inmiddels heeft zij ruim twintig jaar ervaring in het vak.
Zij geeft ook les en high level-trainingen op het gebied van persoonlijke- en professionele groei. 

Petra is grondlegger van MultiLaws®, multifunctionele wetten voor meer geluk in zaken in privé.
Deze wetten zijn bepalend voor succes en geluk voor iedereen. Ze werken altijd, zonder uitzondering voor wie dan ook. Dit is haar passie, deskundigheid en werkgebied.

Ze is de auteur van de navolgende boeken:

Petra schrijft bijna wekelijks en publiceert nieuwe artikelen op haar website en in de media. Daarnaast is ze een nieuw boek aan het schrijven.

Waarin is Petra van den Berg te onderscheiden?

Haar gedachtegoed én strategie heeft zij door de jaren heen ontwikkeld. Petra heeft zich daarbij laten inspireren door haar ervaringen als ondernemer, zakenvrouw en door persoonlijke ervaringen.

Persoonlijke ervaringen die zij heeft doorlopen in haar leven zijn onder andere: een bloedtransfusie, geelzucht, zware allergieën, boulimia, concentratieproblemen, burn-out(s), zakelijk tegenspoed, reuma artritis, hypertensie, nierbekkenontsteking, een virusinfectie in het hoofd en diverse verslavingen. Dit heeft haar diepe inzichten over levensenergie, oftewel ons zelfhelend vermogen en innerlijke kracht, gegeven. Lees hier hoe zij de wet van eenheid in haar eigen leven toepaste.

Door diepgaand onderzoek te verrichten in bewustzijn en vele inzichten te verwerven over de veldtheorie (bewustzijn, emoties, gedrag en het menselijk potentieel) heeft haar dit alles diepgaande kennis en succes gebracht. Research in (levens)energie zal altijd haar passie blijven. Zij onderzoekt gebieden zoals: verdieping van de geest, brein, gezondheid, neuroplasticiteit en quantumfysica. Experimenten, wetenschappelijk onderzoek en bewijsmateriaal wettigt haar gedachtegoed dat alles uit zachte vibrerende informatieve energie bestaat. 

Voor Petra is het afstemmen op een ijzersterke levenswet een ‘diep weten en goddelijk vertrouwen’. Desalniettemin heeft zij een analytisch én helderwetend vermogen en wil zij ook graag een verklaring hebben waarom iets op een bepaalde manier werkt. Al jarenlang onderzoekt zij oeroude principes en paradigma’s oftewel, wetenschapsfilosofie. 

Petra is gepassioneerd om particulieren, CEO’s en professionals te ondersteunen bij het versterken van hun innerlijke kracht, zodat zij toegang krijgen tot het veld van alle mogelijkheden, om zo hun prachtigste leven te creëren. Middels het westerse gedachtegoed te verenigen met het holistische gedachtegoed en de daarbij behorende MultiLaws hoopt zij wereldwijd mensen en organisaties te verrijken. Kortom, het is haar missie om zoveel mogelijk mensen inzichten te geven, zodat ook zij leren dat ze alles in henzelf hebben om de kwaliteit van hun (zaken) leven te optimaliseren. Haar cliënten leren meesterschap over hun bewustzijn en energie (mindset) te ontwikkelen. Petra gelooft dat iedereen het potentieel heeft om zijn/haar levenservaring op een hoger niveau te brengen en cruciaal kan veranderen.

Naast haar genoten (rechten) studies, zoals onder andere juridisch en notarieel (KNB), management, professioneel mediator (Lime Tree) en levenservaring en onderzoeken, heeft zij geïnvesteerd in diverse holistische studies, cursussen en trainingen, zoals mind & body coaching, life coaching, personal coaching, meditatie, trance coaching, executive- en business coaching. In 2005 is zij persoonlijk opgeleid door dr. Roy Martina. Daarnaast volgde zij de training: ‘sprankelend presenteren’ van ZijSpreekt, sprekersbureau vrouwelijke deskundigen voor congressen en in de media en de training/cursus van dr. Joe Dispenza: verdiepingscursus in de wetenschap, neuroplasticiteit en hoe het brein werkt om een nieuw niveau van welzijn te creëren dat van invloed is op gezondheid, geluk, carrière en alle verdere  omstandigheden.

Tevens heeft zij zich verdiept in diverse theorieën, onder andere van: Deepak Chopra, Lynne McTaggart, Louise Hay, Napoleon Hill, Einstein, dr. Bruce Lipton, verschillende religies en paradigma’s. Het bovenstaande heeft geleid tot het ontstaan van MultiLaws: multifunctionele wetten voor meer geluk en succes.

Petra M.C. van den Berg coacht en adviseert onder andere:

Particulieren, professionals, CEO’s, bedrijven en managers. Bedrijven die tot volle tevredenheid gebruik hebben gemaakt van Petra’s expertise zijn onder andere:

 • Abbott Nutrition International Curaçao, bedrijfsseminar: ‘leiderschap en succes’.
 • Abbott Nutrition International Aruba, bedrijfstraject voor managers: ‘leiderschap en succes’.
 • Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal: nurses symposium, spreker: ‘het begrip bewustwording en succes’
 • Ziekenhuis Aruba
 • Kiwanis club, gastspreker: ‘ondersteunende breintechnieken voor succes en gezondheid’.
 • Aruba Bank N.V. (bankinstellingen), gastspreker: ondersteunende breintechnieken voor succes en gezondheid’.
 • FCCA, Caribisch gebied, 3-daagse bedrijfsseminar ‘vitaal en bruisend door het (zaken)leven’.
 • Fundacion Cas pa Comunidad Arubano FCCA
 • ATA Aruba Tourism Authority, 3-daagse teambuilding retreat: ‘A face lift for the Aruba Tourism Authority’.
 • Government of Aruba (regeringen en diverse bestuursorganen), als spreker op de ‘reflect and refocus’ event.
 • Stichting Onderwijs Combina (scholengemeenschappen)
 • Mise and Place Holding NV, 3-daagse bedrijfsseminar voor directeur, managers en supervisors: leiderschap en succes.
 • Spaarneziekenhuis Nederland, als spreker op een gezondheidsweekend voor het personeel.

Petra in de media en publicaties

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30