Wil jij je innerlijk weten ontwikkelen? 1 inzicht..

Beste lezers,
Even geen blog gezien? Dat klopt….. er stonden een aantal andere deadlines op mijn to do lijst: zoals onderzoek voor mijn tweede boek. Jazeker, op dit moment ben ik druk met informatie verzamelen. Overigens met het diepe vertrouwen dat de universele wetten het overige in beweging zullen zetten.
Wat mij opvalt in deze ervaring en samenwerking met de natuur is dat wanneer ik een doel heb behaald er andere doelen mij toevallen. Het is één van de wetten die werkt. Door een doel te behalen met de juiste mindset voelde ik blijdschap, was ik dankbaar en voelde oprechte voldoening. Dit gold voor mij, maar ook voor de betrokkenen in mijn omgeving. Grappig genoeg was dit gevoel zo sterk dat er zich tegelijkertijd een andere doel manifesteerde. Zo werkt het ook in ons universele systeem. Het creëert, het versterkt, het verdubbelt en het trekt meer van hetzelfde aan.
Voor de nieuwe lezers: PMC staat voor Principles Mastermind, laws for suCces. Met succes doel ik op: gezondheid, geluk en welzijn. Door middel van masterclasses, intensieve trainingen en coaching programma´s op basis van de werking van universele kennis. Lees: het Universele Recht Systeem.
Wij trainen tevens in het coachen en leidinggeven, met name het toepassen van de universele wetten, en de juiste mindset hebben en het begrijpen van deze wetten.
Kenmerkend van een universele aanpak is dat men tevens leert het lichaam en onze energie anders te bekijken. Om dit te gebruiken en niet te laten leiden, of juist afleiden, door ons geconditioneerd denken (lees: beperkt denken). Neem bijvoorbeeld de gedachte: “het zit in mijn gen dus ik kan er niets aan veranderen” of “zo ben ik nu eenmaal”. Nee, we bestuderen hoe een gen en/of lichaam vóór ons kan werken in plaats van tegen te werken. 

 Het rechtssysteem is wellicht nieuw voor je, maar het is zeker geen nieuw systeem. Het is zelfs oeroud. Onze samenleving is geheel doortrokken van deze universele wetten en regelgeving. Steeds vaker beroepen wij ons, in een (innerlijk) conflict, ziekte of groeiblokkade, op een dieper niveau dan wel op kosmische rechten. Voor zakelijke en persoonlijke groei is het belangrijk dat er voldoende afstemming is met het universele recht. Het berust op diep vertrouwen en vooral inzicht in jezelf. Om dit systeem eigen te maken, eist dit een (ander) duurzaam gedrag en opening van het hart om samen te werken met deze oneindige intelligentie.
Middels trainingen en coaching programma´s leert men ook daadwerkelijk dit gedrag te laten ontstaan door het toepassen, het integreren en dus implementeren van deze wetten. Het is een complete ontwikkeling en hierdoor kom je in contact met het universele systeem en dus met de intelligentie van het leven zelf.
Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust eens rond op mijn website.
Hieronder staan 10 verschillende magische factoren van de universele wetten om jouw onbegrensde mogelijkheden (let op: deze reikwijdte is ongekend) stap voor stap succesvol te ontwikkelen. Voor wie de ‘prijs’ wil betalen is succes gegarandeerd. Klik hier en download.
Hoe werkt de kracht van intentie en visualisatie? Hoe werkt ons onbewuste? Hoe ontwikkel ik mijn innerlijke weten? Hoe reageert het leven op dit moment op mij en waarom? Klik hier om het boek met antwoorden te bestellen.
Zorg goed voor jezelf; je bent kostbaar, tot gauw!

Petra

PMC Principes Mastermind laws to suCces
Key to success