Welke rol speelt een gedachte bij het manifesteren van je doelen

Beste lezer,

Mijn nieuwste artikel is heden gepubliceerd in WoMagazine, een prachtig online magazine voor een Healthy Lifestyle. Het artikel gaat deze maand over de wet van manifesteren.

De wet van manifesteren

Gedachten en gevoelens spelen een belangrijke rol voor het manifesteren en realiseren van je doelen. Indien je merkt dat je geen resultaten ziet of krijgt, heb je niet echt iets in jezelf veranderd. Bovendien zullen je doelen zich pas manifesteren als je deze eerst in je bewustzijn hebt gevormd.(1).
Een belangrijk kenmerk van deze wet is dat je hartstochtelijk eerlijk tegenover jezelf dient te zijn en kijkt met onvoorwaardelijke liefde naar jezelf, je gedachten en gevoelens. Op deze manier kom je veel te weten over je gedachten, focus en aandacht. Vervolgens is het essentieel dat je manifestatietechnieken toepast.

Het is de wereld in jezelf die bepalend is voor je manifestaties

Succes of gebrek is eenvoudigweg eerst in je eigen mind gecreëerd. Het idee bestond volledig binnen jou. Je kunt namelijk geen succes ervaren als je het niet eerst vooraf hebt gevoeld en ervaren in jezelf, hoe dat zou zijn. De wet van manifesteren zegt ook dat je alleen eenzelfde soort gebeurtenis kunt manifesteren als die welke je over jezelf uitzendt. Denk hierbij aan de wet van energie. Dit berust mede op het feit dat het kwantummodel aantoont dat je alles en iedereen projecteert wat je over jezelf, situaties en anderen denkt. Uit onderzoeken van godsdiensten, wetenschappers, filosofen, metafysica en de meeste theorieën blijkt dat ze zijn gebaseerd op: ‘je wordt datgene waaraan je denkt’. Het is de wereld in jezelf die bepalend is voor je manifestaties dus levensgebeurtenissen en omstandigheden.

De navolgende vragen worden in dit artikel behandeld:

–      Wat is manifesteren
–      Hoe je met succes kunt manifesteren
–      Wat ben jij nu aan het manifesteren
–      3 inzichtvragen om te onderzoeken wat jij aan het manifesteren bent
–      Wetenschappelijke onderbouwing van de wet van manifesteren

Wanneer je het interessant vindt om het hele artikel te lezen klik dan op de volgende link: Womagazine

Ander nieuws

Onlangs zijn er twee video’s op mijn You Tube kanaal gepubliceerd. 

De eerste gaat over het verschil tussen het newtoniaanse model van de werkelijkheid en het kwantummodel van de werkelijkheid en hoe je een positief keerpunt in je leven kunt bewerkstelligen. 

De tweede video gaat over waarom het zo belangrijk is dat je een stukje theorie leert over de succeswetten. Als wij als mens namelijk nieuwe informatie ontdekken, krijgen we kennis. Stel wij blijven deze informatie herhalen door te lezen, studeren en integreren leggen wij deze informatie vast in onze hersenen. Kortom je bouwt een model van begrip op (bouwstenen in je hersenen) over deze desbetreffende informatie. Dit begrip ondersteunt je doelen. Leer met behulp van deze video ook waarom het zo moeilijk is om te veranderen. Waarom het zo moeilijk is om uit die automatische programma’s van het lichaam te stappen. Het lichaam de taal van de gevoelens. 

Op naar een Higher Level!

Hartelijke groet,

Petra van den Berg

Bron document:
(1)   https://www.newscientist.com/article/dn1591-mental-gymnastics-increase-bicep-strength/

______________________________________________________________________
Leer manifesteren en werk met ijzersterke levenswetten

Geïnteresseerd in het 1 -op- 1 (online) masterjaarprogramma, zodat jij alle ruimte krijgt om je mindset voorgoed te veranderen naar een groeimindset? Ja, ik meld mij aan voor een strategie call.

Of, heb je geen tijd om een langdurig programma te volgen om de succeswetten te kunnen toepassen in je leven? Wil je snel jezelf persoonlijk ontwikkelen voor meer zakelijk of persoonlijk succes? Dan is het VIP programma voor jou. Met dit programma transformeer je jezelf in 2 tot 4 dagen naar een succesvol individu die energie uit het leven haalt en daarmee succes bereikt. VIP arrangementen

Overige vragen?

Wij ondersteunen je graag. Vraag meer info aan via PMC@petravandenberg.com

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30