Opschalen begint van binnenuit.

Beste lezer,

Afgelopen maandag heb ik genoten en met plezier deelgenomen aan de training ‘sprankelend presenteren’ van ZijSpreekt. Sprekersbureau vrouwelijke deskundigen voor congressen en in de media. 

Een training waar je in één dag leert met impact en authentiek te presenteren. We hebben veel geoefend met nieuwe technieken. Het was naast het ontvangen van goede en bruikbare tools, tips en feedback een leuke inspirerende dag in een zeer prettige omgeving Het Kasteel in Woerden.

Ik vind het belangrijk om continue te investeren in mezelf en bedrijf. Mezelf continue verbeteren waar ik maar kan en mijn waarde opschalen.

Ik investeer bijvoorbeeld in mijn vak een bestudeer veel vakliteratuur, ook een manier van opschalen. Ik investeer in mijn schrijfwerk door een schrijfcoach in te schakelen. Voorts in mijn marketing en in nieuwe breintechnieken te leren/vervaardigen en toe te passen, zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen, adviseren en coachen. Kortom hoge kwaliteit leveren aan mijn cliënten vind ik belangrijk.

Waarmee investeer jij in jezelf? Waarin wil jij opschalen?

Hartelijke groet,

Petra M.C. van den Berg

__________________________________________________

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen? INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantum(succes)wetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. Bestel boek.

PMC’s quantum(succes)wetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantum(succes)wetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. Opschalen is mogelijk voor jouw bedrijf. (Geef je wensen aan per email.)

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30