Nederland bereidt zich voor op het ‘nieuwe normaal’.

Nederland bereidt zich voor op het ‘nieuwe normaal’.

Beste lezers,

Ik heet mijn nieuwe lezers van harte welkom!

Graag deel ik onderstaande strategie met jou. Mijns inziens zijn er nog te weinig mensen die innerlijke werk gebruiken. Het is zo zonde!​ Het kan echter een ijzersterk fundament vormen in onze samenleving.

Nederland is begonnen met haar voorbereidingen op de anderhalvemetersamenleving. Met betrekking tot horeca, scholen, sportclubs en diverse betrokkenen is iedereen aan het filosoferen over hoe de 1,5 meter regel geïntegreerd kan worden in onze samenleving. “Het nieuwe normaal”. 

Nieuwe normaal; nieuwe denken.​​

We kunnen ervoor kiezen om nog een deur te openen mbt het ‘nieuwe normaal’. ‘Het aanleren van een nieuwe manier van denken’. Hiermee bedoel ik regelmatig je energie naar binnen richten, zodat je energie beschikbaar maakt om nieuwe situaties te creëren. Ik attendeer op het feit dat we ons regelmatig moeten losmaken van informatie uit de buitenwereld (denk aan personen, plaatsen, gewoontes, dingen, actielijst..).

Indien we dat niet doen zullen we continu in dezelfde neurale circuits (neurologisch netwerk in je brein) blijven hangen en hierdoor steeds weer dezelfde realiteit creëren. Mits je tevreden bent met je huidige situatie: dan hoef je niets te doen. 

Middels meditatie en breintechnieken kunnen we ons innerlijke toestand veranderen. Een nieuwe manier van denken en voelen leidt tot een verandering van energie. Door de verandering van energie kan er iets nieuws ontstaan in je leven. 

Bovengenoemde combinatie versterkt elkaars werking.

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en kijk op www.petravandenberg.com

Wens je een prachtig weekend!

Stay safe and healthy.

Lieve groet,

Petra