In deze blog lees je mijn conclusie met betrekking tot de wet van eenheid.

Beste lezers,

Ik heet mijn nieuwe lezers van harte welkom en ik wil jullie vertellen dat ik dankbaar en zeer enthousiast ben dat jullie de stap hebben genomen om De 10 magische factoren van de quantumwetten te downloaden. De laatste versie van De 10 magische factoren is gisteren licht herzien. Stuur mij een e-mail indien jij deze nog wilt ontvangen.

Bijgaand eerst een korte video die aansluit bij mijn laatste blog, met een kleine toelichting. Ik geef je hierbij een tipje van de sluier inzake technieken die ik in mijn strategiesessies gebruik. Klik hier.

In deze video kun je dus luisteren naar welke technieken ik onder andere gebruik om jou te helpen een groei-mindset te ontwikkelen! En hoe je quantumwetten werkzaam maakt in jouw leven. Denk hierbij aan: neuroplasticiteit (nieuwe synapsen aanleggen), kennis van het brein, kennis van quantumwetten én emotionele intelligentie. 

Ik herhaal: alles is al latent aanwezig. Ons potentieel is aanzienlijk sterker dan welk middel dan ook. De wet van eenheid is altijd werkzaam. We dienen echter wel innerlijke veranderingen (onze aandacht naar binnen richten) aan te brengen om nieuwe mogelijkheden te activeren en te creëren. Hierover kan je lezen in mijn laatste artikelen met daarin ervaringen en onderzoeken. 

Mijn conclusie met betrekking tot de wet van (quantum)eenheid

Wij kunnen allen onze (innerlijke) energie veranderen. Hierdoor bewerkstelligen we blijvende nieuwe veranderingen in ons leven. Er is geen verschil tussen de buiten- en binnenwereld. Er is heelheid en verbondenheid en we kunnen alleen creëren en manifesteren vanuit onszelf!

Recente informatie, (wetenschappelijke) onderzoeken binnen de neurowetenschap, quantumfysica (multiversum) en epigenetica gecombineerd met meetbare menselijke ervaringen, instructies en oeroude geldende principes (wetten) leiden allemaal tot één en dezelfde feit, namelijk dat alles met elkaar verbonden is. Er zijn zo veel onderzoeken én metingen gedaan in mijn vakgebied dat ik met heel mijn hart hoop dat er ook binnen het westerse denken meer eenheid zal komen.

 Hoe kunnen wij bekwaam worden en inzicht krijgen in onszelf:

–      Onderzoek en observeer jezelf dagelijks;

–      Lees over deze onderwerpen;

–      Leer je mind en onderbewustzijn te herprogrammeren;

–      Leer je hersenen te herprogrammeren;

–      Leer jezelf een nieuwe manier van denken aan;

–      Conditioneer je lichaam opnieuw;

–      Volg trainingen over dit onderwerp en vraag advies;

–      Leer frequenties te gaan ervaren en zie deze als drager van informatie;

Wil jij hier meer over weten of zelf een sessie volgen die een persoonlijke transformatie in gang zet, wil je een strategie in kaart brengen of mij inhuren voor een (bedrijfs)training of advies? Stuur mij dan gerust een e-mail om een (online) afspraak te maken.

Be safe and healthy en volg de regels van het kabinet.

Lieve groet,

Petra

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantumwetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK.

PMC’s quantumwetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per e-mail).

AI (Artificial Intelligence) concept.