Grijp jij de kans om te investeren in je toekomst?

Grijp jij de kans om te investeren in je toekomst?

De sleutel tot succes is mindset…en het leven reageert op jouw mindset. Dus op acties, op jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen. Weten we het nog? De cirkelwerking: alles wat we uitzenden komt te allen tijde weer terug.
Wat een heerlijke materie is dit toch… Ik ben verliefd op mijn vak en nog fijner om dit mee te kunnen geven en delen met andere mensen en naasten.

Maar ook zo jammer dat dit vak niet in het leven is geroepen op scholen en universiteiten. Kinderen leren wel wiskunde of bijvoorbeeld muziek en rechten, maar niet de echte “oerkennis” (graag noem ik het universeel recht) van het echte leven. Welke kennis juist zo waardevol is en het hele leven positief kan beïnvloeden. Iets waar men te allen tijde zelf op kan terugvallen. Hier zou ik vanuit mijn hart een opstart in willen maken.

Het leuke nieuws is dat ik per oktober 2018 ook mijn eigen column in het Spaanse tijdschrift “De Kosta” kan delen. Deze is overigens in de Nederlandse (soms Engelse) taal en wordt uitgegeven als Magazine in Nederland en Spanje en uiteraard online. Daarnaast ben ik onder andere bezig met diepgaand onderzoek in de kwantumfysica in relatie met onze hersenen en mindset.

Weer even terugkomend op het item mindset. Jij kunt dus de high-performer van je eigen toekomst worden, mits je beschikt over een aantal technieken en vooral kennis van de universele wetten en bewustwording. Deze succeswetten (lees: fundamentele natuurwetten) vormen het fundament van groei. Werk samen met mij aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en neem het heft in eigen handen!

Dit kan allereerst door kennis op te doen over de natuurwetten en principes en in harmonie te komen met deze principes en deze in je leefwijze te integreren. Het universum zal je spontaan ondersteunen en hulp bieden. Ik heb inzichten en vaardigheden te bieden in de relatie energie, bewustzijn en onze eigen scheppende krachten. Dit vormt een juiste mindset voor succes. Onder succes valt overigens voor mij: goede gezondheid, relatie(s), succes in je werk/onderneming of passie en een gelukkig en vredig leven.

Je herkent het vast wel: je start enthousiast met het lezen van een persoonlijk of zakelijk groeiboek om nieuwe inzichten op te doen. Tijdens het lezen slaat de twijfel toe, want hoe moet je dit nou toepassen of realiseren? Of, ik begrijp er niets van dit lijkt wel een omgekeerde wereld. In welke wereld leef ik eigenlijk? Er komen allerlei sceptische of oude overtuigingen en twijfels naar boven. Start gewoon met het lezen van één bladzijde per dag en maak daarnaast een prioriteitenlijstje voor jezelf (overigens ook handig voor andere doeleinden). Elke stap in de goede richting en mindset is er één!

Op deze manier kan je jouw dag leuker én vooral effectiever maken. Elke dag vraag je aan jezelf wat essentieel is voor jou en daarin neem je je eigen (en zakelijke) “ontwikkeling” in mee. Schrijf 3 prioriteiten op het prioriteiten lijstje voor die dag.

Je verantwoordelijkheden en doelen te benoemen helpt vooral bij het vaststellen van een prioriteitenlijstje. Welke waarden geef jij aan je doelen? Waar stroomt door deze actie jouw energie naartoe, wat ben je onbewust of bewust aan het scheppen? Is dit wat jij wilt? Gaat de energie naar jouw te behalen en gewenste doelen? Echter, je manifesteert je bewustzijn over jezelf..

Houd er rekening mee dat niet alles een directe prioriteit betreft. Je kunt daarnaast een lange termijn lijstje of kalender bijhouden.

Om deze prioriteiten te realiseren met jouw doel(en) voor ogen is het belangrijk om “NEE” te leren zeggen tegen anderen en/of afleidingen wat niet synchroon is met jouw doelen.

Wanneer je dit leert ben je eerlijk tegenover de ander maar ook tegenover jezelf. De verwachtingen van elkaar worden minder en het respect des te meer.

Tevens zeg jij hierdoor “JA” tegen jezelf en het leven. Het is belangrijk om jezelf goed te (leren) kennen. Een andere tip lees eens het boek van “Napoleon Hill”, deze man heeft mij velen jaren geleden enorm geïnspireerd  en naast mij miljoenen andere mensen. Het gaat over de kracht in jezelf en hoe deze goed te benutten.

Tot gauw!

Hartegroet,

Petra (PMC)

Voor informatie over masterclasses, trainingen en overige consults of advies kan je me altijd vrijblijvend mailen. Kijk ook op: www.petravandenberg.com