Door de wet van herhaling naar de next level

Beste lezer,

Om een groot succes te worden in het realiseren van je doelen blijft het een belangrijk feit: waar jij je aandacht aan schenkt groeit. Of dit nu extern of intern is, deze wet is altijd werkzaam. Dit betekent dat de kracht van herhaling ook een belangrijke vereiste wet is om een juiste mindset duurzaam te creëren.

Mijn artikel, welke gepubliceerd is in Womagazine, gaat deze maand over de wet van herhaling. In dit artikel vind je uitleg waarom het belangrijk is om de kracht van herhaling in te zetten en waarom je hierdoor een nieuw neuraal netwerk (voorloper voor nieuwe situaties) vormt die automatisch nieuw gedrag ontwikkelt. Lees het hele artikel op: Womagazine

Hoe jij denkt, handelt en voelt, zo zie jij de wereld

Jouw omgeving is een reflectie van je innerlijke wereld. Velen van ons zijn zich niet bewust dat ze in de loop van hun jaren beperkende gedachten en overtuigingen hebben verzameld. Deze zitten diep genesteld in ons onder bewustzijn. Beperkende gedachten worden door de externe wereld continue opgewekt en daardoor spelen de vastgeroeste beperkende programma’s automatisch af. Het mooie is dat wij zelf, bewust kunnen worden van alle dingen die wij onszelf wijsmaken. Ons onderbewustzijn laat ons denken en handelen op een bekende manier, dit komt voort uit ervaringen en diepe overtuigingen uit het verleden. Het zijn vertrouwde gevoelens die continu dezelfde gedachten aandrijven.Je neurocircuits, biologie, chemie, fysiologie en genetische expressie zal altijd overeen-komen aan hoe jij handelt denkt en voelt. Je snapt dat dit tevens je persoonlijkheid creëert. Je kunt dit vergelijken met de hond die kwijlt van tevoren bij zijn eten. De hond wordt geprikkeld door de geur en het kwijlen gaat automatisch. Bij ons is dat ook zo. Bepaalde triggers worden geprikkeld door de omgeving en vervolgens volgen alle automatische gedachten, emoties en handelen. Dat betekent dat we elke dag steeds weer dezelfde gedachten denken en daardoor dezelfde ervaringen creëren. Kortom, je blijft op dezelfde mindset hangen. Als jij een nieuwe ervaring (realiteit) wilt creëren zal je moeten stoppen met waaraan je hebt gedacht. Op deze manier kan je een nieuwe mindset creëren. Lees verder.

Ander nieuws

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor het  (online)masterjaarprogramma. Je leert mindsets, vaardigheden en kennis om een groot succes te worden in het realiseren van je doelen. In voornoemde programma gaan we onder andere de wet van herhaling (nieuwe denkwijze en gedrag) inzetten. 

Hoe werkt het? Ik ga het je allemaal uitleggen in het Masterprogramma. 

Je gaat leren: 

  • Hoe je snel een nieuwe mindset creëert
  • Hoe jij vertrouwen en rust blijft houden
  • Hoe ijzersterke wetten werken en waarom deze altijd leiden tot verandering en groei
  • Hoe jij patronen en slechte gewoonten kunt doorbreken
  • Hoe de wetenschap van het denken werkt
  • Hoe jij je je eigen potentieel beschikbaar kan maken voor nieuwe resultaten

Bij deze nodig ik jou uit voor mijn masterprogramma. Stuur een reply op deze mail als je interesse hebt en serieus naar een higher level wilt.

Op een Masterjaar!

Hartelijke groet,

Petra van den Berg
______________________________________________________________________

Waarom wachten? Waarop wachten? Er zijn nog instapmogelijkheden voor het 1 -op- 1 masterjaarprogramma. Ja, ik meld mij aan voor een strategie call.

Overige vragen?

Wij ondersteunen je graag. Vraag meer info aan via PMC@petravandenberg.com

Train je brein: petravandenberg.com