De wet van inbeelding creëert resultaten

De ijzersterke (succes)wet van inbeelding

In mijn eerder besproken wetten is beetje bij beetje naar voren gekomen dat het ‘toepassen’ van de wetten het belangrijkst is. Vandaar dat ik nog één zeer belangrijke wet heb ontwikkeld: de wet van inbeelding. 
Een idee en/of wens kan je alleen met al je innerlijke en fysieke kwaliteiten waarmaken. Zonder doelbewuste innerlijke actie kan het leven nooit geoptimaliseerd worden. Een innerlijke actie kan bijvoorbeeld zijn: Een verandering in je denken aanbrengen om een bepaald item van je leven te verbeteren, want door de wijze waarop je denkt creëer je continue je realiteit. 

Een innerlijke actie kan ook een inbeelding zijn. Een bewuste inbeelding is een plaatsing van energie. En waar je energie plaatst dat groeit. Het is belangrijk dat je zo betrokken raakt met het innerlijk beeld, dat het beeld in gedachten reëler wordt dan jouw werkelijkheid. 

Verbeeldingskracht is belangrijker dan feiten, aldus Albert Einstein.

Een cruciale succesfactor in dit proces is dat je ook je lichaam mee verandert. Het lichaam is eigenlijk je indicator voor de maatstaven van je complete doel en uitkomst. Het lichaam kun je mee conditioneren door in de meditatie echt het gevoel van je doel te ervaren, het gevoel alsof je het doel al bereikt hebt.

Lees het gehele artikel in WoMagazine. In dit magazine publiceer ik regelmatig artikelen. Het is een toonaangevend online Magazine voor een Healthy Lifestyle.

Wat gebeurt er in je onderbewustzijn en het veld van alle mogelijkheden als je deze wet bewust toepast?

Ten eerste ga je nadenken wat je echt wilt qua doel. Je gaat een nieuwe ervaring in gang zetten in de Neocortex, het denkende brein. Er komt dus nieuwe informatie binnen. Terwijl je elke dag het beeld visualiseert pas je De wet van repetitie toe. Je denkt erover na om het beeld, wat jouw gehele doel bevat, steeds scherper te maken. De gedachte tezamen met een intentie brengt je naar je doel. Intussen ben je de gedachte met de elektrische lading aan het activeren in het veld. 

Benieuwd wat er verder in werking wordt gezet? Lees het hele artikel verder in WoMagazine.

Op naar een nieuw level!

Petra is onderzoeker, auteur, personal en business coach. Haar expertise ligt op het gebied van coaching en ijzersterke wetten voor succes in zaken en privé.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30