3 tips over creëren, die ieder mens zou moeten weten!

PMC’s Law
 
Beste lezer,
 
Ik heb het rotsvaste geloof dat de werkelijkheid binnenin ons bestaat.
Het is er altijd, het was er altijd en het zal er altijd zijn. Er is zoveel potentieel achter, onder, boven en in ons.
 
Ervaren
 
Soms denk ik wel eens hoe heb ik dit ooit over het hoofd gezien? Waarom richten de meeste mensen zich alleen maar op de fysieke wereld, terwijl het belangrijkste onze eigen staat van bewustzijn is. Ik ben veel gevallen, maar ook altijd weer opgestaan. Dit komt door inzicht en zelfkennis te vergaren maar vooral ook om te experimenteren. Dit kun je helaas nergens kopen, maar zul je zelf moeten ervaren.
 
Mensen denken gelukkiger te worden door over anderen te praten, door te wijzen naar anderen middels oordelen of met de massa mee te gaan. Terwijl dit juist creërende energie stagneert, het veroorzaakt een pijnlijke ineenstorting, zoals een dijk de stromende rivier plots laat stoppen. Wij zien echter niet in dat hetgeen wij niet met onze eigen ogen kunnen zien, wat onzichtbaar is, wat oerbewustzijn is, van cruciaal belang is voor ons leven.
 
Oordelen of creëren?
 
Je kunt oordelen of creëren maar niet beiden, dit is een feit. De kwantumfysica leert ons dat ons bewustzijn c.q. energieveld de stuwende kracht (energie) achter onze fysieke wereld is. De kosmos bestaat in onszelf, uit golven en energiedeeltjes die resoneren met onze oordelen en overtuigingen, maar ook onze verwachtingen, gedachten en beelden én met onze materiele wereld. Het is belangrijk te begrijpen hoe deze wetten werken.
 
Hoe werkt dit dan? 3 tips:
 
· Alle energie in en om ons heen is sturend en versterkt hetgeen waar je aandacht is op gevestigd. Wat je ook denkt, wat je ook voelt dat creëer je.
· Er is alleen nu: loslaten is waardevol; elke dag loslaten en vergeven, zodat je steeds helderder in het nu kan creëren.
· Focus waar je allemaal dankbaar voor bent, dit zal versterken en vermeerderen. Het is onzichtbaar en voor veel mensen moeilijk te doorgronden, maar energie versterkt, vermeerdert en creëert…
 
Dankbaarheid is echt de beste levensverzekering!
 
Uitdaging lezersvraag:

 Ik creëer mij suf met positieve gedachten, maar er gebeurt maar niets. Het lijkt wel alsof ik zit vastgeketend in een negatieve cirkel. Ik predik positief te denken, maar nog gebeurt er niets. Het is een gewoonte geworden dat ik visualiseer, maar vervolgens val ik ten prooi aan ongeloof en twijfel. Help me alsjeblieft wat moet ik doen?

Oplossing:

De wet van handeling toepassen. Studeer om de wetten te begrijpen of volg een (online) coachingsprogramma bij mij of een ander.
 
De oplossing ligt een laag dieper dan je bewustzijn. De kracht van de gedachte alleen is niet krachtig genoeg. Deze dient aangevuld te worden met aangrenzend gedrag. Denk hierbij dus aan gevoelens, overtuigingen, acties, respect en intenties. Het totale gedrag zorgt nl. voor manifestatie.
 
Er dient te allen tijde een liefdevolle intentie ten grondslag te liggen. Het universum (je diepste zelf) is simpelweg voornamelijk geïnteresseerd in je gevoelens, je intenties en reageert hier consequent op. Het is een continu proces. Het stormt op je af als een wervelwind. Je doel is er al, maar het zal door de wervelwind van jouw twijfels en ongeloof moeten dringen. Vroeg of laat zullen deuren vanzelf open gaan. Werk aan twijfels en geloof in jezelf!
 
Succes jij bent kostbaar, tot gauw!

Mijn passie en focus is mensen en organisaties te empoweren op basis van mijn vakkennis: expertise in het menselijk potentieel.  Mede door middel van het verzorgen van masterclasses, (bedrijfs)trainingen, artikelen, coaching en advies. Kijk voor meer informatie op
PMC Advies.
 

Petra

PMC Principes Mastermind laws to suCces