Tweedaagse 'MultiLaws' : kom in je quantumkracht​

HELAAS VOOR DEZE TRAINING (9 EN 10 SEPTEMBER 2023) KAN JIJ JE NIET MEER AANMELDEN. 
 
DATA BESPREKING VAN DEZE UNIEKE TRAINING VOOR BEDRIJVEN, ORGANISATIES EN BESLOTEN GROEPEN KAN OP AANVRAAG.

Heb jij al tijden het gevoel dat je voor een deur staat en alleen maar de drempel over hoeft te lopen, maar dat iets onzichtbaars je tegenhoudt? Dan is deze geweldige tweedaagse om naartoe te gaan, alle deuren zullen zich voor je gaan openen!

Merk je

Dan is deze tweedaagse voor jou!

Deze twee dagen zijn erop gericht jou nieuwe denkwijzen en gedrag aan te leren, zodat de hersencircuits versterken en nieuwe verbindingen (voorloper voor nieuwe situaties en ervaringen) worden gevormd, waardoor je solide resultaten krijgt.

Je leert de basis van MultiLaws (multifunctionele wetten) kennen, die jouw denken en ontwikkelen immens vergroten.

Je breekt door naar een nieuw level van denken en gedrag. Dit op jou afgestemde nieuwe gedrag en identiteit is bepalend voor het behalen van je kleine en grote doelen.

Wat is succes volgens de MultiLaws?

Gezondheid, tevredenheid, vertrouwen en welvaart. Het behalen van je doelen en het afstemmen op nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan kleine en grote doelen, op relationeel vlak, op het gebied van gezondheid (afvallen of je algehele gezondheid optimaliseren) en carrière. Het gaat ook over mentaal veerkrachtiger worden (zelfverzekerdheid, gezonde eigenwaarde, grenzen aangeven, enzovoorts).

Wat zijn MultiLaws eigenlijk?

MultiLaws zijn multifunctionele wetten of regels die je kunt gebruiken om het quantumveld naar jouw hand te zetten. Deze regels helpen je als individu… Ze helpen je ook om leiding te geven aan teams of aan groepen mensen. Je leert namelijk ook hoe je kunt omgaan met verschillen in mensen en hoe mensen op jou reageren. Je ontdekt hoe je dit kunt veranderen met deze MultiLaws en door de verbinding die alles heeft via het quantumveld. Je wordt je quantumzelf! Dit helpt je om je krachtig te voelen, om kansen te creëren en om jouw ideale leven sneller vorm te geven. Tijdens deze twee dagen wordt uitgelegd wat MultiLaws precies zijn en hoe je die in het dagelijks leven kunt gebruiken. Er komt verdieping en uitleg over het brein, quantumfysica en hypnose. Petra, de expert als het gaat om MultiLaws, biedt je effectieve oefeningen en technieken, en jij leert hoe jij middels MultiLaws de werkelijkheid kunt veranderen. Door middel van meditaties leer jij hoe je de kracht van gericht bewustzijn kunt inzetten om stress te verminderen, of om je af te stemmen op je wensen en de persoon die jij wilt zijn.

Zijn deze twee dagen wat voor mij?

Deze dagen zijn er voor jou:

Je leven na het event

Na dit event weet jij wat jou al die tijd belemmerd heeft om door die onzichtbare deur naar meer gezondheid, geluk en succes te stappen. Je weet hoe je jouw emoties kunt veranderen, zodat je met meer energie aan de slag kunt gaan om jouw ideale leven te creëren.
Je weet hoe het nu zit met frequenties in je leven en wat jij kunt doen om in een hogere frequentie te komen en hiermee nieuwe gebeurtenissen te laten ontstaan.
Je weet hoe je met energie kunt werken om meer geluk en succes in je leven te krijgen.
Kortom, je weet hoe jij de MultiLaws kunt toepassen voor meer succes en geluk in je leven.
Natuurlijk is je huis bij thuiskomst niet in een keer in een kasteel veranderd, maar jij en je omgeving zullen wel merken dat jij bent veranderd. Je zult namelijk anders gaan denken en dat zorgt ervoor dat je anders gaat handelen. Daardoor zul je andere situaties creëren.

Bij de prijs inbegrepen:

join the success

Geloof ons niet zomaar op ons woord,

'maar geloof wat anderen over ons zeggen'

“Ik raad Petra ten zeerste aan aan iedereen die klaar is om zijn leven naar een hoger niveau te tillen en een betere versie van zichzelf te worden. Petra heeft me in staat gesteld toegang te krijgen tot de innerlijke kracht. Telkens wanneer ik een sessie of training met haar had, voelde ik me onoverwinnelijk en in staat om de wereld te veroveren. Door haar technieken heb ik een enorme energiestroom ervaren, die zich vertaalde in tastbare resultaten op verschillende gebieden van mijn leven. Ze is een expert in haar vakgebied en een fijn mens om mee samen te werken.”
Angelique Thode
Allround managementprofessional, Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap
5/5

Waar en wanneer is het tweedaagse event?

Zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 vindt deze tweedaagse plaats in de Golden Tulip in Leiden.

Er is gratis parkeergelegenheid en het is ook goed bereikbaar met het OV, tot aan de deur.

Er is maar plaats voor een aantal mensen en vol is vol, dus schrijf je snel in!

Ben jij erbij?

Ik wil je graag helpen met de MultiLaws voor meer geluk en succes!

Help mij door me jou te laten helpen.

Na deze twee dagen ken jij de geheimen van de MultiLaws die bepalend zijn voor geluk en succes, zodat jij jouw leven kunt creëren zoals jij het wilt. Zodat jij je authentieke zelf kunt worden en daardoor in een krachtige energieflow komt.

Als je er vroeg bij bent, kan je meedoen met het super vroegboekkorting-voordeel: betaal € 545,- Excl. BTW in plaats van € 777,- Excl. BTW als je inschrijft voor 30 juni 2023

Schrijf je nu in en geniet van de super vroegboekkorting.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Ontmoet Petra!

Petra van den Berg is een internationaal personal en business coach, ervaringsdeskundige en trainster voor mensen die meer uit zichzelf willen halen om zichzelf en hun leven te optimaliseren.

Petra begeleidt mensen bij het behalen van zakelijke en persoonlijke doelen. Haar expertise ligt op het gebied van de werking van het brein, het lichaam en de quantumwereld, het verenigd veld waarin wij allen leven en waarin ijzersterke wetten gelden die continu werkzaam zijn. Petra is grondlegger van MultiLaws.

Zij biedt vakkundige coaching, zakelijk advies, training en geeft les en schrijft over zaken die mind, body en levenssituaties betreffen, waarbij Petra gebruikmaakt van haar specialismen op het gebied van coaching, diepgaande kennis van het brein, het quantumveld en de MultiLaws. Inmiddels heeft ze ruim twintig jaar ervaring in het vak en heeft ze diepgaand (wetenschappelijk) onderzoek gedaan.

Boeken

Petra heeft drie boeken geschreven over hoe jij je jezelf en leven kunt optimaliseren met kennis van het quantumveld en de MultiLaws, namelijk:

  • Dankjewel en leef winstgevend (Uitverkocht)
  • Multifunctionele wetten voor meer geluk en succes
  • Miljonair in geluk

Het eerste boek is uitverkocht, maar de andere boeken zijn nog te bestellen bij bol.com en zijn in de reguliere boekhandel te kopen.

Privé

Op dit moment is Petra met haar partner woonachtig in Zuid Spanje en wisselt dit af met Nederland. Ze heeft eerder ook jaren op Aruba gewoond en daar haar bedrijf gehad.

Ze reist regelmatig voor haar plezier, werk, maar echter ook voor het onderzoeken van mens-zijn en het ontdekken van nieuwe technieken om de MultiLaws te optimaliseren.

Ontmoet Petra persoonlijk op 9 en 10 september aanstaande in Golden Tulip Leiden tijdens de kennismakingsworkshop.

Het evenement duurt twee dagen en is inclusief arrangement, water, koffie, thee, snack en lunch.

Tijdstip: 09.00 uur tot 17.00 uur.

Overnachten in het hotel is mogelijk, neem voor de mogelijkheden hiervoor contact op met Golden Tulip Leiden.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws’: Kom in je quantumkracht

Zaterdag 9 en zondag 10 september 2023

Factuurgegevens

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30