quantum wetten training

PMC 2-daagse quantum wetten.

Met deze basis training werken we aan zeven bekwaamheden (zeven innerlijke kwaliteiten).

Om daadwerkelijk een bewuste quantum denker te worden met een groei-mindset, ontwikkelen we tijdens de training zeven kerncompetenties (bekwaamheden).

 1. Awareness
  We focussen op bewustwording door zelfkennis, introspectie, reflectie en lichaamsbewustzijn. Je leert wat energie is en is waar het quantumveld uit bestaat (energie, informatie én bewustzijn). Je leert onze intelligentie die in ons verborgen beschikbaar ligt, te gebruiken. Het leven in ons is krachtig en intelligent en kan alles in dit moment coördineren met elkaar: je leert hiermee bewust samen te werken (door beïnvloeding van je innerlijke stromingen).
 2. Transcendentie
  We focussen op het sturen van de geest in de weg naar binnen. Hiervoor werken we onder meer aan opladen, ontspanning, concentratie, meditatie, loslaten, moed, verbeeldingskracht en discipline.
 3. Intuïtie
  We focussen op ons innerlijk navigatiesysteem, het kunnen luisteren naar innerlijke signalen en naar het lichaam. Hierdoor ontwikkelen we ons innerlijk weten, helder voelen én helder zien. Je leert verbonden te zijn met onszelf en anderen. Je leert te voelen én ervaren dat je alles omvattend bent.
 4. Coherentie
  We focussen op onze innerlijke harmonie, waardoor we dit ook gaan uitstralen.We werken aan het versterken van ons charisma, onze positieve invloed op anderen en het ervaren van waardering en dankbaarheid van het huidige moment.
 5. Inspirerende visie
  We focussen op het ontwikkelen van visie en deze kunnen overbrengen. We werken aan visualisatie (visioenen, beelden, meditatie, symbolen, dromen) en aan innerlijke casu quo uiterlijke verbinding.
 6. Creatiekracht
  We focussen op zowel het energetiseren als het materialiseren. We werken aan het gemakkelijk schakelen tussen deze twee, aan 100% eigen verantwoordelijkheid nemen, stevigheid, wilskracht, daadkracht, beweging en vitaliteit. Het fysieke lichaam én heldervoelen speelt hierbij een belangrijke rol.
 7. Onbaatzuchtigheid
  We focussen op dienend quantum denken. We werken aan sociaal gevoel, verbondenheid met hogere waarden en idealen, overstijgen van het ego, het loslaten van doelen, zelfopoffering en geduld.

Met deze tweedaagse training leer je werken met, en het toepassen van de universele principes.
De Universele Wetten kunnen worden gezien als universeel geldende spelregels die de basis vormen van waaruit de mens kan evolueren naar een hoger bewustzijn. Zoals bijvoorbeeld De Wet van Overvloed. Onze natuurlijke staat is overvloed. Overal om ons heen is overvloed en de voorraad is oneindig. Er bestaat geen concurrentie is deze mindstaat. Hoe dankbaarder wij ons voelen om wat wij hebben ook qua zaken hoe meer wij ons openen om meer van deze zaken te ontvangen. Hoe meer wij vanuit vreugde geven en ontvangen hoe meer wij ons openen om die dingen te ontvangen die vreugde vertegenwoordigen.

Wij leren onszelf toestaan om anderen te ondersteunen en om ondersteuning te ontvangen. Deze functies vullen elkaar aan en nog sterker, hebben elkaar nodig voor optimaal resultaat. Het universum is een besturingssysteem waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is en elkaar voedt. Evenwicht in de universele wetten maakt dat ons leven nog simpeler en rijker wordt. En zo zijn er nog veel meer Universele Wetten waarover we het gaan hebben en we laten zien hoe je ze toepast. Want als je echt wilt groeien in succes en leiderschap dan is inzicht in deze wetten en het toepassen hiervan een must.

IS DEZE TRAINING VOOR JOU?
Deze training is opgezet voor ambitieuze mensen die verder willen groeien, persoonlijk en zakelijk, met een krachtige persoonlijkheid. Mensen die een leider willen in hun eigen leven die resultaten bereikt door het beste uit zichzelf en vervolgens uit mensen te halen. Concreet is de training iets voor jou als je:

– ambitieus om te willen groeien, waardoor alles makkelijker wordt te realiseren;
– in staat bent tot zelfreflectie, waardoor je mede je leven succesvol kan (her)inrichten;
– zelfsturend bent en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

DIT IS JE RESULTAAT

 • Je kent je eigen kwaliteiten, waarop je altijd terug kunt vallen, zowel zakelijk als persoonlijk. Daardoor kun je makkelijker vanuit innerlijke rust en vertrouwen schakelen, aanpassingen aanbrengen in situaties en gewenste doelen manifesteren.
 • Je oefent een veel sterkere en positieve invloed uit op je omgeving.
 • Je werkt vanuit je eigen kwaliteiten en talenten en bereikt daarmee dat mensen en gewenste situaties je tegemoet (zullen) komen.
 • Je krijgt toegang tot je intelligentie en levenskracht.
 • Je kunt deze kennis toepassen in heel veel situaties zoals in het contact met de mensen die je leidt, je sociale omgeving, je gezinsleven en in zaken, in veranderingen en in management- en directiebijeenkomsten.
 • Je handelt op basis van je eigen zelfontwikkelde visie en kracht. Deze is gebaseerd op je eigen persoonlijkheid, je persoonlijke waarden en een nuchter realiteitsbesef.

AANPAK TWEEDAAGSE MASTERMIND-TRAINING
Deze leadershiptraining is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Omdat iedereen z’n eigen innerlijke waarden heeft en zal moeten gaan werken aan zijn eigen weg. We beginnen daarom met een grondige analyse van de eigen persoonlijkheid. Van daaruit volgt een persoonlijke verdere ontwikkeling in de diverse programmaonderdelen mede op het gebied van:

Mindsetting – Coaching – Bewustwording – Beïnvloeden – Strategie – Verandering. De sessies zijn uitdagend, fun en inspirerend. Deze training kan ook op maat worden gemaakt voor grote organisaties en bedrijven.

We werken met veel interactieve werkvormen. Reflectie en oefenen met praktische situaties worden afgewisseld. Je kunt ook experimenteren met een andere benadering en ander gedrag in bepaalde situaties, waarmee je ideeën opdoet voor de praktijk.

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30