Persoonlijke groei: Hoe de MultiLaws je helpen naar jouw potentieel

Veel mensen willen persoonlijk groeien, maar dat is zo’n groot begrip dat het van alles kan betekenen. Persoonlijke groei bewerkstelligen is iets waar de MultiLaws je mee kunnen helpen. Deze wetten zijn een soort leidraad om jouw ideale (zaken) leven te leiden en dit bereik je eigenlijk alleen door persoonlijk te groeien.

Persoonlijke groei in gedachten

Misschien ken je de uitspraak wel dat gedachten dingen worden (Thoughts become things). Je ziet namelijk dingen en denkt daar dan wat over, waardoor het een ding wordt. Daarnaast bestaat er ook nog zoiets als de kracht van je gedachten[1]

Gelukkig hebben we veel overeenkomsten in de betekenis die we geven aan dingen, een boom is bijvoorbeeld een boom. Maar op individueel vlak zijn er ook verschillen. Die verklaren waarom iemand bijvoorbeeld gelukkig of ongelukkig is. Dit is waarom het bij persoonlijke groei belangrijk is om eerst eens je gedachten onder de loep te nemen. Juist omdat je gedachten zo krachtig zijn.

Voor de MultiLaws zijn je gedachten namelijk ook van belang. Omdat je met die gedachten jezelf in een bepaalde richting zet en onbewust iets uitzendt naar je omgeving. Dit heeft weer effect op wat je terugkrijgt van je omgeving.

Goede gedachten betekent dat je betere dingen terugkrijgt. Dus begin met je gedachten onder de loep nemen en ze positiever te maken. Bepaal bijvoorbeeld eens hoe je ideale zelf eruit ziet, zodat je een richting hebt om naartoe te groeien[2].

Persoonlijke groei in handelen

Die gedachten veranderen zorgt er ook voor dat je anders gaat handelen. Onbewust bepalen gedachten namelijk veel van wat je doet.

Heb je al een idee van hoe je anders wilt handelen? Dan kan iets leren of een gewoonte van bepaalde handelingen maken ervoor zorgen dat je dit onbewust makkelijker daadwerkelijk gaat doen. Iets leren kan al door een boek te lezen, of zelfs dit blog. Een gewoonte creëren doe je door eerst bewust 30 dagen lang iets te doen, zodat het daarna automatisme is en het raar voelt als je het niet doet.

Als je merkt dat iets je blokkeert om bepaalde handelingen uit te voeren, zoals vragen om een promotie, is het tijd om je gedachten daarover weer onder de loep te nemen.

Persoonlijke groei in wat je bereikt

Als jij je gedachten en vaardigheden hebt verbeterd dan ga je dit merken in wat je bereikt. In de kansen die op je pad komen. Doordat je bijvoorbeeld meer vertrouwen hebt gekregen of meer inzichten kan je die kansen beter grijpen en beter omgaan met lastige situaties, waardoor je alsnog een win-win situatie kunt creëren uit een problematische situatie.

Door je verandering van gedachten en de verbetering van je kennis verander je ook het gevoel waarmee je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Doordat je vrolijker bent heb je meer energie om dingen te doen[3] die nodig zijn om jouw (groei) doelen te behalen.

Wil jij meer weten over de invloed van jouw gedachten op je persoonlijke groei? Hoe je gedachten zorgen voor een wederkerigheid met de wereld om je heen?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Tot gauw!

Petra

[1] https://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.944.1133&rep=rep1&type=pdf

[2] https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0740818807000023

[3] https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/152988602317319302

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30