Hoe Je Meer FLOW In Je Leven Creëert met een Eenvoudige Bewustwordingstechniek

Bewustwording Creëert FLOW

Bewustwording en verandering in de wereld, bedrijven en in de mens als persoon. Overal in de wereld is bewustzijn in beweging. Men staat continue op de drempel van belangrijke gebeurtenissen en beslissingen, midden in chaos, verandering en transformatie.

kom in flowWat is nu bewustwording. Bewustwording kan zijn je bewust te worden van jouw acties, (terugvallende) patronen en ervaringen in het heden zonder er een oordeel over te geven. Bewustwording kan zijn nieuwe vaardigheden aanleren. Bewustwording en flow is een stroom waarbij energie stroomt, het is een samenwerking tussen jouw talenten, kwaliteiten en gerichte acties en passionele wensen.

In mijn leven heb ik een aantal mensen mogen ontmoeten die echt leven in de ‘flow’. Wanneer ik aan ze vraag wat dat betekent komt het meestal hierop neer:

Het leven wordt moeitelozer, alles valt op zijn plaats. Het is net alsof je altijd wind mee hebt”.

Dat klinkt goed! Kan jij dit ook in jouw leven ervaren?

Het antwoord is ja! En in dit artikel leer je een eenvoudige techniek om meer flow in jouw leven te creëren. Deze techniek is tevens een universele wet.

Zodra je van een onbewuste actie, patroon of ervaring bewust wordt ontstaat er al genezing en bevrijding, maar ook stroming van energie. Check bij jezelf of je afleidende gedachten hebt en observeer deze. Raak er emotioneel niet bij betrokken, maar denk vanuit liefde.

Kortom bewustwording heeft zo veel voordelen voor je gezondheid, maar ook voor je succes en zijns-staat van flow. Flow zit namelijk veel dichterbij dan men denkt!

Om vaker in de flow te komen moet je eerst begrijpen wat de flow verstoort. De vijand van de flow is afleiding, alles wat je wegtrekt van het NU.

Vaak ligt het navolgende op de loer: afleidende gedachten, het terugvallen in patronen, excuses om andere dingen te gaan doen, verleidende voorstellen van anderen.

Wil je echt in de flow zitten, houd dan je focus op datgene wat je aan het doen bent. Hetgeen wat jij aan het doen bent dient een gerichte actie te zijn voor jouw doel en passie. Merk je dat je afleidende dry fallen maple leaves on the stream surfacegedachten hebt, observeer ze dan vanuit een neutraal perspectief.

Net alsof je blaadjes ziet drijven die met de stroom meegaan.

Ja, je erkent dat ze er zijn, maar je hoeft er niet op in te gaan. Breng je aandacht terug naar het NU.  Je zult merken dat als jij je echt focust in het hier en nu, je één zult worden met wat je doet en je tijd en alles om je heen zult vergeten. Denk aan surfen, surfen zou best de bezigheid kunnen zijn die de letterlijke betekenis van flow het meest benadert.

Dit is pas de eerste stap. Om echt dagelijks in de flow te leven dien je de succeswetten te volgen. Schrik niet van het woordje ‘wetten’ want je gaat heus niet naar de gevangenis als je deze wetten niet volgt.

Maar wanneer je deze richtlijnen wel volgt… dan kan jouw leven van het moment naar het andere compleet transformeren.

Je zult denken in oplossingen in plaats van problemen. Je kunt dan volledig op je intuïtie vertrouwen en het gevoel hebben dat je je op het juiste pad bevindt. Je zult merken dat je veel hebt aan jouw directe omgeving. Je zult je (zaken)leven geheel optimaliseren.

De weerstand zal uit je leven verdwijnen en alles valt op zijn plaats. Angst wordt vervangen door zekerheid, rust en liefde.

Dit is het resultaat wanneer je gehoor geeft aan PMC’s succeswetten.

Kijk hier voor mijn aanbod.