Hoe Groot Is Jouw Slagingskans?

10 vragen die jij jezelf kunt stellen om te bepalen of je slagingskans groot genoeg is.

Denk aan een grote droom of doel dat je wilt bereiken. Wat als we van tevoren konden weten dat door bepaalde obstakels te overwinnen je al veel productiever zult zijn en je dichter bij jouw doel brengt.

Hieronder staan ​​vragen die jij aan jezelf kunt stellen. Deze vragen staan in diverse categorieën om in kaart te brengen waar jouw eventuele obstakels liggen.

Op deze manier kan je bewust doelgericht acties gaan ondernemen. Door inzicht te krijgen waar het niet stroomt en door jezelf af te vragen wat je nu direct kan doen om toegang te krijgen tot jouw kracht om deze obstakels te veranderen in mogelijkheden en doelgerichte acties. Neem hierbij in ogenschouw dat alles bestaat uit energie en informatie.

Voor elke vraag geef jij jezelf een score van 1 t/m 10 zoals hieronder aangegeven. Na het voltooien van alle vragen, tel je de cijfers op en ontdek je jouw slagingskans en ondervind jij welke acties jij direct kan ondernemen en wat jij kan heroverwegen.

De wet van zelfbeeld en doel

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Is het doel wat ik wil behalen gelijk aan mijn zelfbeeld, hoe zie ik mezelf? Zie ik mezelf dit doel uitvoeren ook op lange termijn en in de toekomst?

De wet van eigen waarde

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Is het doel of mijn gewenste droom gelijk aan mijn eigen waarde? Hoe voel ik mijzelf? Verdien ik dit? Voel ik mij gepassioneerd om hetgeen wat ik wil gaan doen of nu ga doen of laat ik mij beïnvloeden of onbewust tegenhouden door de buitenwereld of status, of erkenning of bepaald gewenst vermogen (extrinsieke beloningen) of slechte gewoonten?

De wet van obstakels

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Welke mogelijkheden heb ik om mijn obstakels of bepaalde gewoontes en gedachtes waar ik in blijf hangen, te overwinnen?

De wet van middelen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Welke middelen heb ik nodig om dit doel met succes te bereiken? Heb ik überhaupt middelen nodig of heb ik alles in huis als kwaliteiten en zijn het maar excuses die ik gebruik?

De wet van loslaten

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Bij het nastreven van mijn doel kan het zijn dat ik bepaalde zaken of mensen even uit het oog zal verliezen die ik ook belangrijk vind. Kan en wil ik dit accepteren zonder dat het de ander en mijzelf te veel pijn doet?


De wet van geloof

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Geloof ik ook daadwerkelijk dat ik dit doel kan behalen? Neem ik mijn verantwoordelijkheid en geef ik de juiste inspanningen? Mijn slagingskans ligt niet aan anderen maar alleen aan mijzelf en mijn geloof in mezelf.

De wet van persoonlijke focus

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hoe is mijn focus? Wat ligt er continu bij mij op de loer? Denk aan verleidelijke aanbiedingen of voorstellen, terugvallen in oude gewoonten, negatieve of kleinerende danwel beperkende gedachten? Blijf ik mezelf herinneren aan mijn doel door middel van briefjes en andere geheugensteuntjes? 

Bandbreedte: de wet van verbinding met het lichaam

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hoe is mijn verbinding met het lichaam? Denk hierbij aan: hoe verzorg ik mijn lichaam? laat ik het voldoende bewegen? Neem het volgende mee in ogenschouw: is mijn verbinding met het lichaam niet goed dan is mijn verbinding met het potentieel (is tevens mijn doel) ook niet goed. Want ik en het doel zijn als het ware hetzelfde. Kortom komt mijn lichaamsfrequentie overeen met mijn doel?

 De wet van beschikbaarheid trillingfrequentie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komen mijn emotionele trillingen overeen met de trillingen van mijn doel? Denk hierbij aan onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen of geloof. Welke trillingen zullen wel overeenkomen?

De wet van beslissingen nemen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zijn mijn beslissingen in overeenstemming met mijn doel? Ben ik in staat achter mijn besluit te blijven staan. Wat doe ik nu wat absoluut niets oplevert qua juiste acties ten aanzien van mijn voorgenomen besluit? Brengt dit wat ik nu doe mij verder of stagneer ik energiestroming?

TOTAAL SCORE: _____ Voeg de nummers tot een totaal score te halen.

resultaat

Jouw score dient te eindigen op minstens 75 punten. Indien het anders is dan ben jij waarschijnlijk nog niet gemotiveerd genoeg over het nastreven van succes en het bewerkstelligen van jouw doel. Geef niet op, dat is niet nodig!

Breng de eventuele minpunten en jouw obstakels in kaart. Vooral de vragen die onder de 7 zitten. Vraag aan jezelf wat kan ik aan mezelf veranderen om deze vraag ook naar de 10 te brengen.

Vraag vervolgens aan jezelf het navolgende:

Welk gedrag of actie zal ik moeten veranderen zodat ik in lijn kom met mijn doel of gewenste dromen. Check ook bij jezelf of dit echt is wat jij wilt en geef jezelf de tijd om veranderingen te integreren. Vraag jezelf elke dag af helpt deze bezigheid mij verder richting mijn doel?

Succes!

Petra M.C. van den Berg
Adviseur

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30