Het verschil tussen “bedachte wetten” & “universele wetten”

how uni worksIntegratie van de universele wetten is het nieuwe leiderschap in combinatie met universele mindset. Het is een succesformule.

Er zijn door het menselijk brein bedachte wetten in het leven geroepen. Kijk naar het Burgerlijk Wetboek, privaat- en publiekrecht. Het zijn geschreven rechtsregels. Iedere wet is onderdeel van het rechtssysteem. Ook hebben we te maken met rechtspraak jurisprudentie, de rechtsleer, gewoonten en rechtsbronnen. Soms liggen de bedachte wetten ver uit elkaar van de universele wetten.

Bij universele wetten is bewustwording en zelfinzicht van belang. Hierbij is ook iedere wet onderdeel van het gehele universele rechtssysteem. Wij leren hier onze brein (en onder andere emoties en gedachten) te beheersen en daardoor kunnen wij deze gebruiken om ons leven aan te sturen. Bij bedachte wetten is vaak het resultaat van onbewust gedrag, waarbij de rechter een uitspraak doet in een bepaalde zaak.

Bewustwording en verandering in de wereld en in de mens als persoon. Overal in de wereld is bewustzijn in beweging, zowel zakelijk als prive en werkt volgens universele wetsmatigheden. Wij hebben als mens de keus om naar deze wetsmatigheden te handelen of er juist tegenin te gaan. Door inzichten te krijgen in deze wetten en ons bewustzijn, zullen we merken dat wij hiermee ons bewustzijn en zelfinzicht verder ontwikkelen en verruimen. We creëren een “zogenaamde” sturingsmechanisme. Wat is een sturingsmechanisme? Ons sturingsmechanisme is een andere manier van denken en handelen, die echt voor verrassingen zorgen. Wij handelen vanuit het nieuwe leiderschap, vanuit universele verbondenheid. Als wij in lijn zijn en handelen met de universele wetten en dit volledig geïntegreerd en geïmplementeerd hebben in onszelf danwel bedrijf, gaat alles makkelijker, komt het overeen met wie wij in essentie zijn en er ontstaan spontaan gewenste situaties en mensen in ons leven.

Het concretiseren van bepaalde universele wetten injezelf danwel bedrijf stimuleert een succesvolle herschikking in je persoonlijke groei en waarde”.

Aldus een stukje uit mijn boek: “Handboek voor universele welvaart (persoonlijke ontwikkeling)”.

Hierdoor ga je de juiste houding hebben ten aanzien van overvloed, gezondheid of succes en stuw je de juiste situaties in je leven naar jezelf. Het heeft allemaal te maken met universeel bewustzijn die gepaard gaat met lichaamsbewustzijn.

Universeel inzicht: de sleutel naar succes!9059460-Feet-of-jogging-man-Vintage-tinted-image-Stock-Photo

Als jij wilt weten hoe het komt dat joggen, wat sowieso al zelfdiscipline ontwikkeld en wilskracht, tegelijk met het werken aan je brein doormiddel van een zelfsuggestie en een visualisatie, allemaal tegelijk in beweging zet in het onderliggende veld? Het onderliggende veld dat gewenste situaties in je leven stuwt. En je wilt het ook nog ervaren? Meld je dan aan voor de tweedaagse leiderschapstraining. Klik hier voor meer informatie: http://www.petravandenberg.com/de-7-kerncompetenties-van-het-nieuwe-leiderschap/

Jij vraagt al jouw ervaringen, en je levert anderen de ervaringen die zij onbewust vragen. (Susan Shumsky, “Miracle Prayer”).

PMC 12

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30