De vijfde dimensie en de rol daarvan in jouw leven

Onlangs heb ik een stukje van de film Everything everywhere all at once gezien. Het verhaal gaat vooral over hoe belangrijk moederliefde is om een depressie bij je dochter weg te kunnen nemen, maar ik wil het graag hebben over een ander element uit de film. Er wordt namelijk ook getoond dat alles er al is en hoe je met je gedachten bepaalde vaardigheden kunt verkrijgen en materialen kunt vinden. De film gaf niet volledig weer hoe alles werkt, maar het idee dat alles ergens al is en dat jij met je gedachten daar toegang tot kunt krijgen, is fascinerend. En dat is precies waar mijn passie ligt en ik mijn wetenschappelijke onderzoeken op baseer. In mijn vakgebied noemen we dit ook wel: leren verkeren in de vijfde dimensie.

Nu vraag je je misschien af hoe in werkelijkheid de vijfde dimensie werkt en hoe je in de vijfde dimensie bewustzijn kunt gebruiken om jouw ideale leven te creëren. Ik leg het je uit.

Derdedimensiebewustzijn en het vijfdedimensiebewustzijn

Het is handig om eerst het verschil tussen de derde en de vijfde dimensie uit te leggen: wij leven met zijn allen in de derde dimensie. Er is ruimte en tijd en in die ruimte en tijd (beperkingen) probeer je jouw leven te leven. Via onze zintuigen (neus, ogen, oren) zijn we met de externe wereld, zoals deze er voor jou uitziet, verbonden. In de derde dimensie bestaat alles uit tijd, objecten, mensen, locaties etc. Via je zintuigen ervaar je dit als de fysieke werkelijkheid.

In de vijfde dimensie is alles er al en is er geen tijd. Vandaar dat de film Everything everywhere all at once inspirerend is, want daar wordt ingegaan op dat principe. Er zijn geen regels in de vijfde dimensie. Alles is mogelijk.

De vijfde dimensie wordt ook in verband gebracht met de spirituele wereld of met persoonlijke spiritualiteit[1].

Als je je bewust bent van dat iets er al is, dan hoef je het alleen nog maar te pakken (terwijl het ‘pakken’ weer eigenlijk een idee is van de derde dimensie).

De derde dimensie is gesitueerd in de vijfde dimensie en als je hier contact mee kunt maken, dan kan je leven heel interessant worden. Nee, je gaat niet tijdreizen (alhoewel dat wel kan), maar je kunt wel duidelijker een leven leiden waar jij gelukkig van wordt.

Maar hoe doe je dit dan?

Je intentie

In eerste instantie is het belangrijk om een duidelijke intentie te hebben van wat je wilt bereiken. Hier wil je al je aandacht op richten, zodat je brein coherent wordt. Vervolgens wil je ook dat je hart coherent wordt. Alles dus naar één ding! Hiernaast is het belangrijk om je intuïtie te volgen en te vergroten.

Je dient je aandacht los te maken van de externe wereld, dus van objecten, materie, situaties, tijd en leeftijd en ruimte. Je geeft jezelf via je aandacht helemaal over aan bewustzijn, de diepte in jezelf. Het is belangrijk om hier continu mee te oefenen, want dat is ook waar je creatie-energie naartoe stroomt. De scheiding tussen het verenigd veld en het fysieke zal steeds minder worden en hierdoor zal je steeds meer compleetheid en heelheid voelen.

Meditatie is hiervoor een belangrijke tool, mede omdat stress ervoor zorgt dat je gedachten alle kanten opschieten. Hierdoor is je brein niet coherent.

Als het je is gelukt om coherente breinactiviteit te krijgen, dan krijg je een verhoogde emotie. Dit komt doordat je alles hebt kunnen loslaten; je ego en je gevoel van jezelf. Je wordt niemand, nergens, nooit. Je ontwikkelt in die meditatie puur bewustzijn en leeft helemaal in het hier en nu. Je breingolven veranderen dan ook van bèta naar alpha.

Je leeft dan in complete harmonie. Graag verwijs ik je naar bron één, waar dit ook goed uitgelegd wordt.

Het is vaak wel even oefenen om deze overgang voor elkaar te krijgen met het bijbehorende gevoel. Je bewustzijn en onderbewustzijn versmelten, komen steeds dichter bij elkaar. De vijfde dimensie is een hoger bewustzijnsniveau.

Maar als het je lukt om dit hoger bewustzijnsniveau te bereiken, dan krijg je dus die verhoogde emotie en dat zorgt voor een bepaald magnetisch veld. Je wordt dan een soort spirituele draaikolk (vortex). En je intentie gaat nu een belangrijke rol spelen, want die communiceer je het quantumveld in: de vijfde dimensie.

Doordat je een vortex hebt gemaakt met je verhoogde emotie, trek je de intentie als het ware naar je toe. Die zuig je aan, zoals een orkaan ook wind aanzuigt en zoals een draaikolk ook alles meeneemt.

Je hoeft dan niets meer te doen om je intentie te bereiken, in plaats daarvan vindt de intentie jou! Dit komt doordat je gedachte aan die intentie zich naar buiten kan verplaatsen in je magnetische veld, omdat de gedachten weer elektrisch zijn in plaats van magnetisch.

Zeker als je dit dagelijks herhaalt en ermee blijft oefenen[2] zal de intentie je vinden. Als je je intentie innerlijk hebt ervaren en daarvoor ook dankbaar kunt zijn alsof je het in werkelijkheid hebt ervaren, dan is het al goed genoeg. Dit is precies het scheppingsgevoel wat je dient vast te houden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op.

Tot gauw,

Petra van den Berg


[1] https://gbata.org/wp-content/uploads/2022/08/2021-GBATA-Readings-Book.pdf#page=150

[2] https://liveurdreamsatgargi.wordpress.com/2018/07/26/manifest-from-the-5th-dimension/

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30