De Geheime Bewustwordingsformule van Succes

3 Regels Die Je Altijd en Overal Kunt Toepassen!

Stel je zit in een gevangenis in een cel met een slot. Dit slot heeft een code nodig, dan wel een combinatieformule. Jij bent jarenlang bezig om de combinatie te vinden maar slaagt er maar niet in…

Wat nu als ik jou deze 3 PMC succes regels geef, die je overal en ten allen tijde kunt toepassen en jou kan bevrijden, direct en met gemak en liefde.

Succes en bewustwording, dit is waar het om gaat.

De geheime bewustwordingsformule van succes, 3 regels die je overal kunt toepassen. Hoe bewuster wij worden hoe hoger en vrijer wij kunnen denken. Weet je het nog: we bestaan uit energie en informatie alles verbindt zich voortdurend met elkaar, mens en materie beïnvloeden elkaar in één groot bewustwordingsveld.

SuccesWat is SUCCES eigenlijk.

Misschien herken je een kern in dit verhaal: ik had een cliënt in New York, ooit in Aruba leren kennen. Deze mooie vrouw had alles wat haar hartje begeerde.

Steenrijk, wel minstens vier mooie huizen, een gezonde zoon en ze was zelf fysiek gezond. Alleen ze was wel zwaar depressief en ongelukkig.

Lag in een echtscheiding. Het is een mooie en lieve vrouw. Alles aan haar lichaam is gelift en op delen van haar lichaam is plastische chirurgie toegepast.

Ze bleef maar terugvallen in oude negatieve gedachten, dat ze het niet waard was om een goede relatie te hebben. Haar bewustwording was letterlijk ”dankbaar te leren zijn met wat ze had” en te werken aan haar oude negatieve patronen, vervolgens deze te vervangen door positieve overtuigingen, waardoor ze uiteraard wel kreeg wat ze verlangde.

Want de wet van creatie is absoluut en direct. Ze voelde zich gelukkig en succesvol ook nu ook op relatiegebied. Ze werd weer gelukkig met zichzelf en trok daardoor ook de gewenste partner en situaties aan.

Met het bovenstaande wil ik alleen maar zeggen dat je naar mijn mening pas echt succesvol bent als je op alle gebieden in balans bent. Zelfkennis (is tevens universele kennis) is mijns inziens de start naar succes.

Maar ook wanneer je je oude negatieve patronen van denken, voelen en gedrag doorbreekt. Want zolang je blijft denken, voelen en doen zoals je altijd dacht, voelde en deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. Je kunt jezelf afvragen wil jij dit nog? Of wil jij nu echt succes in jouw leven ontvangen?

Voor mij betekent succes letterlijk het bereiken van innerlijke vrijheid, waardoor er een universele stroom en kracht ontstaat, die mijn wensen met betrekking tot succes en geluk doen openbaren. Let wel: je bewerkstelligt dit allemaal zelf!

trillingenDe manifestaties die jij in jouw leven ontvangt zullen precies overeenkomen met de innerlijke trillingen die jij uitzend. Begrijp mij goed, aan alles is te werken!

Innerlijke of persoonlijke vrijheid is DE vrijheid en vormt de basis voor uiterlijke vrijheid en succes. Zowel voor zakelijk als persoonlijk succes. Ook voor materieel succes. Andersom zal het nooit werken.

Waarom niet?

Omdat zakelijk succes, bijvoorbeeld meer geld op je bankrekening of een dure grote auto willen hebben pas gelukkig maakt als je van binnen ook gelukkig bent en jezelf waardevol voelt. Een mens die gelukkig is van binnen geniet veel meer van het leven en van wat hij of zij heeft of mag gebruiken. Denk hierbij aan Boeddha. Boeddha kon in een dure Porsche rijden maar ook in een oude volkswagen, met of zonder weelde hij was gelukkig.

Stel je voor dat er een formule bestaat dat als je drie eenvoudige regels toepast in je dagelijkse leven,  jou brengt in een mindset van succes.

Key to success

Nu zal ik je een sleutel naar succes geven.. Een groot deel van mijn ondernemerschap heb ik gezocht naar de ultieme formules voor zakelijk succes en persoonlijk succes. De ontrafeling duurde bij mij jaren. Ik heb een formule ontwikkeld die – met de juiste toepassing van de universele wetten – voor élke ondernemer en particulier tot succes zal leiden.

Na het doorwerken van mijzelf, mijn zwakheden die achteraf gezien mijn sterkte kracht zijn, en daarnaast wel honderden boeken over energie en succes heb ik nergens een succesformule gevonden die alle factoren van succes omvat. Uiteraard bevatten alle boeken wel gedeelten van de formule. De succesformule die ik heb ontwikkeld is onomkeerbaar en volledig op de proefgesteld.

De formule is makkelijk toe te passen overal waar je bent. Buitengewoon te simpel eigenlijk… Deze formule leidt – met de juiste toepassing – voor élke particulier en ondernemer tot succes en zelfredzaamheid!

Mijn ultieme formule voor succes!
(P)Personal =>(M)Mindset) => (C)Complete universele vakkennis

PMC’s ultieme succesformule bestaat dus uit 3 regels:

  1. Personal: Ontwikkel jezelf en doe aan zelfreflectie, maak van jezelf en lichaam een top product
  2. Mindset: Creëer de juiste mindset op drie gebieden (1 = gedachte, 2 = gevoel en 3 = gedrag)
  3. Complete kennis van de mind: bestudeer de (quantum)succeswetten en inzichten en pas deze toe in je leven

Integratie van de universele PMC’s succeswetten, tezamen met zelfreflectie (bewustwording) en de gevraagde mindset vormt de basis van elk succes. 

Het is een fundering, waarop jij jouw doelen met succes en gemak kunt manifesteren!

Kijk hier voor mijn aanbod:

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30