8 Tips om Je Intentiekracht te Vergroten

8-Tips-to-Activate-the-Power-of-IntentionLeef jij of word jij geleefd? En leef jij het leven wat je werkelijk waard bent en wat jij echt diep uit jouw hart wilt. Leef jij in het verleden of in de toekomst. Verleden en toekomst behoren tot de taal van emoties, gevoelens en illusies. Het zijn inbeeldingen. De echte realiteit is het eeuwige NU.

Gevolg van niet in het Nu leven is dat je opgebrand kan raken en veel stress en ziekte kan ervaren. En het is enorm zonde van je leven. In je privé leven moet alles gesmeerd lopen…. Ook op werkvlak wil je goed presteren …. Dan heb je nog je sociale leven… Je kan zelfs privé niet meer zonder agenda en duidelijke afspraken. Is dit wat jij echt wilt?

Of wil jij meer leven vanuit jezelf, vanuit je hart, vanuit bewustzijn met passie en inspiratie? Dit vraagt misschien om actie, inzicht en wijsheid. Wijsheid en nieuwe levensinzichten zal jouw leven veranderen. Ik hoop dat ik minstens een paar van jullie zal raken.

Hierdoor kom jij steeds dichter bij het werk van jouw hart, je oerzelf. Je hebt zoveel intelligentie waarvan je er maar misschien 10% van gebruikt, Je hebt zoveel liefde, passie, draagkracht en levensenergie.

 

Bewustzijn

Onbewust zijn wij de hele dag aan het manifesteren of dat nou op het werk is of thuis. Het is zelfs zo dat elke gedachte, positief of negatief, bijdraagt hoe jij je leven, bedrijf of dag vormgeeft. Soms sta je s’morgens op en ben je te laat en denk je: dit wordt een vervelende dag ik kom al te laat op mijn afspraak. Herken jij dit? Dit soort gedachten kunnen wij ombuigen naar iets positiefs. Dan zal jouw dag er compleet anders uit gaan zien. Een intentie is een duidelijke gedachte, bedoeling over de manifestatie van een wens. Je richt je op gedachten en gevoelens die betrekking hebben op je verlangens die jij in je leven wenst.

Onderstaand een aantal tips die je bedrijfsmatig en privé kan gebruiken:

  • Leef in het hier en nu, dan kun je gerichte keuzes maken en acties nemen. Dat waar je naar verlangt zal zich ontvouwen in jouw leven juist door de keuzes en acties die je Nu maakt.
  • Blijf je ervan bewust dat gedachten, gevoelens en emoties energie zijn. De keuze die je kunt maken is om stap voor stap negatieve gedachten om te zetten naar positieve. Let op waar jouw energie naar toe stroomt.
  • Een kleine gerichte stap kan iets heel groots en moois veroorzaken.
  • Wees ervan bewust dat elke keuze een consequentie heeft en doorwerkt  op alle levels.
  • Geloof in jezelf en jouw creatiekracht met vertrouwen en liefde.
  • Weet dat alleen jijzelf  jouw leven op een plezierige en simpele  manier  door middel van een intentie positief kan beïnvloeden.
  • Let op hoe jij je intenties uitspreekt. Is dit vanuit angst of een andere emotie geformuleerd, dan kan het tegenovergestelde gebeuren.
  • Heel belangrijk is de bijbehorende actie! Hier ga ik het de volgende keer over hebben.

Ben je benieuwd naar hoe je deze 8 tips het beste kunt toepassen in jouw leven? Kom naar “De 7 Kerncompetenties van het Nieuwe Leiderschap” training, waar je zult leren hoe je jouw prestaties, geluk en succes naar het volgende niveau tilt.

Het nieuwe leiderschap begint bij jezelf.

Klik hier om meer te lezen >>

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30