InCompany

Haal het beste uit je personeel, medewerkers en collega’s met een Master HIGH LEVEL programma

Ben jij een CEO, manager of directeur en ben je op zoek naar een manier waarop iedereen in de organisatie elkaar op een positieve manier kan beïnvloeden? Wil je graag een quantumorganisatie runnen en wil je ondersteuning om dat voor elkaar te krijgen? 

Om gebruik te kunnen maken van het quantumveld met je organisatie is het belangrijk dat mensen die voor je werken zich krachtig, veilig, vertrouwd en betrokken voelen bij je bedrijf of organisatie. Dat mensen ook persoonlijke doelen kunnen behalen, terwijl ze voor je werken. Kortom, ben jij op zoek naar een krachtig leiderschapsprogramma voor je medewerkers? Dan is het HIGH LEVEL programma iets voor jouw bedrijf!

Dit programma zal jouw mindset, én de mindset van de medewerkers in jouw organisatie, voorgoed veranderen!

Dit programma is erop gericht nieuwe denkwijzen en gedrag aan te leren, zodat daadwerkelijk de hersencircuits versterken en nieuwe verbindingen (voorloper voor nieuwe situaties en ervaringen) worden gevormd, waardoor diverse positieve veranderingen zullen plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld meer solide bedrijfsresultaten. 

Het helpt je om met een high-end mindset succesvolle resultaten te creëren. Je leert succeswetten kennen die het denken en ontwikkelen immens vergroten, zodat je met een nieuwe mindset nieuwe mogelijkheden en successen realiseert. Iedere deelnemer breekt door naar een nieuw level van denken en gedrag. Dit nieuwe gedrag is bepalend voor het behalen van kleine en grote doelen. 

Iets voor jouw bedrijf of mensen? Lees dan verder.

Het HIGH LEVEL programma

Het doel van een HIGH LEVEL programma is om de wetten van succes aan te leren, die het leven –  zowel op persoonlijk als op professioneel niveau – naar een hoger niveau zullen tillen.

Wat betekent dit succes in een organisatie? Krachtige medewerkers, want medewerkers leren optimaal gebruik te maken van hun potentieel met vreugde, vertrouwen en economische groei. Denk ook aan tevreden personeel, persoonlijk leiderschap en betrokkenheid. Er wordt bij het programma gewerkt met kleine en grote doelen. Dat kunnen bijvoorbeeld doelen zijn om mentaal veerkrachtiger te worden. 

‘Succeswetten voor mensen die vanuit hun innerlijke kracht willen werken’

Op dit moment vinden er grote veranderingen plaats in onze manier van denken en doen. Passie, geluk en voldoening op het werk staan steeds meer op de voorgrond.

Maar hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw medewerkers daadwerkelijk genieten van wat ze doen?

Tijdens een HIGH LEVEL programma ontdek je welke ijzersterke wetten er zijn en vergaar je diepgaande kennis over het brein. Het programma is erop gericht dat medewerkers ook leren hoe het brein wetenschappelijk in elkaar steekt. Medewerkers leren welke stappen ze moeten nemen voor duurzame gedragsverandering en hoe ze zich mentaal en fysiek vitaal kunnen blijven voelen. 

Je leert om sneller, gemakkelijker, en met innerlijke rust, efficiëntie en vertrouwen je doelen te bereiken. Je zal ook leren hoe deze wetten precies werken en hoe je deze met succes in je dagelijkse activiteiten kunt toepassen. Daarnaast hebben de wetten een wetenschappelijk basis. Dit is voor veel leidinggevenden en managers belangrijk: een stukje wetenschap over de ijzersterke levenswetten hoort bij dit programma.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is opgezet voor ambitieuze zakenmensen, leidinggevenden, professionals, CEO’s en hun personeel, team of medewerkers. Het is voor iedereen die verder wil groeien en meer wil bereiken op bedrijfsmatig niveau. Het is ook bedoeld voor mensen die met een zakelijk vraagstuk zitten en mensen die zich sneller persoonlijk willen ontwikkelen ten behoeve van hun carrière. Mensen die zichzelf een goed trainingsprogramma gunnen en hiervoor investeren in zichzelf en in resultaten.

Het programma is er voor jouw organisatie en/of bedrijf:

 • als je wilt leren hoe je meer uit je mensen kunt halen.
 • als je wilt leren hoe jij en je medewerkers kunnen afstemmen op gewenste gezamenlijke doelen en visie van het bedrijf.
 • als je op zoek bent naar een manier om zelf het heft in handen te nemen.
 • als je nieuwe vaardigheden wilt leren die jouw organisatie of bedrijf verrijken.
 • als je de productiviteit en het prestatieniveau van jouw medewerkers wilt verhogen.
 • als je de ambitie hebt voor jezelf en medewerkers om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen.
 • als je wilt leren hoe je team met minder inspanningen gerichte bedrijfsresultaten behaalt.
 • als je wilt ontdekken hoe je medewerkers eigen potentieel beschikbaar kunnen maken en effectief kunnen inzetten om succesvolle bedrijfsresultaten te behalen.

Wil je dit zelf leren en wil je dat jouw team of personeel dit ook leert? Dan is dit HIGH LEVEL programma zeker iets voor jouw organisatie! Je zal bewust gaan samenwerken met een oneindige intelligentie die door ieder van ons heen stroomt. Je leert zelf stevig aan het roer te staan door het toepassen en leren van MultiLaws.

Dit programma bestaat niet uit hoorcolleges. We gaan onder andere aan de slag met interactieve breintechnieken op het gebied van leiderschap, coaching en strategie.

Welk resultaat mag je verwachten? 

Het programma is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Omdat iedereen eigen innerlijke waarden heeft, werkt ieder persoon afzonderlijk aan hun eigen weg naar betrokkenheid bij je bedrijf of organisatie.

Na afloop van het programma:

Kunnen jij en jouw mensen je innerlijke kracht en nieuwe denkwijze bewust inzetten in zowel persoonlijke als zakelijke situaties en ben je in staat om slimmer en sneller te schakelen naar mogelijkheden tijdens uitdagende omstandigheden.

Hebben jij en je medewerkers toegang tot het onderbewustzijn om teamwork positief in werking te zetten.

Kunnen jouw medewerkers een sterkere positieve invloed uitoefenen op hun omgeving in een gezonde, harmonische cultuur.

Ben je in staat om sneller in een juiste mindset te komen waardoor je de juiste mensen, oplossingen, kansen en situaties creëert die jouw doelen ondersteunen.

Door consequent aan jezelf te hebben gewerkt, heb je een mastermind ontwikkeld en je bewustzijn geüpgraded, waar jij je hele carrière profijt van hebt. Mensen worden productiever en zijn in staat zichzelf te coachen en managen.

Je zult de mogelijkheid hebben om meer uit jezelf en je team of werkomgeving te kunnen halen.

Voelen jouw medewerkers zich zelfverzekerd over de bedrijfsvisie en missie, gebaseerd op rust en vertrouwen.

Is jouw team zich bewust van de belangrijkste wetten die bepalend zijn voor het realiseren van grote en kleine doelen en weten je medewerkers hoe ze de wetten moeten toepassen en werkzaam maken om de visie en zakelijke doelen tot werkelijkheid te maken.

Hebben jouw medewerkers unieke kennis (grensverleggende en vernieuwende denkwijzen) en verdieping vergaard: jouw mensen leren hoe je energie en het brein opzettelijk kan inzetten voor groei en ontwikkeling en daardoor creëren zij gezamenlijk verbluffende positieve veranderingen in je organisatie en/of bedrijf.

Kortom, jij krijgt:

 • gemotiveerde medewerkers en een goede sfeer.
 • beter functionerende teams, denk aan betere samenwerking en diepere verbinding.
 • medewerkers die hebben geleerd om MultiLaws werkzaam te maken, te begrijpen en toe te passen.
 • medewerkers die hebben geleerd winstgevend te werken.
 • nieuwe technieken om de kwaliteit van het denken te optimaliseren.
 • een team dat heeft geleerd om bedrijfsomstandigheden te optimaliseren door inzicht en aanpassingen in denkpatronen.
 • meer productiviteit en dubbele winst.
 • minder ziekteverzuim.
 • kostenbesparing.
 • de mogelijkheid om talenten te herontdekken en te ontwikkelen.
 • het beste én maximale uit je medewerkers.
 • medewerkers die hebben geleerd stress te verminderen en hun gezondheid te optimaliseren.


Beoog jij een krachtig leiderschapsprogramma of een doeltreffende training voor jezelf en medewerkers?

Vraag dan een strategiegesprek aan, dan kan je samen met Petra brainstormen over een op maat gemaakt programma.

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30