IMR® Quantum – Hypnose – NLP

Petra werkt samen met Riny van As en zij is mede-eigenaar van  IMR® Quantum – Hypnose – NLP

Wat is IMR:

Het is voor eenieder bedoeld die zichzelf (het bewustzijn en onderbewustzijn) wil resetten naar een hoger level en een nieuw niveau van welzijn wil creëren. Je leert het onbewuste voor je te laten werken in plaats van tegen je.

IMR® Intelligent Mind Resetting, is mede voor iedereen die goed met zichzelf en anderen wil omgaan. Iedereen die zich dus dagelijks goed wil voelen door o.a. de groei van zelfvertrouwen. En dat bereik je door je ‘de taal van het onderbewuste’ je eigen te maken en daarmee beter te communiceren.

Onder de cursisten zijn vaak mensen uit de gezondheidszorg, het onderwijs, sportmensen, psychologen, fysiotherapeuten, leden van een management- en salesteam, CEO’s, ondernemers en particulieren die willen werken aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling. De cursussen geven inzicht in de vele mogelijkheden van communicatie op dieper liggende niveaus. IMR is samengesteld uit een combinatie van de traditionele inzichten in Mindfulness, de moderne Hypnotherapie en de kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), ondersteund en begrijpelijk verduidelijkt door MultiLaws®: quantumwetten, voor succes in zaken en privé. 

Klik hier voor meer informatie en alle cursussen:

  • Quantum – Hypnose – NLP Online webinars
  • IMR-Basiscursus Stap in je kracht
  • IMR-Practitioner. De opstap naar persoonlijke groei en zelfstandige coach
  • Workshops in company Quantum-NLP in bedrijf