Handboek succeswetten (persoonlijke & zakelijke groei)

Dankjewel én leef winstgevend.

Onder succes en winstgevend leven valt: gezondheid, geluk én welvaart 

Vraag je jezelf weleens af: waar sta ik in het leven én kijk ik genoeg naar binnen? Innerlijke werking is je werkelijke wereld. In dit boek leer je hoe deze tot leven komt en hoe de kracht van intentie werkt. Hoe werkt visualisatie? Ook leer ik je hoe het verenigd veld werkt (je uitgebreide zelf). Ik stimuleer je tot het stellen van vragen: hoe reageert het leven op dit moment op mij? Zijn mijn situaties in lijn met mijn doelen én wensen? En zo niet wat dient er aangepast te worden?

Dit handboek is een praktische, pulserende en verbindende oproep om het leven te claimen dat je altijd hebt gewild.

In dit boek ontdek je verder de principes van het universum (quantumfysica én diepgaande kennis van de geest): het universeel nieuwe wereldmodel voor doelgerichte verandering, zowel zakelijk als privé. Je leert hoe je de wetten van het universum aanwendt en toepast om het leven te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd. Je leert de quantumwetten te begrijpen. Je leert geblokkeerde kanalen op te ruimen zodat jij je doelen nog sneller met plezier kunt creëren.

Diegenen die de quantumwetten van het universum goed kennen, doorleven, toepassen én begrijpen, hebben hiernaast ook een boek in handen om de grootste geheimen te ontrafelen die ons potentieel activeren en je zal diepe energetische zelfkennis opdoen: van hoe je allergieën of ziekten heelt tot aan hoe je jouw zielsverlangen en wensen manifesteert.

Kortom: wil jij handvatten, inzichten en tevens nieuwe technieken leren om je leven te veranderen of anders in te richten? Wil jij in je kracht komen met daarbij het gevoel van zelfverzekerdheid én zelfvertrouwen? Koop dan het boek of vraag vrijblijvend informatie aan.

Coach, (zaken)adviseur én spreker Petra M.C. van den Berg onthult de quantumwetten (principes) die het leven beïnvloeden én hoe wij door bewustwording en inzicht van deze wetten, zelfkennis (het menselijk potentieel), in ons leven persoonlijke, sociale, én financiële vrijheid creëren. 

Een stukje uit mijn boek: de wet van dankbaarheid!