Auteur boek ‘Dankjewel en Leef Winstgevend’ en Miljonair in Geluk (najaar 2021)

Drop Shadow Miljonair

Miljonair in geluk

Samen schrijf ik een boek met mijn collega en samenwerkingspartner Riny van As.

De bundeling van expertises in Quantum-Hypnose-NLP worden het najaar van 2021 door Riny en Petra vervat in hun boek “Miljonar in Geluk” met een breed omvattende weergave van mogelijkheden om je doelen te bereiken door te weten hoe je deze op onbewust niveau kunt voorprogrammeren.

Hiermee ga je begrijpen -het waarom en hoe- dat je krijgt wat jij vraagt…

Dankjewel en leef winstgevend.

Onder succes en winstgevend leven valt: gezondheid, liefde, geluk en welvaart. Een ander soort rijkdom.

Vraag je jezelf weleens af: waar sta ik in het leven en kijk ik genoeg naar binnen? Mijns inziens is ons innerlijk, de werkelijke wereld. In dit boek leer je hoe je realiteit tot leven komt en hoe de kracht van intentie werkt. Hoe werkt visualisatie? Ook leer ik je hoe het verenigd veld werkt (je uitgebreide zelf). Ik stimuleer je tot het stellen van vragen: hoe reageert het leven op dit moment op mij? Resoneren mijn situaties met mijn doelen en wensen? En zo niet, wat dient er aangepast te worden? Dit handboek is een praktische, pulserende en verbindende oproep om het leven te claimen dat je altijd hebt gewild.

In dit boek ontdek je verder de principes van het universum (universele wetten en diepgaande kennis van de geest): het universeel nieuwe wereldmodel voor doelgerichte verandering, zowel zakelijk als privé. Je leert hoe je de wetten van het universum aanwendt en toepast om het leven te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd. Je leert deze ijzersterke (quantum)wetten te begrijpen. Je leert geblokkeerde kanalen op te ruimen zodat jij je doelen nog sneller met plezier kunt creëren.

Diegenen die de ijzersterke wetten van het leven goed kennen, doorleven, toepassen én begrijpen, hebben hiernaast ook een boek in handen om de grootste geheimen te ontrafelen die ons potentieel activeren en je zal diepe energetische zelfkennis opdoen: van hoe je allergieën of ziekten heelt tot aan hoe je jouw zielsverlangen en wensen manifesteert.

Kortom: wil jij handvatten, inzichten en tevens nieuwe technieken leren om je leven te veranderen of anders in te richten? Wil jij in je kracht komen met daarbij het gevoel van zelfverzekerdheid, rust en zelfvertrouwen? Koop dan het boek of vraag vrijblijvend informatie aan.

Coach, bedrijfsadviseur en spreker Petra M.C. van den Berg onthult de quantum(succes)wetten die het leven altijd beïnvloeden en hoe wij door bewustwording en inzicht van deze wetten en zelfkennis (het menselijk potentieel), in ons leven persoonlijke, sociale, én financiële vrijheid creëren.

Een stukje uit mijn boek: de wet van dankbaarheid!

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30