Handboek quantumwetten (persoonlijke & zakelijke groei)

Onder succes en winstgevend leven valt: gezondheid, geluk én welvaart.

Het boek is een praktisch, pulserend, en verbindende oproep om het leven te claimen dat je altijd hebt gewild.

Coach, adviseur én spreker Petra M.C. van den Berg onthult de quantumwetten (principes) die het leven beïnvloeden én hoe wij door bewustwording en inzicht van deze wetten, zelfkennis (het menselijk potentieel), in ons leven persoonlijke, sociale, financiële én vrijheid creëren. Je leert je persoonlijkheid te beheersen voor rijkdom.

Diegenen die de quantumwetten van het universum goed kennen, doorleven, toepassen én begrijpen, hebben een handboek voor de grootste geheimen van het activeren van ons potentieel tot en met diepe energetische zelfkennis; van hoe je allergieën of ziekten heelt tot aan hoe je jouw zielsverlangen en wensen manifesteert.

In dit boek ontdek je de principes van het universum (quantumfysica én diepgaande kennis van de geest): het universeel nieuwe wereldmodel voor doelgerichte verandering voor zowel zakelijk als privé. Je leert hoe je de wetten van het universum aanwendt en toepast om het leven te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd. Je leert de wetten te begrijpen. Je leert geblokkeerde kanalen op te ruimen zodat jij je doelen nog sneller met plezier kunt creëren.

Vraag jezelf eens af: waar sta ik in het leven én kijk naar binnen? Innerlijke werking is je werkelijke wereld. Je leert hoe deze tot leven komt. Je leert hoe de kracht van intentie werkt. Hoe visualisatie werkt. Je leert begrijpen hoe het verenigd veld werkt (je uitgebreide zelf). Je kunt jezelf vragen: hoe reageert het leven op dit moment op mij? Zijn mijn situaties in lijn met mijn doelen én wensen. Zo’n niet controleer dan je innerlijke stromingen. Wat dient er aangepast te worden?

Kortom wil jij handvatten, inzichten, echter ook nieuwe technieken om je leven te veranderen of anders in te richten? Wil jij in je kracht komen met het gevoel van zelfverzekerdheid én zelfvertrouwen? Koop dan het boek of vraag vrijblijvend informatie…

Een stukje uit mijn boek: de wet van dankbaarheid!