Zou jij me willen helpen om genezing van het Corona-virus te bespoedigen?

Beste lezers,

Deze laatste weken hebben jullie, zoals jullie van mij gewend zijn, geen blogs en/of nieuws mogen ontvangen. Uiteraard pak ik dit met liefde, moed en inspiratie weer op. Je hebt geen blogs mogen ontvangen omdat ruim twee weken geleden mijn dierbare allerliefste vader is overgegaan. Dankbaar voor zijn leven en liefde, leeft hij voort in mijn hart.

Aanbod

Ten eerste wil ik je berichten dat in verband met het Corona-virus wij genoodzaakt zijn om de masterclass van 21 en 22 maart uit te stellen. Dit geldt tevens voor het 4-daagse quantum verdiepingstraject. Alle aangemelde deelnemers zijn in het weekend middels een persoonlijke email geïnformeerd.

Uiteraard gaat mijn aanbiedingspakket voor online coaching gewoon door. Ik kan jou helpen door tijden van angsten heen te komen, middels coaching, advies vanuit de quantumwetgeving gebaseerd op vertrouwen en rust, gerichte begeleidende meditaties om je immuunsysteem een boost te geven, en/of breintechnieken om het virus te bestrijden. Voor meer informatie kijk op https://www.petravandenberg.com/aankomende-quantum-classen-training-en-coaching-trajecten/

In deze tijden van crises geef ik je een korting van 50% op mijn normale tarief. 

Genezing Corona-virus ondersteunen

Regelmatig schrijf ik over onze potentie in verhouding met onze gezondheid, rijkdom en wat er speelt in de wereld. Het is belangrijk om ook vanuit een holistische manier naar dit virus te kijken en naar de ondersteuning voor genezing.

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat ziekte ontstaat door een dieper (gezamenlijk)conflict, een natuurlijke oorzaak. Het biedt dus ook kansen en mogelijkheden om te resetten en vanuit de basis weer op te bouwen. Uiteraard moeten wij het Corona-virus niet onderschatten, in tegendeel. 

Middels deze blog wil ik je graag wijzen op vertrouwen en niet op angst te vibreren. Angst en stress kan je immuunsysteem aantasten. Rustig blijven is belangrijk. Mediteer om jezelf in liefde te beschermen en stuur met je hart en gedachten, liefde en kracht naar de wereld. Bekijk verder mijn praktische tips hieronder.

Alles staat op dit moment in het teken van het virus. Het is logisch want hoe moeten wereldleiders met dit gebeuren omgaan. Zoals je in de media hoort doet ieder land het op zijn eigen manier. Het Corona-virus nodigt iedereen uit om opnieuw samen te werken, verbinden, compassie en vertrouwen te blijven houden. 

En jij? Hoe sta jij hierin? Nu ook met betrekking tot het corona-virus is mijn stelling: keer naar binnen en help het veld (de wereld) een handje. Stop met het neigen je aandacht aan de buitenwereld te geven en deze focus (angst) te laten groeien. Ik herhaal de quantumwet: “Dat waar jij je op focust zal groeien”. Keer naar binnen en neem zelf bepaalde maatregelen: dat is nu het minste wat je kan doen. Gebruik je tijd productief. Neem zelf ook voorzorgsmaatregelen tegen het virus tezamen met de maatregelen van minister- president Rutte. 

Genezing: Ga jij ook met jezelf aan de slag?

Het lijkt moeilijk maar het meest simpelste voor genezing is om bij jezelf te starten. Als iedereen dit zou doen zal dit zeker de olievlek verkleinen en oplossen. Vervolgens zal er een nieuwe positieve olievlek gecreëerd worden. Het gaat niet alleen om kennis maar vooral om het gedrag aan te passen. Vanuit de quantumwereld zijn we zelf verantwoordelijk voor deze zieke olievlek. 

Als het ware zegt de planeet: stop het is klaar nu. Het is een diep onderhuids conflict die nu opspeelt. Het is tijd dat we onze levensstijl aanpassen. Terug naar de basis, naar onze natuur. Het virus is mede veroorzaakt door het materialisme van de mensheid. Leiders zouden ook de quantumwetgeving moeten promoten in combinatie met hun maatregelen. Dit positieve effect zal vanzelf verspreiden onder zijn medewerkers en/of bevolking. 

Denk bij het starten van genezing aan de volgende items en tips: 

 • Mediteren: echt van belang voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid en conditie
 • Gericht mediteren naar gezondheid
 • Help elkaar
 • Boost je immuunsysteem met natuurlijke voeding, groente, fruit (denk oa aan: vitamine C, D, A is antiviraal, B en E is een krachtig antioxidant) 
 • Liefde, compassie en vrede sturen naar jezelf, de wereld en leiders
 • Bid voor elkaar en mediteer voor getroffen gebieden
 • In de natuur bewegen
 • Hartfrequentie optimaliseren (zodat het ego en het conflict in dimt); het is de brug naar een hoger, nieuw en gezond energieniveau
 • Homeopathie, en technieken toepassen om het immuunsysteem een boost te geven. Feiten en tips over het Corona-virus. Kijk voor aankomende webinar op donderdag 19 maart aanstaande van Roy en Joy Martina https://roymartina.tv/coronaviruswebinar
 • Werk aan vertrouwen én innerlijke rust in plaats van angst én paniek
 • Ontwikkel een juiste mind-set voor het creëren van betere omstandigheden
 • Last but not least: houd je aan de corona maatregelen.

Verder wil ik ook nog even stilstaan bij het feit om daadwerkelijk binnen te blijven. Doe het dan ook. Was regelmatig je handen. Ga, nu je genoodzaakt bent om binnen te blijven, aan je eigen innerlijke kracht werken ten behoeve van de wereld maar ook om jezelf en omringden gezond te houden en het virus niet verder te verspreiden.

Wil jij mij helpen?

In verband met voorbereidingen zou ik het fijn vinden om jou te helpen in het resetten van de wereld. Wat is nu voor jou de allergrootste uitdaging? Voel jij angsten? Wat is je grootste zorg? Wil jij je levensstijl aanpassen maar lukt het niet? Kan jij loslaten? Ik wil deze aankomende weken inspelen op vragen die je hebt. Beantwoord mijn vragen middels een reply op deze blog. Hiervoor ben ik jou super dankbaar. 

Tot slot

Er is maar één weg om het potentieel tot uiting laten komen en je omgeving en wereld daarin – bewust én onbewust – mee te trekken. Echter is dit voor de meesten juist het moeilijkst en niet te begrijpen. Het gaat om zelfreflectie.

Houd de moed erin, tot gauw.

Liefs Petra

Adviseur in de quantumwetgeving.

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30