Worstel jij wel eens met inspiratie?

Beste lezer,

Worstel jij wel eens met inspiratie?

Nou ik wel… Regels zijn heerlijk, vooral als ze in je voordeel werken. Quantum(succes)wetten toepassen en experimenteren geeft mij inspiratie. Evenals onderzoeken en publicaties bestuderen over hoe ons brein werkt en me verdiepen in de quantumfysica. Elk jaar schaf ik een geschreven wettenbundel aan. Als ik alleen maar naar deze bundel kijk krijg ik al inspiratie. Waarom?

Geschreven wetten en succeswetten gaan allebei over wetten en consequenties van het toepassen of niet toepassen van regels. Geschreven wetten en ongeschreven wetten zijn allebei een onderdeel van een rechtssysteem. Quantum(succes)wetten gaan over het rechtssysteem van de kosmos. Deze wetten houden alles in beweging en regeren de hele wereld. Het gaat over onzichtbare wetmatigheden van onze creërende levenskracht. Deze wetten werken altijd! Door deze wetten toe te passen werk je naar volledige groei en afstemming op je innerlijke kracht dan wel scheppingskracht. Je leert de werkelijkheid begrijpen en dat vreugde, vitaliteit en geluk je natuurlijke staat is. 

Succeswetten kunnen je inspiratie geven en een enorme impact op jouw leven hebben

Deze wetten zijn voor iedereen toegankelijk. Toen ik 20 jaar geleden serieus begon met het bestuderen van deze wetten had ik nooit de impact van deze levensverandering ingeschat. Het leven is verrijkt, vervuld, positief veranderd. Het leven is veel simpeler, meer inspirerend en makkelijker geworden. 

Hoe krijg ik inspiratie?

Als ik maar weer even iets bestudeer over de quantum- of levenswetten, krijg ik meteen inspiratie om door te werken aan mijn nieuwe boek of andere zaken op te pakken. Door deze wetten leer je namelijk de geestelijke aspecten van ons bestaan te verkennen. Hier word ik altijd heel enthousiast van. Verdieping en leer van onze innerlijke werking én potentieel: gebaseerd op bruisende wetmatigheden. Deze wetten ondersteunen ons in het (zaken)leven en zorgen voor bewustwording en de juiste focus. 

Welke keus zou jij maken? 

Het is belangrijk om te beseffen dat je er zelf voor kunt kiezen om deze wetten te gebruiken. Op welke manier jij maar wilt. Als je ervoor kiest om steeds maar hetzelfde te creëren en in oude gebeurtenissen blijft hangen, kom je niet verder. Als je bewust kiest voor het creëren van een inspirerende nieuwe realiteit, word je gesteund door de succeswetten, en komen er nieuwe mooie ervaringen in je leven.

Eén van mijn cliënten gaf mij prachtige feedback. Zij vertelde mij het volgende:

 ‘Ik maakte steeds meer contact met mijn innerlijke rijkdom.In korte tijd leerde ik zelf diepgaande veranderingen aan te brengen in mijn zaken en leefomstandigheden. Kreeg ik inspiratie zodat ik mijn doelen haalde. Dit duwtje had ik net even nodig. Ik sta er versteld van dat wij zoveel verborgen potentieel en energie laten liggen.’ 

Zo simpel is het.

Wat ook kan helpen om meer inspiratie te krijgen is jezelf vragen stellen. Vragen stellen aan jezelf helpt je om verder te komen, jou het juiste inzicht oftewel groei te geven en je leert stil te staan om de kleine successen juist te waarderen.

Mij helpen onderstaande vragen altijd heel goed:

  • Op welke prestatie ben ik het meest trots?
  • Over welke kwaliteit heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.
  • Wat kan beter?
  • Waar word ik blij van?
  • Is er iets wat ik anders kan doen?
  • Doe ik dingen op de juiste manier?
  • Haal ik echt alles uit mezelf?

Tot slot: affirmeren

Positieve suggesties tegen jezelf zeggen is een start om de weg vrij te maken voor een verandering. In feite praat jij tegen je onderbewustzijn. Je zegt als het ware: ik weet dat ik zelf het heft in handen kan nemen om te veranderen. Ook kan je door middel van affirmaties meer inspiratie krijgen. Soms klinkt een affirmatie in eerste instantie onnatuurlijk of onwaar, echter: houd altijd in je achterhoofd dat positieve suggesties hetzelfde werken als het planten van een zaadje. Je dient het groeiproces te vertrouwen en geduld te hebben. Er staat niet ineens een volledige plant. 

Waar ik altijd inspiratie van krijg: mijn kritische stem veranderen in positieve affirmaties. Vooral voor de spiegel werkt dit uitmuntend.

‘Ik voel me fantastisch en ik krijg steeds meer inspiratie. Ik ben bereid om inspiratie te ontvangen. Alles is goed.’

Zorg goed voor jezelf!

Hartegroet,

Petra M.C. van den Berg

______________________________________________________________________
Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen? INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantum(succes)wetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. Bestel boek.

PMC’s succeswetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 
Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per email.)

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30