Waarom je interne energie organiseren zo belangrijk is!

Lieve lezer,

Bijgaand een nieuwe intentie. Deze postte ik voorheen alleen op social media. Voortaan zal ik deze ook delen in mijn nieuwsbrief zodat ook jij er iets aan hebt.

“Mijn intentie is mijn energie goed te organiseren, te blijven focussen op mijn doelen én dromen, stil te zijn, innerlijke rust te ervaren, te genieten van mijn leven in het hier en nu”.

Dit is een duidelijke intentie toch? Om je droom soepel te laten lopen heb je inspiratie én focus nodig. Echter is het belangrijk je energie van binnen goed te organiseren. De reden dat ik dit weet is dat vanuit mijn ervaring er anders chaos in je wereld ontstaat.

Eén van de belangrijkste categorieën is het inzetten van je innerlijke kracht én het afstemmen met de quantum wetten, het veld waar alles mogelijk is, waar alles al is, trouw blijven aan jezelf én energie, net werken, innovatie, vastberadenheid, volharding, creatief zijn, acties nemen, scherp blijven op de doelen én ontwikkeling (werkt iets ondersteunend of veroorzaakt het juist chaos casu quo afleiding) én uiteraard continuïteit in het geheel aanbrengen.

Waarom van binnenuit afstemmen?

We kunnen alleen creëren van binnen naar buiten. Via jouw ogen, neus én oren (zintuigen) pak jij hetgeen op wat resoneert met je energiestaat Kijk hieronder om te luisteren naar een korte toelichting!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7AiT-5_oJxQ[/embedyt]

NB: Atomen zijn samengesteld uit subatomaire deeltjes: protonen, neutronen en elektronen. Subatomaire deeltjes bestaan uit diverse vibrerende energienivo’s casu quo energiepakketjes. Het bestaat uit deeltjes en zachte golvende energie. Pioniers van de quantum fysica ontdekten dat energie deeltjes een precies bepaalde vorm kregen als deze geobserveerd word door een waarnemer. Alles en iedereen bestaat echter uit energie. Door onze gerichte creatie-energie staat alles in een specifieke verhouding en frequentie met elkaar in vibratie. Door de leer van quantum wetten toe te passen zul jij toegang krijgen tot het energetische veld van alle mogelijkheden.. Ik noem het verder je uitgebreide zelf. Zo voelt dat voor mij. Het is een innerlijke weet. Dit veld bevat data: informatie.

Bij afleiding is er sprake van onjuiste gerichte energie waardoor stagnatie van de ontwikkeling van je doelen ontstaat. Kortom er is geen overeenstemming (resonantie) met je doelen, overtuigingen en bijbehorende visualisaties (met energie).

Kracht betekende overigens voor Napoleon Hill kennis van de quantum wetten én deze toepassen: dit is nu precies wat ik bedoel met georganiseerde energie aanbrengen. Hierdoor zet je namelijk alles in beweging, anders zullen je dromen een illusie blijven. Maak werk van je doelen én zorg voor een snellere doorstroom naar je doelen.

Welke 3 items ga jij in actie omzetten?

Mijn eerste actie is een goede planning voor 2020 maken. Door mijn grondige voorbereiding én schema voor 2020 ga ik met een gerust gevoel en vertrouwen 2020 in.

Last but not least: let eens op signalen. Neemt synchroniciteit in jouw leven toe?

Hiermee bedoel ik hoe is je leven, wat valt je toe? Hoe ben jij afgesteld? Let eens op ontmoetingen, zijn dit de juiste mensen, radio of tv zie of hoor je precies iets waar jij op zit te wachten. Krant, telefoontje of email. Check, check. Kortom het betekent dat jij lekker in je vel zit, synchronisch leeft én je wensen spontaan vervuld worden. Klinkt fijn, toch?

Wil jij meer verdieping én kennis over deze onderwerpen verkennen of een (zakelijk) advies? Check dan mijn website www.petravandenberg.com.

Een fantastische week!

Zorg goed voor jezelf!

Hartegroet Petra

PMC’s quantum laws

Wellicht een leuk kerstkado voor je dierbaren… Bestel mijn boek over bewustzijn én energie? Klik hier! 

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30