Waarom de subtiele wetten ook juist zo belangrijk zijn!

Ik hoop van harte dat iedereen een mooie vakantie heeft gehad. En dat je weer heerlijk aan de slag gaat met jouw passie ofwel vak. Zelf heb ik onder andere aan mijn nieuwe boek gewerkt, diepere onderzoek gedaan en natuurlijk genoten van het prachtige weer.

Ik zit zelf ruim 20 jaar in het vak; materie universele wetten, oftewel ik visualiseer, bestudeer of mediteer, schrijf erover en deel graag deze kennis, geef masterclasses en lezingen, zowel bedrijfsmatig als privé, en heb cliënten uit diverse beroepstakken. Om voorgaande te kunnen uitoefenen is het vooral belangrijk om alles zelf toe te passen, ofwel continue te blijven onderzoeken en inzichten te vervaardigen. Dit is veel en niet altijd makkelijk, maar nog steeds een enorm leuke uitdaging. Voor mij is het werken aan mijn innerlijk: wat speelt er in mezelf? een vorm van lifestyle geworden. Er is geen betere plek om dit essentiële werk te doen, dan in jezelf.

Vervolgens gebeurt het volgende: doordat je aan jezelf werkt ontstaat er een innerlijke verschuiving waardoor deze werkelijkheid die jij beleeft (en wenst), door het toepassen in jezelf, ook in de buitenwereld verschuift. Je komt hierdoor steviger aan het roer te staan in je (zakelijke) leven. De kennis van deze ́verborgen ́ universele principes worden een levensstijl. Het vraagt enige inzet om de wetten te leren begrijpen; het toepassen nog veel meer. Het is en blijft een leuke prachtige uitdaging en leerschool.

Ik heb daar zelf erg veel voordeel van gehad. Het heeft vooral gezorgd voor de juiste richting in mijn leven en gezondheid, wat wil ik en tevens heeft het mij inzicht in mijn brein (lees: geest), emoties en focus gegeven.

Trainen van je brein
Rondom meditatie en universele wetten hangt een waas van religiositeit van sceptici. Dit is niet correct en volstrekt onnodig. Universele wetten en mindset gaan vooral over het trainen van je brein in het toepassen van de principes dan wel je geest in actie (en gedachten zijn ook een actie). Zij werken door in het leven en in het ontstaan van een gewenste situatie. In het blogartikel wil ik deze maand wederom mindset vanuit het aspect van de universele principes belichten.

Richtijnen
Kosmische wetten zijn richtlijnen voor een gezond, succesvol en gelukkig leven. Het lichaam speelt hierin een grote rol. Het leert je onder andere luisteren naar je innerlijk weten, de stem van je hart. Dit kun je vervolgens weer toepassen op je hele leven, zowel zakelijk als persoonlijk. Kosmische wetten dienen te worden wakker gemaakt in jezelf. Deze wetten brengen je als het ware al op een dieper niveau, maar komen pas weer tot leven door deze ook daadwerkelijk te leven én hierop te vertrouwen. Durf in het binnenste van jezelf te kijken. Ik heb hier de juiste integratie (en voor bedrijven en organisaties implementatie) technieken voor. Ik zie het als een continu doorlopend experiment.

Op dit moment ben ik tevens een column aan het schrijven voor een Spaans Magazine genaamd: “Kosta”. Mijn eerste column start vanaf oktober 2018. Hier zullen jullie in de toekomst meer over horen. Een klein jaar geleden heb ik gevisualiseerd en gewerkt aan onder andere een doel hoe ik in Spanje naamsbekendheid kan krijgen op een – voor mij – plezierige en vooral leuke manier. En dat is gebeurd!

Wat is het nu, kosmische gedachtegang?
Het zijn universele natuurwetten en deze werken te allen tijde, net zoals natuurwetten. Helaas zijn wij zo geconditioneerd dat deze helemaal ondergesneeuwd en weggevaagd zijn, onder andere door (geloofs) overtuigingen, de maatschappij en conditioneringen. Men heeft een sceptisch imago over de kosmische gedachtegang, terwijl het juist een prachtig wereldsysteem betreft waar wij in leven, geheel gratis is en geheel tot ieder zijn beschikking staat.

Veel mensen hebben wel eens gehoord van gedachtekracht en de wet van aantrekking. Deze mensen proberen iets, maar missen in zekere zin de diepere vakkennis en denken vervolgens: het lukt niet en het geduld is weg. Ze falen in hun inspanningen om één van hun doelen te realiseren en krijgen daardoor allerlei negatieve emoties wat juist deze energiestroom blokkeert.
Het is vooral belangrijk om ook kennis te hebben van de subtielere aspecten van de universele wetten en hiermee samen te werken. Vaardigheden aan te leren door bewustwording hoe het brein werkt, inzicht in de geest, zodat je alles gezamenlijk kunt ontwikkelen.

Waarom ook de subtiele wetten …
Indien je geen kennis hebt van de subtielere aspecten van de universele wetten dan is het net als een rechter die alleen de kennis beheerst van Burgerlijk Wetboek Boek 1, personen en- familierecht, maar niet de overige wetten beheerst, terwijl er regelmatig wordt verwezen naar overige BW Boeken ofwel artikelen en/of verdragen. Het kan dat een bepaalde wet pas toepasbaar is in samenhang met een ander artikel.

Dus alle (andere) wetten zijn ook noodzakelijk om te bestuderen om een zaak met succes te kunnen behandelen en beoordelen. Tijdens mijn (destijdse) studie heb ik vooral geleerd en bestudeerd: “hoe kun je omgaan met je wettenbundel en dus in feite, het hanteren en begrijpen hoe de gehele wettenbundel cq het (Burgerlijk) Wetboek werkt en hoe je een en ander makkelijk kunt opzoeken, toetsen en toepassen”.

De twee gangen: kosmische gedachtegang en westerse (geconditioneerde) gedachtegang.
Als de kosmische gedachtegang (lees: inzicht in je brein) actief wordt gemaakt zal dit een directe connectie met je doelen, gezondheid, mensen en universum bewerkstelligen. Je leeft meer vanuit innerlijke rust en vertrouwen in het hier en nu. Wanneer je blijft vastzitten in een geconditioneerde gedachtegang zal dit je doelen enigszins stagneren. Piekerervaring, nadenken en oordelen over anderen, frustraties, stagneert je doelen. Het is net rijden in een auto zonder motor. De wetten zullen niet werken.

Onderzoek

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die werken aan zichzelf om meer inzichten te krijgen over het brein, makkelijker kunnen switchen naar kosmische gedachten en vice versa naar geconditioneerde gedachtegang. Ook blijkt dat mensen die van allebei weet hebben meer zelfkennis produceren, makkelijker gefocust blijven op hun doelen, minder oordelen en veroordelen, samenwerken, respect voor zichzelf en naar anderen tonen. Mensen die hier geen weet van hebben zijn meer onbewust aan het werk en staan vaak negatiever in het leven, deze mensen zullen nooit of moeilijk kunnen schakelen.

Tot slot tip
Het toepassen van de universele wetten (lees: PMC principes) kan een gewoonte worden. Je kunt het leren en bestuderen. Bewustwording van jezelf en naar jezelf te (durven) kijken zal je vrijheid en inzicht geven. Vooral als je leert te begrijpen dat dit positief je leven (en dat van anderen) kan en zal beïnvloeden.

Begin met iets kleins. Start en eindig de dag dankbaar te zijn voor je successen. Het universum zal je vervolgens meer successen en beloningen geven om dankbaar voor te zijn!

Tot gauw, Petra

Heb je interesse in een persoonlijk (online) consult of een masterclass voor jouw organisatie, afdeling, groep of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met petramcvdberg@gmail.com

 

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30