Voor succes met quantum-hypose-nlp is ten eerste de MultiLaw van discipline van toepassing

Discipline is mijns inziens een vastberaden kenmerk van geluk. Een essentieel kapitaal waarover we allemaal beschikken is intelligentie en kracht om iets te veranderen en om vol te houden om te slagen. Waar een ander opgehouden is, ga jij door. Hiermee laat je zien dat jijzelf de regie hebt om je leven te veranderen of verbeteren.

Geluk is het effect van onophoudelijk standvastig te handelen met de bedoeling je doelen te behalen, waarbij je acties en keuzes in overeenstemming zijn met de MultiLaws: wetten naar meer geluk en succes.

Er zijn zoveel mensen een fantastisch en schitterend leven, terwijl zij met niets zijn begonnen. Het zijn mensen die hun gedrag (gedachten, emoties en gevoelens) hebben aangepast, om met zelfdiscipline en actie hun gedrag te laten resoneren met de wetten. Als jij dit allemaal weet, zou het voor jou dan ook een oplossing voor je problemen kunnen zijn?

Het gaat niet om hoog geleerdheid of intelligentie, het gaat niet om arrogantie of jezelf beter vinden dan anderen. Nee, het gaat om discipline, om dat wat je weet en leert in de praktijk te brengen en de onderliggende beginselen van geluk toe te passen in je dagelijks leven. Kortom: je eigen rolmodel worden. Ontwikkel een kracht die jezelf enthousiast maakt en je ertoe brengt om dagelijks een wet in je leven te integreren, wat je in overeenstemming met je doelen brengt.

In mijn consulten merk ik dat deze wet, de wet van discipline, de belangrijkste is om aan te werken. De cliënten die deze wet met succes hebben toegepast, worden echte professionals in het doen en handelen. Ze zijn gedreven in studie en gemotiveerd om details te leren over geluk, omdat ze echt iets in hun leven willen veranderen.

Om iets nieuws te genereren, moet je eerst stoppen met iets ouds

Deze wet zegt ook dat je soms een aantal dingen en gewoonten moet opgeven om op den duur een immens positief effect te verkrijgen in je leven. Je moet als het ware loskomen van je oude vertrouwde zelf en haar slechte gewoonten. Deze ‘oude zelf’, die zich bijvoorbeeld graag bezighoudt met tv kijken, zinloos drinken, activiteiten die gericht zijn op mensen, dingen en situaties, zoals oordelen of in ego blijven hangen, druk maken om omstandigheden waar geen controle over uit te oefenen is. Je nieuwe zelf heeft een krachtige nieuwe persoonseigenschap gecreëerd: ‘zelfdiscipline’.

Zelfdiscipline zorgt namelijk te allen tijde voor voortdurend geluk. Stel daarbij voor jezelf een lijst samen met prioriteiten. Deze zijn medebepalend voor de kwaliteit van je (zaken)leven. In combinatie met het toepassen van de wetten wekt dit positief genererende energie op.

Vraag jezelf vervolgens af: waar gaat op het moment mijn aandacht naartoe? Waar gebruik ik dagelijks mijn tijd voor?

Maak een lijst waarin je gedisciplineerd wilt worden. Analyseer jezelf. Wat dien jij te veranderen, welke acties kunnen beter? Start met twee onderdelen van de lijst en maak kleine stapjes. Elke kleine stap beïnvloedt namelijk het geheel. Dit betekent dat als je een kleine verandering doorvoert, dit direct een impact heeft op je hele leven.

Discipline en zelfdiscipline zijn essentieel voor meer geluk en voor succes op welk gebied dan ook.

Om discipline in je dagelijkse leven in te bouwen, overigens het moeilijkste van alles, en voldoende tijd in te bouwen, en het vooral daadwerkelijk te doen, zijn de navolgende wetten ook van toepassing:

Dit wil zeggen dat als je discipline wilt inbouwen in je dagelijkse activiteiten en je dit combineert met de wet van herhaling en de wet van handeling, discipline een automatische gezonde gewoonte zal worden. Een gewoonte die je doelen ondersteunt en je realiteit verandert. En doordat je de nieuwe informatie tot je neemt door middel van de wet van neuroplasticiteit, over hoe het brein werkt, zal je nog sneller gedisciplineerd raken en blijven.

Succes!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30