Verdieping in de quantumwereld creëert succes

In ons dagelijkse leven zijn we allemaal bezig met onze doelen. We hebben gedachten over hoe wij onze doelen snel en succesvol kunnen bereiken.
Je denkt, fantaseert en droomt over een andere realiteit. Door hierover te denken maak je verbinding met het quantumveld, je uitgebreide goddelijke zelf, en stimuleer jij je brein.

Iedereen heeft een eigen uniek energieveld, met een daarbij horende realiteit. Je zult waarschijnlijk niet in de gaten hebben dat jouw eigen energie, je persoonlijke energieveld dezelfde energie is als die jij neerzet in het quantumveld. Het quantumveld die jij dagelijks continu bewust en onbewust betreedt. Jij bent een krachtpunt in dit veld. Precies daarom neem ik je in dit artikel een stukje mee in verdieping van de quantumwereld. Dit fenomeen zegt namelijk dat er een wereld van onmetelijke kracht klaarstaat om jou te helpen om je doelen in werkelijkheid om te zetten.

Wanneer je bewust wordt over de energie in jezelf, voeg jij je toe aan ijzersterke wetten. Een richtingaanwijzer die jou zal toestaan om gericht met succes te creëren.

Quantumveld begrippen

Er komen steeds meer begrippen langs waar je misschien niets mee hebt. Denk hierbij aan: quantumveld (ook wel kwantumveld genoemd), het veld van alle mogelijkheden, universum, het veld van bewustzijn, het oneindige veld van potentie, quantum jump, kwantumshift, kwantumverschuiving, goddelijke veld, kwantumfysica,
kwantummechanica, etc. Het klinkt vrij koel. Echter, het gaat allemaal over één en hetzelfde veld van energie en informatie. Het veld waarin wij allen leven en waarin alles verbonden is met elkaar.

Het is een realistisch veld. Sterker nog, het is zo realistisch dat we het zelf niet geloven en er niets van begrijpen, omdat het te makkelijk voor ons lijkt te zijn. Onze mind denkt liever ingewikkeld en in moeilijkheden dan in mogelijkheden, zelfvertrouwen en oplossingen. Dit komt omdat wij zo zijn geprogrammeerd en dit voor ons een automatisch systeem is geworden. Het is ons nooit aangeleerd om het scheppingspotentieel, dat ieder mens tot zijn beschikking heeft, te gebruiken. Deze wetenschap werkt bevrijdend omdat zij je leert dat je zelf de regie in handen hebt om situaties te veranderen. Zij geeft je vertrouwen en rust over je toekomst.

Lees verder in het hele artikel, met tips en verdieping in het quantumveld (veld van alle mogelijkheden) in Womagazine. Een toonaangevend online Magazine voor een Healthy Lifestyle.

Quantum coaching

Met coaching vanuit de kennis van het quantumveld gaan we vooral werken aan je persoonlijkheid. We gaan direct naar de oorzaak om onbewuste automatische mechanismen en belemmerende patronen en overtuigingen om te zetten naar programma’s die je doelen ondersteunen.
Zoals je in dit artikel kunt lezen toont ook de wetenschap aan dat je onderbewuste je doelen al moeten spiegelen. Hierdoor zal jij je doelen in alle rust en vertrouwen creëren.

Je wordt gecoacht om je mindset en brein (persoonlijkheid) af te stemmen op de frequentie van je doelen. We gaan met je innerlijke energie aan de slag en de mind (her)programmeren, wat zal resulteren in een succesvol en gezond (zaken)leven.

Dit kunnen we bewerkstelligen op elk gebied van je leven. Denk hierbij aan gezondheid, fitheid, relaties, privé en business.

Op naar een nieuw level!

Petra is onderzoeker, auteur, bedrijfsadviseur en personal coach. Haar expertise ligt op het gebied van coaching en ijzersterke levenswetten in relatie tot de werking van het brein en het kwantumveld.


Bronmateriaal:
(1)https://hr.harvard.edu/files/humanresources/files/mindfulness_now_and_zen.pdf
(2) Boek: Het veld van Lynne McTaggart

Vragen? Wij ondersteunen je graag. Vraag meer info aan via PMC@petravandenberg.com

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30