Scan jezelf én verander! Jouw wereld is een reflectie van je innerlijke stromingen.

Beste lezer,

Scan jezelf én verander! Jouw wereld is een reflectie van je innerlijke stromingen.

Veel ondernemers én particulieren die ik ken, en jij en ik, willen meedoen met de snelle (online)markt. We kijken continu naar hoe anderen het doen. Of je nu net bent gestart bent of dat je al jarenlang meedraait.

Wat ik constateer is dat we regelmatig vallen in de valkuil van het forceren en met de gedachte “ik moet meedoen met social media-marketing en overige activiteiten”, want anders ga ik achterlopen en mis ik wellicht cliënten of opdrachten of nog beter word ik niet gezien”.

Helaas zal deze houding je alleen maar stress geven. Althans dat gaf het mij. Met als resultaat moeheid en uiteindelijk kwam er niets uit mijn handen én werd er niets gecreëerd, het bracht alleen stagnatie. Daarnaast is het een overtuiging, die dit dan zal creëren, alleen wij zelf kunnen deze overtuiging veranderen. Ik zal even voor je herhalen: de quantum wet: waar jij je op focust zal groeien en totstandkomen.

In bovengenoemde fase is het wel belangrijk om jezelf én je leven regelmatig te scannen. Waarom? Je zult dan zelf ontdekken waar je juist acties in moet nemen of wat er verbeterd of aangepast dient te worden.

Wanneer jij gerichte acties neemt met toewijding en het lef hebt er volledig voor te gaan zal het universum jou ondersteunen. Zo simpel is het!

Scan jezelf!

Het is nu een ideale tijd, zo aan het einde van het jaar, om het leven en je zakenleven te scannen of alles nog naar wens verloopt. Wat zou je meer willen creëren of wil jij juist opnieuw iets uitvinden, een keuze herzien, of een idee uitwerken of samenwerken?

Misschien verkeer jij in gelegenheden waarbij je wel iets nieuws kan gebruiken. Wellicht tevens een mooie tijd om je mind te versimpelen: dit brengt nog meer rijkdom en welvaart. Van complex naar flow, zo simpel is het! Begrijp mij goed: met rijkdom bedoel ik: gezondheid, succes, tevredenheid en welzijn.

Voor mij werkte de scan als volgt:

  • Ik controleerde mijn overtuigingen, conditioneringen, misschien oude energie (gedachte)patronen en/of pop-ups van het verleden, gevoelens en emoties die mijn energiestroom belemmerde en daardoor weg hielden van mijn doelen;
  • Mijn energie staat: betreft dit hoge of lage frequentie: hoe is mijn brein geactiveerd;
  • Waar nodig heb ik in mezelf nieuwe overtuigingen doorgevoerd, geïntegreerd en/of indien nodig werkte ik aan oude emoties door middel van het toepassen: nieuwe affirmaties (overtuigingen) en met de EE / Eft technieken en breintaps quantum technieken (lees: eigen training);
  • Vervolgens scande ik welke quantum wetten ik goed gebruikte en welke ik juist over het hoofd zag én dus effectiever moest toepassen én integreren (er zijn zoveel sub quantum wetten). Op welke wetten moest ik extra intunen. En jij?
  • Hoe gaat mijn onderneming. Heb ik meer cliënten of opdrachten nodig. Hoe is mijn dagelijkse focus. Welke activiteiten zijn nodig én welke niet (dit is overigens persoonsgebonden).
  • Eenieder straalt een unieke energie uit (je innerlijke werking én intenties) hier wordt door het leven zelf consequent op gereageerd.  Controleer bij jezelf of je innerlijke thermostaat op geven én ontvangen staat.

Check….check!

  • Uiteraard heb ik ook mijn levensstijl onder de loep genomen. Hoe staat het met de dagelijkse beweging (hardlopen en om de dag fitness is mijn streven), ook als ik in Spanje of in het buitenland verblijf. Ik checkte vervolgens of ik mijn dagelijkse sessie/visualisatie én meditatie heb gedaan. Werk ik regelmatig aan mijn doelen casu quo intentie boek voor 2020.
  • Mijn voeding: hoe staat het hiermee? Gezond of toch of te zware voeding (zware voeding is zwaar én stagnerende energie).
  • Thuissituatie: hoe staat het daarmee? Je kan jezelf afvragen: communiceer ik genoeg met mijn partner of gezin (indien je die hebt). Zijn wij het eens over gezamenlijke doelen én over de waarde die wij toevoegen aan onze ervaring van rust én gelukkig zijn.

Kortom bewustwording van het feit dat eenieder zelf creëert én alleen wij zelf de macht én verantwoordelijkheid hebben over onze eigen persoonlijke opvattingen, lichaam, acties en innerlijke stromingen.

Het resultaat voor mij persoonlijk was innerlijke rust én het competitie gevoel was volledig weg van mijn harde schijf.

Op onze innerlijke stromingen en persoonlijke opvattingen wordt consequent gereageerd door het leven (je diepste zelf). NB creërende energie: bewuste focus leidt tot creatie. Creatie leidt tot manifestatie = resultaten). Ik zal dit steeds blijven herhalen om jou te helpen deze belangrijke wet te begrijpen.

Persoonlijke én zakelijke coaching.

In mijn vakgebied als persoonlijke en zakelijke coach én adviseur, heb ik veel mensen, kinderen én organisaties geholpen om bewust te worden van hun eigen kracht. De macht van hun persoonlijke opvattingen, zelfbeeld (eigen waarde), de stromingen van gevoelens en gedachten te (leren) begrijpen en wat het gevolg in het leven is van deze opvattingen. Ze leerden om regelmatig aan zelfreflectie te doen en zichzelf en het leven te scannen op tevredenheid en/of waar nodig iets aan te passen. Tenslotte is de buitenwereld een reflectie van onze innerlijke stromingen.

Bewustwording van gedachten én opvattingen: innerlijke werking (denk hierbij aan lage frequenties: angst, frustraties, boosheid en twijfel), je weg kunnen houden van welzijn en succes. Als je gelooft dat iets niet mogelijk is, zal het universum (en lichaam) bevestigen dat het inderdaad ook niet mogelijk is. Als je gelooft dat iets mogelijk is zal het leven jou bevestigen dat het ook mogelijk is!

Even terugkomend op mijn coaching met kinderen. Het meest belangrijke is kinderen met effect én liefde te onderwijzen in de kracht van het innerlijke welzijn, zodoende duurzaamheid voor nu en de toekomst te creëren. Duurzaamheid komt echt vanuit innerlijke werking, dit is een feit.

Tenslotte zijn onze kinderen én studenten de toekomst van onze nieuwe generatie en wereld.

Animum debes mutare, non caelum!

Wens iedereen een fantastisch weekend toe.

Zorg goed voor jezelf!

Hartegroet,

Petra PMC’s quantum laws

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30