Reactie van Won Yip uitgelicht en vertaald naar succeswetten!

Beste lezer,

Er zijn veel succesvolle mensen die de succeswetten hanteren (zowel bewust als onbewust). Sommige mensen worden schatrijk geboren en anderen zijn selfmade dankzij de juiste overtuigingen en groeimindset. Beide manieren zijn natuurlijk goed. Het grote verschil zit vooral in de denkwijze: denk je in rijkdom en welvaartbewustzijn of denk je kleinerend en heb je vastgeroeste overtuigingen? 

Een rolmodel voor velen: succesvol ondernemer Won Yip

Won Yip is een horeca ondernemer in Amsterdam. In 2017 kocht Won Yip het duurste penthouse van Nederland.

Op mijn laatste publicatie kreeg ik een mooie reactie van een van mijn lezers:

Mijn advies is: kijk vooral niet naar wat je niet hebt en koester wat je wel hebt, de wetenschap over het salaris van Messi, Ronaldo of Jeffrey Bezos gaan je niet helpen. Ik ben ervan overtuigd dat de huidige crisis andere oorzaken heeft, Corona is nu de aanleiding, maar is zeker niet de oorzaak.
Na de kredietcrisis hebben we massaal jacht gemaakt op rijkdom, op zich is dat geen probleem, maar de basis was verkeerd en er is geen ‘gratis geld’. Teveel mensen hadden financiële schijnveiligheid.

Het mes snijdt aan twee kanten

Deze lezersreactie raakt aan iets waar ik me al jaren hard voor maak: het koesteren van wat we hebben en geduld hebben met de (weder)opbouw. Daar moeten we onze aandacht op richten, zodat de energie weer de goede kant op gaat stromen (mijn vakgebied). 

Goed ondernemerschap

Financiële schijnveiligheid lijkt inderdaad een groot probleem te zijn in deze tijd.  Daarom is het juist nu in deze huidige situatie zo belangrijk geld opzij te zetten, te sparen. Al start je met 10 euro.

Geef daarnaast minimaal 10% van je inkomen aan een goed doel. Dit zal je in eerste instantie een gevoel geven van hoop en blijdschap. Deze gevoelens in combinatie met dankbaarheid zullen je mogelijkheden geven om meer van het goede te creëren.

Geld volgt namelijk te allen tijde, samen met liefde en respect. Vraag jezelf af: hoe ga jij met geld om? Hoe ga jij met jezelf om?

Een voorbeeld

John D. Rockefeller (https://nl.wikipedia.org/wiki/John_D._Rockefeller) is ooit begonnen als kantoorklerk en verdiende 3,50 dollar per week. Hij spaarde 50 cent per weeksalaris en schonk de helft aan de kerk. Dit is zijn vertrekpunt geweest. Gedurende zijn leven creëerde hij continu kansen en mogelijkheden. Hij is dus met 50 cent gestart en gegroeid (toendertijd) tot een van de rijkste mensen. Hiermee wil ik je duidelijk maken dat wanneer je in rust, geduld en vertrouwen de juiste acties onderneemt, energie zijn werk voor je zal doen.

Het is een feit dat ieder groot succes een resultaat is van duizenden kleine inspanningen, toewijdingen en wellicht zelfs opofferingen waar we onszelf niet bewust van zijn of wat we niet eens waarderen. Denk hierbij aan efficiëntie, geduld en volharding. Hoe dan ook: op den duur gaan je inspanningen vruchten afwerpen. Zo simpel werkt energie.

Energie is er altijd

Mensen met echte rijkdom, en dat hoeft niet met veel geld zoals dat van Won Yip te zijn, bekijken de wereld door de bril van tevredenheid en loyaliteit. Het is een feit dat alles wat vertrekt vanuit onszelf uit een bepaald punt uit energie bestaat. Energie kan alleen maar vermeerderen of verminderen en kan niet vernietigd worden. Het is er altijd. Dit betekent dus dat in potentie alles nu aanwezig is. Daarnaast zorgt de wet van frequentie ervoor dat er overvloed in liefde en respect is.


Tevredenheid is een universele emotie en heeft dus een hoge trillingsfrequentie. Klik hier om er meer over te lezen. Wat denk je dat er gebeurt? Je kan alleen maar veel meer van hetzelfde creëren. Elk vertrekpunt uit jezelf, wat je doet, zegt of denkt komt voort uit jouw unieke persoonlijkheid. Deze zullen automatisch in aanraking komen met de juiste energiegolven (lengten) en deze zullen nieuwe situaties in je leven creëren. Je kunt alleen maar krijgen en geven wat je zelf hebt en hoe je leeft. Leven is een uitwisseling van energie. De wet van frequentie werkt altijd. De juiste energiegolven staan dichterbij dan je denkt!

Andere denkwijze

Mijns inziens hebben echt succesvolle mensen, zoals deze succesvolle Won Yip een ander wereldbeeld. Zij denken anders. Of ze dit nou van nature hebben meegekregen of dat zij dit zichzelf hebben aangeleerd: het kan allebei. Maar iedereen heeft dit in zich. Als je dit eenmaal beseft en weet dan vallen de luxespullen of auto’s erbij in het niet. Het gaat er namelijk om dat de energie die deze mensen bezitten en uitstralen anders is, waardoor zij andere resultaten hun leven intrekken.

De meeste mensen leven vanuit vastgeroeste overtuigingen en kijken door deze bril naar de wereld. Hierdoor kunnen ze maar een glimp opvangen van het beschikbare potentieel. Ze vertroebelen de weg naar echte rijkdom.
Ik deel de overtuiging van Won dat de huidige crisis andere oorzaken heeft. Het najagen van meer en meer heeft dit coronavirus vrij spel gegeven. Onze manier van leven moet veranderen. De oorzaak is de geest en de buitenwereld is het gevolg. Daar waar de oorzaak zit dienen we te veranderen.

Ik herhaal: ons potentieel en innerlijke kracht is aanzienlijk sterker dan welk middel dan ook, alleen zien we dat nog niet.

Hoe kunnen wij met behulp van de succeswetten betere resultaten creëren?

  • Leer frequenties te gaan ervaren en zie deze als drager van informatie
  • Verander je innerlijke coördinatie
  • Integreer de kernwoorden van de creatiewetten voor geluk en rijkdom: dankbaarheid voor wat je nu hebt, oprechtheid, inspanning, geduld, rust, vertrouwen, loyaliteit en efficiëntie. 
  • Integreer vertrouwen: wanneer er vertrouwen heerst zullen resultaten volgen
  • Bouw een buffer op
  • Pas de succeswetten toe in je handelingen
  • Verander de kwaliteit van je denken
  • Door te ontdekken dat alle succeswetten een afgeleide zijn van de wet van oorzaak en gevolg, samen met die van de frequentie en overtuiging

Wil jij hier meer over weten of zelf een sessie volgen die een persoonlijke transformatie in gang zet, wil je een strategie in kaart brengen of mij inhuren voor een (bedrijfs)training of advies? Stuur mij dan gerust een e-mail om een (online) afspraak te maken.

Be safe and healthy.

Lieve groet,
Petra


Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantumwetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK.

PMC’s quantumwetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per e-mail).

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30