Quantumveld: pak je zakelijke en persoonlijke groei

Na enige aandacht en prioriteiten, en nu de vakantietijd weer voorbij is, zal je wel geïnteresseerd zijn in leuke nieuwtjes. Het is tijd om jullie weer te prikkelen met nieuwe MultiLaws en wetenschappelijke onderzoeken.

Ik wil het graag hebben over de MultiLaw: de wet van ‘het quantumveld’.

Wat zegt deze wet?

Deze wet zegt dat we allen onvoorwaardelijk met elkaar zijn verbonden. Wij en iedereen en alles in deze wereld is verbonden met een overvloed aan informatie. Deze informatie bevindt zich buiten tijd en ruimte. Dat wil zeggen dat we niets hoeven te betasten en we hoeven ook niet samen te zijn om iets in werking te zetten. Zelfs ons lichaam bestaat uit systematische patronen van informatie en energie, welke ook verbonden zijn met alles in het veld. Deze MultiLaw zegt ook dat we alleen iets kunnen veranderen in de buitenwereld door onze gedachten, gevoelens en gedrag te veranderen.  

‘Het quantumveld’ klinkt misschien ingewikkeld, maar het is een simpel veld, een veld van alle mogelijkheden. Het is de ruimte in je bewustzijn en in de realiteit die je alle mogelijkheden geeft om iets van je leven te maken, zowel zakelijk als privé.

Alleen die mogelijkheden of kansen moet je zien te pakken!

Dit quantumveld is niet iets dat uniek is voor iedereen. Het is de ruimte waarin we allemaal leven en waarin alles verbonden is met elkaar. Je bewustzijn maakt iets van dat veld, dat zorgt ervoor dat je bepaalde kansen ziet en durft te pakken.

Onderzoekers geven aan dat de quantumwereld een wereld van kennis is, de verzamelde kennis van mensen, en dat je om het quantumveld zinvol te maken psychologische kennis van mensen nodig hebt [1].

Hierbij gaat het om hetzelfde quantumveld. Dat veld bevat informatie, maar ook energie. Die energie kan je ook voelen, door je bewust te worden van hoe jij je voelt. Je bent als mens bijvoorbeeld ook een energieveld.

Om dit energieveld van jezelf en anderen goed te voelen, is het vaak onhandig om hoger opgeleid te zijn. Dan denk je namelijk ontzettend veel en heb je het voelen vervangen voor pragmatisch denken [2]. En dat terwijl gedachten en intenties juist helende gevolgen hebben, door de werking van gedachten en intenties in het quantumveld (zie bron 2).

Mensen kunnen bijvoorbeeld mensen helpen op afstand door de quantum fysica. Niet-lokale effecten kunnen veroorzaakt worden. Je kunt dus op afstand iets veroorzaken met je gedachten.

Gebruik het quantumveld voor zakelijke groei

Gedachten en intenties hebben dus invloed op je energieveld, op je leven en op wat je kan bereiken, ook met je gezondheid.

Die gedachten en intenties kan je ook gebruiken voor zakelijke groei. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van affirmaties om succes naar je toe te trekken.

Onthoud dat onze dagelijkse gewoonten, vertrouwde gedachten, emoties en gevoelens continu dezelfde staat van zijn in stand houden. Hierdoor blijf je hetzelfde gedrag uitvoeren en dus houd je dezelfde realiteit in stand. Dit betekent dat wanneer jij je gedachten en gevoelens verandert, jij een nieuwe realiteit creëert.

Waar kan jij simpel mee starten?

Je kunt bijvoorbeeld hardop intenties herhalen, alsof je bepaalde zakelijke doelen al bereikt hebt. Dit soort intenties helpen ook bij heling (zie bron 2). Je probeert dus tijdens het uitspreken van de suggestie ook het gevoel op te wekken dat je je doel al hebt bereikt.

Als je dit betreffende gevoel enigszins ervaart, zeg je bijvoorbeeld:

                                   “Ik ben dankbaar dat ik allerlei successen aantrek.”

Deze intentie, met het gevoel van succes, zorgt ervoor dat er kansen en nieuwe situaties voor je ontstaan om dit succes ook echt te creëren.

Dit gevoel is belangrijk, omdat je hiermee je energieveld aanpast. Je verandert je innerlijke wereld, de manier waarop je denkt en voelt. Dit communiceert weer met de rest van het quantumveld (de wereld), waardoor je iets je in leven trekt wat ten slotte tot successen leidt. Dit komt omdat de buitenwereld mee verandert door jouw eigen inspanningen en innerlijke veranderingen.

Je kan bijvoorbeeld opeens een waardevol boek op je pad krijgen of een samenwerking aangaan met iemand die je zonder die intentie niet had gezien (misschien was die persoon er dan ook wel geweest, maar doordat je de intentie niet voelde, zou je die persoon minder opvallend hebben gevonden). Probeer niets te verwachten. Het is belangrijk om te vertrouwen en het ‘hoe’ los te laten. Dit is best lastig voor de meesten onder ons, omdat wij graag controle willen houden en vertrouwen op het bekende, op onze oude denkpatronen. Terwijl het juist belangrijk is om op nieuwe denkpatronen te vertrouwen en je over te geven. Vertrouw op het leven en vertrouw erop dat het universum altijd het best mogelijke resultaat voor jou creëert.

Gebruik het quantumveld voor persoonlijke groei

Het werken met intenties kan ook om je persoonlijke groei te vergroten. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van bepaalde negatieve emoties, kan je ook intenties uitspreken dat je daar geen last meer van hebt, zoals:

“Zelfs al heb ik verdrietige gevoelens, ik houd van mezelf en accepteer mezelf compleet, ook met deze emoties. Ik weet dat de wereld ook compleet van mij houdt en me accepteert precies zoals ik ben.”

In dat geval maak je gebruik van zelfliefde om je beter te voelen en daarmee meer persoonlijke kansen te creëren. Als je een nieuw resultaat wilt creëren, zal je nieuwe energie moeten integreren in je binnenwereld en daarmee kan je scheppen.

Wil je meer weten over dit soort technieken en wat voor intenties je verder kunnen helpen om het quantumveld in jouw voordeel te gebruiken.

Neem vrijblijvend contact met me op.


[1] https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3249269

[2] https://www.liebertpub.com/doi/pdf/10.1089/107628003322017369

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30