Persoonlijke & zakelijke ontwikkeling!

{:nl}

Er zijn allerlei redenen om je te verdiepen in jezelf, in je persoonlijke maar ook in je zakelijke ontwikkeling. In dit artikel wil ik vooral iets meegeven en delen over persoonlijke ontwikkeling. Hoe moeilijk is het soms om een keuze te maken, hoe belangrijk is het zelf de juiste verantwoordelijkheid én leiding te nemen in het leven. Maar hoe doe je dat? Hoe pas jij kennis toe in je leven? Wist je dat inzichten in de geest (lees: intelligentie) belangrijker is dan kennis?

Jarenlang coach ik al particulieren, ondernemers, professionals, CEO’s, managers, officieren, kortom een enorme diverse clientèle. Ik heb organisaties en bedrijven zien groeien en gezamenlijk snel bij hun doel zien komen. Mission completed.

Waarom doe jij wat je doet?

Een cliënt vroeg mij eens: waarom doe jij wat je doet? Omdat “kwantumfysica en inzicht in bewustwording” mijn passie is en ik van nature altijd aan het onderzoeken ben hoe krachtig onze mind is. Zelf heb ik de nodige levenservaringen, studies, seminars en trainingen gevolgd; veel gelezen en diverse religies bestudeerd. Daarnaast blijf ik up to date met diverse vakliteratuur en vertrouw ik op mijn persoonlijke ingevingen qua (vak)kennis die ik binnenkrijg.

Van mijn passie heb ik vakkundig mijn beroep gemaakt en hiermee kan ik ondernemers, bedrijven en particulieren dienstbaar zijn en richtlijnen geven hoe de universele principes (wetten) werken.
Daarnaast geloof ik in de kracht van ons brein en van onze wil en god, dan wel het universum (lees: bewustwordingsveld). Hier kun je overigens allerlei namen aan geven. Mijn wilskracht en mijn geloof in het bewustzijn (dan wel in mijzelf) heeft mij veel opgeleverd in het leven. Voornamelijk doordat ik in het verleden een aantal processen heb mogen doorlopen in mijn leven, zoals onder andere bloedtransfusie, geelzucht, zware allergieën, boulimia, burn-out, zakelijke leerprocessen, reuma artritis, hypertensie, nierbekkenontsteking, een infectie virus en diverse verslavingen om maar niet de kracht van het “zijn” te willen voelen.

Mijn moeder is op jonge leeftijd overleden en dit was voor mij een belangrijk moment om haar overlijden als zinrijk voor mij te laten zijn. De wil, het inzicht en vastberadenheid om mij door deze zware periode te leiden en te overleven, maar ook mijn kracht om het leven te bewandelen in wegen die voor sommige mensen soms ongebruikelijk leken te zijn. Elke dag ben ik dankbaar voor mijn zegeningen, inzichten en voor de gezondheid en het geluk voor mijn familie, dierbaren, naasten en de wereld.

Inzichten belangrijker dan kennis…

Om op de vraag terug te komen hoe pas jij kennis toe? Denk eens aan deze bekende gezegde welke doelt op relaties, jezelf, je onderneming of baan, je gezondheid, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel:

Als je altijd hetzelfde handelt en doet wat je altijd al hebt gedaan zul je ook altijd hetzelfde resultaat krijgen en ontvangen: de kracht van verandering en toepassen van kennis en intelligentie (lees: is inzicht in de geest, het bewustzijn, in jezelf). Wanneer je anders handelt zul je andere resultaten krijgen. Het leven reageert op je handelen en gedachten!

En hier nog een open deur, maar wel een duidelijk voorbeeld: stemmen jouw daden en doel op elkaar af?

Als je een relatie wilt helpt het niet om nooit af te spreken. Wil jij succes hebben dan moet je wel zorgdragen dat jouw actie in overeenstemming is met wat je wilt bereiken. Dus heel belangrijk is het om actie te nemen. Hier zal het leven op reageren en jou het best mogelijke resultaat geven. Vertrouw erop dat, indien iets niet werkt er iets beters voor in de plaats komt.
Er zijn wetten in schepping gelegd. Door verdieping en het onderzoeken van de kosmische wetten en kwantumfysica, ben ik erachter gekomen dat er veel parallellen bestaan tussen “kosmische wetgeving” en de wetgeving die wij in ons rechtssysteem kennen en hanteren (geschreven wetten).

“Weet jij hoe jij je eigen brein optimaal kunt gebruiken zodat jij datgene kunt realiseren wat belangrijk voor jou is? Of word jij geleefd? Dit betekent dat jouw omgeving de baas is over jou en dus meer grip op je heeft dan je bewust bent. Wil jij weer een speler worden en het beste uit jezelf halen…”?

Ga jij mee in deze kosmische wetten dan zal het leven je ondersteunen. Als je tegen de kosmische wetten ingaat dan keert dit tegen je. Je kunt verkeerde dingen aantrekken in je leven. Persoonlijke ontwikkeling is een algemeen leerproces, maar ook een holistisch en continue groeiproces. Het ontwikkelen van (kosmische) eigenschappen in jezelf, die het mogelijk maken jouw doelen met tevredenheid te bereiken, zowel zakelijk als privé. Het ontwikkelen van jezelf gaat verder dan kennis vergaren. Het is vooral bewust leven en inzicht in de geest krijgen (lees: intelligentie). Hiervoor is weer zelfbewustzijn, wilskracht en zelfinzicht nodig.

Persoonlijke ontwikkeling is gericht op het bereiken van een hoog niveau van bewustwording en persoonlijk en zakelijk welzijn. Vervolgens hebben wij nog een belangrijk item: het handelen. Het ondernemen van stappen en acties in overeenstemming met jouw doel. Het inzicht wat jij nu anders moet doen om een van jouw doelen te realiseren.
Ervaringen zullen je helpen om hetgeen te veranderen wat nodig is zodat jij verder groeit en nieuwe situaties creëert. Hoe bewuster jij in het leven staat, hoe gemakkelijker jij eerdere ervaringen zult gebruiken voor lering, persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling. Mijn ervaringen hebben mij tot nu toe opgeleverd hoe ik het juist “niet” moest doen, dit geeft veel succes en inzichten.

Zoals bekend gaat persoonlijke ontwikkeling dus ook over jezelf leiden en verantwoordelijkheid nemen. Op welke gebieden zou jij willen veranderen? Kan iets op een andere manier of efficiënter. Waar richt jij je aandacht op?

Wist jij dat dit fenomeen ook zijn weerslag heeft in de hersenen. Hetgeen jij wilt is simpelweg ook weer een nieuwe gewoonte aanleren en dit wordt door het vormen van een nieuw netwerk aan hersencellen vormgegeven in je hersenen. Persoonlijke groei heeft voornamelijk ook te maken met: dat wat jij aandacht geeft, zal groeien.

Geef jij aandacht aan hetgeen jij wilt en neem je hierbij de juiste acties? Dan zal deze verandering tot stand worden gebracht en in je leven verschijnen. De weg zal zich vanzelf openen….. Een ander interessant item is het brein. Hoe werkt het brein? Hierover kan ik je meer vertellen..

Ik wens iedereen een bijzonder mooie vakantieperiode toe met prachtige inzichten, tot gauw.
Petra (PMC)

Heb je interesse in een persoonlijk consult of een Masterclass voor jouw organisatie of bedrijf neem dan contact op via petramcvdberg@gmail.com.{:}{:en}[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]{:}

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30