Opzettelijk het brein inzetten voor een nieuwe realiteit: de wet van synchroniseren.

Synchroniseren is een werkwoord, dat inhoudt dat iets hetzelfde wordt of doet als iets anders. ‘Synchroonzwemmen’ is misschien iets waar je aan denkt bij het woord synchroniseren: twee of meerdere zwemmers zwemmen in precies dezelfde patronen, als een soort dans in het water.

Wat betekent synchroniseren?

Dit voorbeeld laat al een beetje zien wat de betekenis van synchroniseren is, maar het is veel meer dan alleen precies dezelfde bewegingen maken met synchroonzwemmen.

Ook in de hedendaagse technologie wordt er veel gebruikgemaakt van synchroniseren. Zo kan je jouw Google agenda op je computer en op je telefoon laten synchroniseren, zodat waar je ook bent en op welk apparaat je ook zit de agenda op elk apparaat dezelfde afspraken laat zien.

De MultiLaw van synchronisch leven: wat zegt deze wet?

De wet van synchroniciteit zegt dat alles in je leven synchroon loopt met je gedachten, emoties en alles wat in je onderbewustzijn zetelt. Je bent je er alleen niet bewust van.

Synchronisch leven betekent dat alles wat in je leven gebeurt synchroon loopt met je persoonlijke energie. Sommigen noemen het ook wel ‘zinvolle toevalligheden’. Je krijgt de juiste mensen op je pad, of je oog valt precies op een artikel dat informatie bevat die jij zocht. Hiermee wil ik zeggen dat de werkelijkheid zich ontvouwt door je innerlijke zelf. Hoe dat komt en hoe dat werkt, daar kom ik later op terug.

Tot zover de technische en kunstzinnige kant van synchroniseren.

Hoe kun jij synchroniteit inzetten voor je eigen leven?

Synchroniseren is ook belangrijk voor werksituaties. Als je bijvoorbeeld leidinggeeft aan een team, is het belangrijk dat iedereen in het team in dezelfde missie gelooft zodat iedereen zijn steentje bijdraagt.

Het synchroniseren van gedachten en gevoelens is belangrijk om medewerking te verkrijgen op de werkvloer[1].

Als iedereen hetzelfde begrijpt en dezelfde intentie heeft, zullen mensen ook sneller hetzelfde doen en creëren. Maar hoe zorg je ervoor dat andere mensen synchroniseren met jouw gedachten en doelen?

Het interessante is dat dit begint met jezelf. Onbewust synchroniseren mensen namelijk alles.

Iedereen heeft wel eens gehoord dat wanneer vrouwen bij elkaar wonen hun ongesteldheid synchroniseert. Ze worden tegelijkertijd ongesteld en dit gaat helemaal onbewust. Een interessant gegeven, maar nog veel interessanter is dat jouw stemming synchroniseert met die van je partner en andere mensen met wie je een goede band hebt. Hoe sterker de band tussen jou en je partner, hoe groter dit effect.

Heb je dus een dipje in je relatie, maar weet je dat de band verder goed is? Door te werken aan je eigen stemming en gedachten, werk je indirect ook aan de stemming en gedachten van je partner.

Dit onderzoek laat ook zien dat als je goede banden hebt op je werk, werken aan je eigen stemming je team zal aansteken.[2].

Jouw energie synchroniseren met het quantumveld, hoe doe je dat?

Hoe kan het toch dat je mensen dan aansteekt? Waaróm is het aanstekelijk? We leven allemaal in het quantumveld. Dit is een oneindig energetisch netwerk, waarin we leven en waarin we bewust en onbewust met elkaar verbonden zijn. We communiceren met dit onzichtbare veld van energie en frequentie via onze gevoelens en gedachten. Het is een oneindig veld dat al het materiele en fysieke met elkaar verbindt. Dit veld bestaat buiten onze zintuigen, maar geeft wel vorm aan onze driedimensionale realiteit. Het universum bestaat voor de meesten onder ons uit objecten, dingen, mensen en het lichaam. Hoe meer jij zal leren over dit veld en hierin zal gaan geloven, hoe meer jouw zintuigen andere dingen zal oppikken uit het veld.

Jouw energie trilt als het ware naar de ander en diegene gaat meetrillen. Hierbij kun je ook denken aan telepathie. Je denkt aan iemand en opeens belt die persoon je op.

Als je een bepaald doel hebt, kan je daar bewust over gaan nadenken. Je kan visualiseren en voelen hoe het is als je dat doel al bereikt hebt. Je omarmt je creatie (dat toekomstbeeld) alsof het al heeft plaatsgevonden. Je voelt het, voordat de ervaring plaatsvindt.

Je stelt jezelf open voor gevoelens van de toekomst. Hoe langer dit je lukt, hoe meer die denkbeeldige toekomst de werkelijke toekomst wordt. Je merkt dan dat bepaalde doelen ook echt bereikt worden.

Je relatie wordt bijvoorbeeld inderdaad beter en je gaat echt die date night hebben. Of de mensen uit het team op je werk werken goed samen en je haalt bedrijfsdoelen die je vooraf had gevisualiseerd.

Dan is er een trillingsovereenkomst tussen jouw energie en het toekomstig potentieel. Kansen waarop je wacht komen ogenschijnlijk toevallig op je pad, maar dat is dus eigenlijk niet toevallig. Dit noem ik de MultiLaw van synchroniciteit.

Wat gebeurt er allemaal vooraf in je brein en lichaam om bewust synchronisch te leven?

Het brein opereert door middel van drie wetten: de wet van herhaling, de wet van iets nieuws leren en de wet van geloof.

Vraag jezelf eens af: kan jij in een toekomst geloven die je nog niet kunt ervaren met je zintuigen, maar die jij je wel volledig kunt inbeelden? De hersenen zullen dit ervaren alsof de ervaring wél is gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen is blijven oefenen en herhalen totdat je lichaam ook zo is geconditioneerd op deze nieuwe gebeurtenis.

Voor het lichaam en je brein heeft de nieuwe synchroniciteit al plaatsgevonden. En dit is juist wat er moet gebeuren, want het lichaam en de geest kan dan niet anders dan de nieuwe synchroniciteit in het leven trekken.

Het brein opereert op neurale netwerken, automatische programma’s die we bewust en onbewust gebruiken. Indien je iets nieuws wilt creëren in je leven, moet je blijven herhalen en oefenen. Blijven visualiseren en toepassen.

Hoe bewuster en vaker je een doel innerlijk herhaalt, hoe meer je deze mogelijkheid (nieuwe gedachte) uiteindelijk laat ontstaan in je leven. Dit komt omdat je je aandacht besteedt aan energie en je je losmaakt van materie, hierdoor verander jij je brein. Tevens verander je tegelijkertijd je hersengolven in een staat van creatie. Het gevolg hiervan is dat je het zenuwstelsel synchroniseert met het oneindig energetisch veld.

Je begint dus met het afvuren van een nieuwe gedachte en dit is hoe je dat het beste kan doen: je doet je ogen dicht, maakt je los van de buitenwereld. Je gaat voorbij het onbewuste lichaam, je kritische stem. In gedachten creër je een helder beeld als uitkomst met een vreugdevol gevoel.

Er is wel één belangrijke voorwaarde: uit onderzoek blijkt dat het brein overeen moet komen met een glasheldere intentie (het beeld) in combinatie met een verheven emotie (een hartemotie: denk aan vreugde, blijheid, dankbaarheid en liefde).

Door bewust een nieuwe synchroniciteit in je leven te creëren met je brein en geest, stuur je dus een signaal het energieveld in. Dit komt omdat je door verheven emoties en het volledige beeld dat je uitkomst volledig omvat innerlijk te beleven (voordat de feitelijk ervaring heeft plaatsgevonden en jij ook echt in jezelf gelooft) je hart een krachtig magnetisch veld genereert, die je toekomst (intentie) bij jou in je leven zal trekken.

Je kan het ook zo zien: wanneer het jou lukt om je voortdurend te blijven afstemmen op de positieve gevoelens van je intentie of toekomst, dan zal je sneller deze synchronisatie in je leven trekken. Je bent nu op een andere manier aan je toekomst aan het werken. Nieuwe overeenkomstige ervaringen komen als synchroniciteiten in je leven.

Mijn advies is om te blijven oefenen en geloven in je innerlijke kracht (gedachten, emoties en gevoelens). Blijf oefenen met je persoonlijke energie, immers gedachten, emoties en gevoelens bestaan ook uit energie, zoals alles op een fundamenteel niveau uit energie en informatie bestaat. Ik adviseer je ook om zo vertrouwd mogelijk te worden met je intentie, zodat het synchroniseren van je energie met de nieuwe frequenties steeds makkelijker wordt. Leef de gedachte, beleef het elke dag, ook met je ogen open of als je aan het wandelen bent, aan het sporten, of iets anders doet.

Neem voor informatie of training over dit onderwerp vrijblijvend contact met me op.


[1] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352250X1830023X

[2] https://www.jbe-platform.com/content/journals/10.1075/is.6.1.04val

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30