Onze gedachten zijn aanzienlijk sterker dan welk middel dan ook

Beste lezer,

Vrijdag plaats ik een korte video die aansluit bij mijn laatste blog en een kleine toelichting daarop geeft. Ik geef je een tipje van de sluier inzake technieken die ik in mijn strategiesessies gebruik.

Luister naar welke technieken ik onder andere gebruik die jou kunnen helpen een groei-mindset (emotionele intelligentie) te ontwikkelen! Ik haal er een beetje quantumfysica bij zodat je ook leert begrijpen hoe de wetenschap van de mind in contact met het veld van alle mogelijkheden werkt. Ik wil graag anderen leren inzien dat je door middel van het toepassen van de wet van innerlijke stromingen precies alles in huis hebt om jezelf en je (zaken)leven te optimaliseren.

Graag wil ik ook nogmaals benadrukken dat deze wet niet mystiek is of religieus is. De wet wordt door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Onze innerlijke stromingen zijn aanzienlijk sterker dan welk middel dan ook

Deze wet is altijd werkzaam en heeft te maken met je zelfopgelegde overtuigingen. Deze wet werkt van binnen naar buiten. Door te werken aan gedachten, emoties, geconditioneerd gedrag en zelfopgelegde beperkingen ben je bewust nieuwe mogelijkheden aan het activeren en creëren. Hierover kan je meer lezen in mijn laatste artikelen die ervaringen van anderen, eigen ervaringen en onderzoeken bevatten. 

Conclusie over de wet van innerlijke stromingen

Wij kunnen allen onze (innerlijke) energie veranderen. Hierdoor bewerkstelligen we blijvende nieuwe veranderingen in onszelf en in ons leven. Er is geen verschil tussen de buiten- en binnenwereld. Er is heelheid en verbondenheid en we kunnen alleen creëren en resultaten bewerkstellingen vanuit onszelf.

Recente informatie, (wetenschappelijke) onderzoeken binnen de neurowetenschap, quantumfysica (multiversum) en epigenetica gecombineerd met meetbare menselijke ervaringen, instructies en oeroude geldende principes (wetten) leiden allemaal tot één en hetzelfde feit, namelijk dat alles met elkaar verbonden is. Er zijn zo veel onderzoeken én metingen gedaan in mijn vakgebied en vandaar dat mijn conclusie is dat je geen doel kunt bereiken zonder dat je dit doel niet eerst in jezelf hebt gecreëerd.

Om de verbinding met de succeswetten te versterken, is inzicht in je innerlijke stromingen (gedachten, emoties, conditioneringen en overtuigingen) het allerbelangrijkste. Waar gaat je aandacht naartoe?
Deze wet verklaart dat alleen jijzelf over je grenzeloze denkwijze kunt regeren. 

4 vragen die jij jezelf kunt stellen om veranderingen in je denken aan te brengen:

✍️ Kijk om je heen, wat zie jij in je privéleven of in je bedrijf: komt dit allemaal overeen met jouw gedachten, innerlijke attitudes, doelen en overtuigingen? 
✍️ Loop jij tegen weerstanden aan en zo ja welke?
✍️ Welke acties neem jij, of neem jij niet, om veranderingen aan te brengen?
✍️ Ben jij in rust en kracht ongeacht wat er op je pad komt?

Schrijf de antwoorden op. Maak vervolgens een lijst met daarin de belangrijkste kernwoorden uit je antwoorden gedistilleerd. Beschrijf ook de emoties die hiermee gepaard gaan.
Maak ook een lijst van alle emoties die jij wilt ervaren en overtuigingen die overeenkomen met jouw doelen. Dus emoties en overtuigingen die jij zou moeten hebben om nieuwe doelen te verwezenlijken. Door deze lijsten zal jij al inzicht creëren in de kwaliteit van je denkwijze en kun je jouw gedachten al veranderen. 

Ik ben voor gezondheid en succes, jij ook?

Succes en zorg goed voor jezelf.

Hartegroet,
Petra van den Berg
————————————————————————————————————————
Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste (quantum) sub succeswetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantum(succes)denken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK.

PMC’s quantum(succes)wetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten, VIP dagen aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! Kijk op mijn aanbod.

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per e-mail).

Ps houd mijn YouTube kanaal in de gaten voor de nieuwste PMC’s quantumvideo’s!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30