MultiLaws: waar krijg je energie van in het leven?

We voelen allemaal dat er iets is met energie in je leven. Het liefst heb je gewoon energie om dingen te doen en als je om onverklaarbare reden die energie niet hebt, dan gaat er iets mis.

Dus, waar krijg je dan precies energie van in het leven? Om je hierin mee te nemen, ga ik in dit blog dieper in op MultiLaws. Dit zijn quantumwetten – je kunt ze ook levenswetten noemen – die leiden naar groei en die bepalend zijn voor meer geluk en succes in je leven.

Soms kom je mensen tegen die jou energie geven. Dat zijn mensen die helemaal op één lijn met je zitten over hoe dingen werken. Dit gebeurt vaak in je leven, als je je al goed voelt.

Als dit al een tijd geleden is, kan dit komen doordat je mensen aantrekt die overeenstemmen met je heersende gedachten. Als je gedachten bijvoorbeeld futloos zijn, dan krijg je ook vaak wat futloze mensen om je heen.

Multilaw van overeenkomst

Alles komt altijd overeen met ons denkpatroon, ons woord en onze gevoelens. Het verklaart waarom je slaagt of waarom je faalt. Dit noem ik de ‘MultiLaw van overeenkomst’.

Wanneer we onszelf niet aan ons woord houden, verzwakken we (onbewust) onze eigenwaarde en energie. We verliezen de macht van creatie over onze realiteit. Dit betekent dat het je niet de resultaten geeft waarnaar je juist op zoek bent. Integendeel: je creëert precies dát wat overeenkomt met je bekende, heersende gedachten en gevoelens, die continu dezelfde werkelijkheid creëren.

Als je iets in je leven wilt veranderen, zullen je handelingen dus overeen moeten komen met je woord en intentie.

Onberispelijk zijn en blijven met je besluit en woord, creëert overeenstemming met je wens en intentie. Afgezien van het feit dat je anderen er geen kwaad mee mag berokkenen, want dan verzwak je alleen je eigen energie.

Deze wet heeft betrekking op elk aspect van ons leven. Deze wet ligt ten grondslag aan alle andere universele wetten. Het is de sleutel naar meer geluk en succes. Dat deze wet betrekking heeft op elk aspect in ons leven, betekent: op de afspraken die we met onszelf maken, maar ook over wat we geloven over energie en quantum, en over uit je comfort zone komen om nieuwe resultaten en veranderingen te realiseren. Deze wet verklaart voor een groot deel de eindeloze opeenvolging van geluk of juist van pech. Het is van cruciaal belang dat je leert inzien dat alleen jijzelf de keuze hebt om een verandering in je energie te brengen.

De reden waarom ik deze ijzersterke wet heb ontwikkeld, is dat deze wet een oneindige reikwijdte heeft. Dit betekent dat alles mogelijk is! Ik herhaal even in dit verband dat de buitenwereld een weerspiegeling is van onze binnenwereld. Vanuit quantumstandpunt gezien gebeurt alles in ons leven wat overeenkomt met ons eigen zelf. Overal waar jij naar kijkt, daar zie je jezelf of een deel van jezelf. Voor de meeste mensen is dit moeilijk te bevatten. De meesten denken dat problemen en uitdagingen die zij bijvoorbeeld op hun werk of in hun privéleven tegenkomen worden veroorzaakt door situaties die anderen hebben aangericht of door gebeurtenissen van buitenaf. Veel mensen worden dan ook boos als zij erop gewezen worden dat zijzelf de belangrijkste schepper (of bron) zijn van hetgeen zij ervaren of wat hun overkomt.

Mentale overeenkomstigheid van wat je wilt ervaren

Onze menselijke plicht is dat we in onszelf mentale overeenkomstigheid moeten scheppen van wat we daarbuiten willen ervaren. Je kunt geen doel behalen dat je niet eerst in jezelf hebt geschapen of innerlijk hebt ervaren. Er zijn geen grenzen aan het optimaliseren van je gedachten. Dit betekent dat er ook geen grens is aan de optimalisatie die jij in je leven kunt brengen. Dagelijks komen er wel veel prikkels op je af. Hoewel ons brein multifunctioneel is, is ons brein ook makkelijk af te leiden. Daarom is het essentieel om te leren hoe jij je kunt blijven focussen op je intentie, terwijl je je door je dagelijkse activiteiten heen worstelt.

Hoe kan jij de MultiLaw van overeenkomst met succes toepassen?

  1. Kijk eens om je heen. Wat zie jij in je bedrijf? Wat zie jij in je leven? Welke mensen heb jij om je heen? Komen deze overeen met je gedachten en gevoelens?
  2. Hoe resoneert jouw huidige situatie, in je bedrijf of carrière, met je overtuigingen en intenties? Wat zou jij graag willen ervaren, komt dit overeen met jouw buitenwereld?
  3. Welke aanpassingen heb jij in je denkpatroon nodig om in de buitenwereld precies hetzelfde te ervaren?


Wat ook vaak helpt, is dat je voor jezelf eens de tijd neemt voordat je naar bed gaat, om even na te denken of je vandaag de wet van overeenstemming hebt toegepast. Wat deed je om bewust je multifunctionele brein in te zetten om iets nieuws daarbuiten te bewerkstelligen?

Maak eens een inventarisatie van je gedrag en onderzoek of dit volledig overeenkomt met je woord en intenties. Vragen aan jezelf stellen helpt ook heel goed. Heb ik vandaag mijn handelingen afgestemd op mijn gedachten en intentie? Of heb ik vandaag de kwaliteit van mijn denken opzettelijk ingezet?

Waar krijg je nog meer energie van?

Ook om energie te krijgen is het dus belangrijk om je denkpatroon en je gevoelens te veranderen, maar hoe kan je dat nog meer doen?

Zoals je kunt lezen, zijn er een aantal manieren om dat te doen. Je kunt ook bewust op zoek gaan naar energieke mensen en daar contact mee maken, zodat hun energie jou aansteekt.

Je ziet bijvoorbeeld bij romantische partners, waar de band het sterkst is, dat die gedachten en hersengolven van elkaar kunnen overnemen[1]. Maar als je op een andere manier een band opbouwt, kan dat ook invloed hebben.

Dit is waarom het voor ondernemers bijvoorbeeld populair is om te netwerken met andere ondernemers.

Multilaw van creatie

Een andere manier om meer energie te krijgen, is door de wet van creatie toe te passen.

Je gedachten spelen hierin wederom een belangrijke rol. Dit komt omdat je gedachten bestaan uit energie, en deze staat in contact met de rest van de wereld, het quantumveld, en waar jij aan denkt, is dus iets wat je zult aantrekken (net zoals mensen die op je lijken).

Bij de wet van creatie visualiseer en voel je hoe jij wilt dat jouw leven eruitziet. Het einddoel is wat je visualiseert en niet de weg waarvan jij je denkt dat het je naar dat einddoel brengt.

Dus je kunt jezelf visualiseren als een energiek mens die leuke dingen doet en daarbij roep je ook de gevoelens op die je dan zou hebben.

Visualisaties helpen ook op andere manieren. Het helpt je ook om je doel na te streven. Je visualiseert misschien niet dat je gezonder gaat eten en meer gaat bewegen (als je dat nu nog niet doet), maar de kans is groot dat je dat dan alsnog gaat doen. Als je doel relatief dichtbij is, je neemt je bijvoorbeeld voor om gewoon iets meer te slapen, zorgt het visualiseren ook voor meer geduld en meer drang om zaken goed aan te pakken.

Vind je het nog iets te ver gaan om te visualiseren dat je een marathon loopt? Dan kan je ook bepaalde subdoelen visualiseren[2].

Meer energie in je leven door de MultiLaws

Door dit soort MultiLaws te kennen en je activiteiten met deze kennis in overeenstemming te brengen, krijg je zonder al te veel moeite veel betere resultaten. Je wordt efficiënter, opgewekter en jawel, energieker!

De MultiLaws kun je ook nog eens op andere zaken toepassen, het gaat niet alleen om meer energie in je leven te krijgen. Dat is wel het eerste effect dat je zal ervaren wanneer je de MultiLaws toepast. Daarna kan je verder met bijvoorbeeld economische doelen of persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met me op.

[1] https://www.jbe-platform.com/content/journals/10.1075/is.6.1.04val

[2] https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1509/jm.75.2.109

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30