Mijn struggle met de wet van het fysieke lichaam. Een concrete quantum wet, die je moet weten!

Beste lezer,

Mijn struggle met de wet van het fysieke lichaamEen concrete quantum wet, die je moet weten!

Hemelsnaam, bij het opruimen van familiefoto’s, kom ik een plaatje in mijn eigen kinder fotoboek tegen van een prachtige slanke vrouw. Plots realiseerde ik me waar het allemaal begon. Een onderwerp, lichaamsbewustzijn, waar ik jarenlang mee op gespannen voet heb geleefd.

Herken jij dit? Tja ik ben toch bewust van mijn lichaam? Ik loop, ik sport en zorg goed voor mijn lichaam. Maar de vraag is: luister jij daadwerkelijk naar je lichaamssignalen? Ik leefde in een andere wereld en was volledig bewust van mijn eigen lichaam en het kunnen hiervan, althans dat dacht ik. Het lichaam is net als een waardevol kind, je dient er naar te luisteren en met respect en waarde te behandelen.. Waarom? Holistisch gezien is bewustzijn een feit. Bewustzijn en informatiestromen dienen door te stromen. Het fysieke lichaam belichaamt en omvat het hele systeem en is verbonden met alles in het universum. Het is je allerbelangrijkste zorg!

Wanneer bewustzijn stagneert, belemmer je tegelijkertijd de informatiestroom van het lichaam. Dit werkt visa versa. De hersenen treden direct op voor het lichaam, de lichaamscellen en het brein en hebben onderling voortdurend communicatie met elkaar. Dit wederkerigheidsprincipe werkt verrassend en is zeer krachtig. De boodschap van de nieren is net zo belangrijk als informatie uit het brein en als een onprettige levenssituatie. Geest, lichaam en leven zijn één.

Echter, welke keuze je ook maakt het lichaam doorleeft alle gevolgen van deze keuzes. In mijn boek noem ik het lichaam ook wel het “sturingsmechanisme”. Klik hierna voor meer informatie/bestelling. Bestel nu.

Ik ga het je uitleggen. De quantum wet van lichaamsbewustzijn is onherroepelijk. Het is een wet van de Meden en Perzen. Deze natuurwet van lichaamsbewustzijn is continue in beweging, het is een vaststaand proces. Het is rechtszekerheid, zo diep gaat het. Het legt verbanden tussen huidige situaties in je leven. Kortom, signalen van het lichaam zijn net zo essentieel als intuïtie.

Desalniettemin zijn veel mensen zich er niet van bewust  hoe schadelijk stress en onderdrukte emoties kunnen zijn. Er zijn tal van onderzoeken naar gedaan. Hierbij verwijs ik onder andere ook naar boeken en publicaties van Lynne McTaggart, Dr Bruce Lipton, talloze boeken van: Roy Martina, Deepak Chopra, wijlen Dr Wayne Dyer, wijlen Louise Hay, Einstein, onderzoeken van Harvard Medical School.

Ervaring.

Ruim 20 jaar zit ik in het vak persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, oftewel ik onderzoek en experimenteer. Rond mijn 20steben ik begonnen met studies en ben ik grondig gaan onderzoeken hoe bewustzijn werkt en hoe dit verband houdt met het fysieke lichaam. Ik wilde weten waarom mijn lichaam altijd zo intensief reageerde. Waarom?

Op mijn 7de kreeg ik last van ernstige pijnlijke allergieën tot ergens in de 20. Hiervoor kreeg ik zware medicijnen waar ik hongerig en dik van werd. Mijn toenmalige arts zei, na verloop van tijd als grapje, dat ik allergisch was voor de mensheid. Deze overtuiging heb ik nog een tijdje uitgezeten.

Kortom jarenlang ging ik ziekenhuis in- en weer uit, samen met mijn moeder heb ik veel verschillende artsen bezocht, men kon niet achterhalen waar de jeukende bulten vandaan kwamen. Het waren eilanden van bulten over mijn gehele lichaam verspreid. Soort landkaarten, gezwollen ogen en lippen. Op mijn 11de ontstond hierdoor boulimia tot ook ergens in de 20 (met vallen en opstaan). Volledig afgesloten van levensenergie. Het vervolg hierop was dat mijn lichaamsbewustzijn en ziekten, die ik zo intens heb mogen ervaren, mede de ontdekking was van hoe de geest invloed heeft op het lichaam en hoe dit visa versa verband houdt met huidige situaties.

Waarom ik dit nu vertel is als volgt: op mijn 10de had ik een foto in mijn fotoboek geplakt. Dit was een foto van een mooie slanke vrouw. Deze foto had ik onbewust intuïtief in mijn fotoboek geplakt, echter wilde ik zo slank worden als deze vrouw (want ik was behoorlijk aangekomen door de medicijnen en het altijd maar het honger hebbende gevoel). Het beeld en de gedachtekracht was voor mij onbewust al een werkend feit van een innerlijke weet waar ik naar handelde. Lees:

  1. Ik had dus een intentie gezet, toen wist ik overigens nog niet dat wij het in mijn (ons) vakgebied een intentie noemen.
  2. Mijn foto boek gebruikte ik onbewust als visionboard (verheldert doelen en je toekomstvisie).
  3. Desalniettemin handelde ik onbewust onbekwaam op de verkeerde manier, ten koste van mijn lichaam. Mijn onderbewustzijn was verkeerd geprogrammeerd.
  4. Door samenloop van omstandigheden, gebrek aan kennis over het lichaam en de subtielere wetten en haar werking hiervan, door onbewuste niveaus te handhaven, ontstond er hierdoor boulimia.

Gelukkig ben ik overal goed en sterker uitgekomen, maar heb ik na jarenlang onderzoek en ontdekken, ervaren dat er fascinerende quantum wetten en potentieel ten grondslag liggen aan de kracht van gedachten en intentie, maar ook ten aanzien van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Met als resultaat een lichter, vreugdevoller en succesvol leven.

Quantum wetten zijn van nature wie wij zijn op een diep niveau (wij worden gedragen door deze wetten). Nog belangrijker: lichaamsbewustzijn en de verbanden met ons krachtige instrument het mentale aspect, resulteert in ons huidige levenssituatie.

De rode draad van bovengenoemd verhaal is dat oorzaak en gevolg allemaal vanuit innerlijke ervaringen komt. Bij mij was de oorzaak innerlijke leegte en een combinatie van een aantal factoren.Meer hierover in mijn nieuwe boek dat medio 2020 zal worden uitgegeven.

Tot slot:

Ik miste de quantum wet: de wet van lichaamsresonantie/bewustzijn en daardoor het ontdekken van het diep onderliggende probleem. Door de wet van lichaamsbewustzijn bewust toe te passen leer jij efficiënter te creëren. Je leert  te leven vanuit een goed gezond gevoel en een goede frequentie. Door deze wet toe te passen heb ik ook technieken gecreëerd casu quo gebruikt die onze neurale netwerken aanpakken.

Wij hebben allemaal het vermogen van het brein om een nieuw gedragspatroon aan te maken. In wetenschappelijke termen noemen wij het ook wel neuroplasticiteit. Klik hierna en check de technieken die ik je aan kan bieden. PMC Technieken

Lichaamsbewustzijn, acties en (zakelijk)succes gaan hand in hand.

Stel jezelf de volgende vragen bij slechte gewoonten:

  • Wil je echt voedsel (of iets anders dat je tot je neemt) of ben jij iets aan het onderdrukken en eet jij uit emotie?
  • Hoe is je gevoel over jezelf, je eigenwaarde, zelfverzekerdheid? Wil jij eigenwaarde of rust?
  • Neem jij regelmatig tijd om te sporten of verzin je uitwegen?
  • Wat geef jij je lichaam? Denk hierbij aan liefde, acceptatie, beweging, respect en waardering.
  • Ben je bewust van wat jij je lichaam aan doet en de gevolgen hiervan (het quantum-systeem). Door bewust te zijn van het allerkleinste (je lichaamscellen) kan jouw leven positief veranderen, alles is verweven en houdt verband met elkaar: je zorgt tegelijkertijd voor het grootste.

Zorg dat je in je totale lichaam woont en verbonden blijft met je passie en innerlijke wijsheid. Voorts adviseer ik je om je in ayurveda te verdiepen. Leer deze voedingswijze en kruiden toe te passen, het zal je verrijken.

Voor wat betreft de lezersvraag met een corresponderende onderwerp stuur ik volgende week. Deze blog is al zo lang.

Zorg goed voor jezelf, jij bent kostbaar!

Petra

     _____________________________________________________________________

PMC’s Quantum Laws, biedt masterclasses en (online)coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantum wetten (menselijk potentieel). Uit eigen ervaring en onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht kan zetten, wanneer jij het nodig hebt. Dit betekent onder andere creatiekracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Dit levert jou (en jouw collega’s) verbluffende resultaten op!

Trainingen en coachingstrajecten voor organisaties graag op aanvraag en wens.

PMC biedt online en live coachingspakketten aan. Email mij voor meer informatie!

2-daagse Training PMC’s quantum laws (masterclass) op basis van kennis van het quantumveld, ons (innerlijk) potentieel: hoe energie en frequentie werkt.

Hierdoor leert men de wetten in de praktijk toe te passen en het gedrag te creëren wat past en overeenkomt bij je te manifesteren doelen. We gaan alles tot in details energetiseren en leren inzetten om jouw koers te verfijnen en nog sneller te manifesteren. Tevens ga je leren begrijpen hoe de wetten werken en waar ze uit bestaan. De wetten werken immers altijd. Jij bepaalt jouw koers.

Door deze tweedaagse masterclass krijg je theoretische kennis tezamen met praktijkkennis. Je leert hoe jij met een rotsvast vertrouwen in jezelf de quantum wetten weet te handhaven. Je leert te denken en voelen in mogelijkheden en frequenties (daadkracht en sturing). Je leert te opereren vanuit jezelf en vertrouwen, het lichaam (quantum systeem) en naar deze mogelijkheden te handelen: je gedachten en overtuigingen zijn van invloed op de wereld om je heen.

Het is een interactieve masterclass, waarbij je gerichte tools krijgt om de aangedragen wetten te ervaren. Klik hier om meer te lezen over deze masterclass!

Vraag meer informatie aan voor deze 2-daagse training met locatie Leiden op 25 en 26 januari 2020. Stuur een email Klik hier.

Over PMC’s Quantum Laws
Mijn belangrijkste taak en focus is om mensen en het bedrijfsleven te leren hoe in hun kracht te komen middels de know how van de quantum wetten en middels het integreren en implementeren hiervan. Mijn missie is in deze hoedanigheid: expertise en kennis aan mensen te verrijken. De quantum gedachtegang te verenigen met de westerse gedachtegang!

Ik ben in te huren voor (kerst) lezingen, masterclass, workshops en (online) coachingstrajects persoonlijk en zakelijk. Daarnaast ben ik auteur, ik schrijf artikelen en blogs over Quantum Laws en het menselijk potentieel.

Meer weten over mijn leven? kijk op www.petravandenberg.com.

Je kunt me ook altijd een email sturen PMC@petravandenberg.com of via wa:
+31 6-11694233

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30