Leer bekwaam te leven in synchroniteit!

Leer bekwaam te leven in synchroniteit!

Worstel jij wel eens met inspiratie? Nou ik wel.. Regels zijn heerlijk, vooral als het in je voordeel werkt. Universele wetten toepassen en experimenteren geeft mij inspiratie. Onderzoeken en publicaties bestuderen over de universele wetten en quantum fysica. Elk jaar schaf ik een geschreven wettenbundel aan. Als ik al naar deze bundel kijk krijg ik inspiratie. Waarom?

Geschreven wetten en universele wetten gaan allebei over wetten en consequenties van het toepassen of niet toepassen van regels. Geschreven wetten en ongeschreven wetten zijn allebei een onderdeel van een rechtssysteem. Universele wetten gaat over het rechtssysteem van de kosmos. Deze wetten houden alles in beweging én regeert de hele wereld. Het gaat over wetsmatigheden van onze creërende levenskracht, waarvan alles doordrongen is. Door deze wetten toe te passen werk je naar volledige groei en afstemming op je innerlijke werking (kracht) dan wel creatiekracht. Je leert de werkelijkheid begrijpen en dat vreugde én synchronisch leven je natuurlijk staat is.

Hoeveel is het jou waard om blij en welvarend door het leven te gaan?

Universele wetten kunnen een enorme impact op jouw leven geven. En hier bedoel ik mee serieus de wetten toepassen. Experimenteren. Universele wetten zijn voor iedereen toegankelijk. Toen ik 20 jaar geleden begon met het bestuderen van deze wetten had ik nooit de impact van deze levensverandering ingeschat. Het leven is verrijkt, vervuld, positief verandert. Het leven is veel simpeler en makkelijker geworden. Hoeveel is het jou waard om gezond én welvarend door het leven te gaan?

Door deze wetten leer je de geestelijke aspecten van ons bestaan verkennen. Verdieping en leer van ons innerlijke werking én potentieel: gebaseerd op bruisende wetmatigheden, die door bewustwording, focus én toepassing ons (zakelijk) leven positief ondersteunt. Het is een feit én probleem dat we vandaag de dag tegen de natuur in handelen. Dat is behoorlijk hard werken!

Zoals het nu gaat in het leven, de economie, klimaatverandering, kan niet de bedoeling zijn. Regelmatig hoor ik de vraag: “er moet een betere manier zijn”. En die is er zeker: door samen te werken met de natuur wetten zal je ervaren dat de kosmos te allen tijde achter je staat. Dat deze welwillend is om jou te steunen in je doelen.

Welke keus zou jij maken?

Eén van mijn cliënten gaf mij prachtige feedback na een coaching traject van mij. Hij vertelde mij het navolgende: In korte tijd leerde ik zelf diepgaande veranderingen aan te brengen in mijn zaak én leef- omstandigheden. Dit duwtje had ik net even nodig. Ik sta er versteld van dat wij zoveel verborgen potentieel en energie laten liggen”. Zo simpel is het.

Spreekt jou dit aan? Wil jij meer over onze verborgen kracht te weten komen: onze innerlijke werking. Dan kan ik je leuke (online) trajecten aanbieden. Quantum wetten zullen je zeer effectief op weg helpen om jezelf dieper te verkennen. Je leert waarom we praten we over frequenties. Hoe jij zelf éffectief en bewust een verandering kunt bewerkstelligen. Hoe werkt energie, het verenigd veld waarin wij leven. Je leert bekwaam te leven in synchroniteit. Je leert wat levensenergie is en hoe jij deze in beweging krijgt door de impact van handelen.

Kortom wil jij handvatten, vaardigheden en technieken leren die volop bijdragen aan je creatieproces:

Meld je dan nu aan voor één van onderstaande trajecten. Je kunt lekker aan de gang op:

  • Zaterdag- en zondag 25 én 26 januari 2020 (10.00-18.00 uur) (2-daagse start up quantum training) in Nederland, Leiden. Aanmelden voor 31 december 2019.
  • Online persoonlijke jaartraject (1 op 1) start januari 2020: je kan maandelijks instappen (data plannen jij en ik gezamenlijk in).
  • 10-daagse jaar training data: 30/31 mei, 27/28 juni, 25/26 juli, 22/23 augustus, 26/27 september Hier word je aangezet om het maximale uit jezelf (potentieel) te halen in Nederland, Leiden.
  • Zaterdag- en zondag 21 én 22 november 2020 (2-daagse startup quantum workshop) in Spanje, Malaga.

Ik nodig je voorts uit om mij te mailen indien je geïnteresseerd bent in een (bedrijfs)training. De training kan ik naar wens en naar de behoefde van jouw organisatie of bedrijf op maat maken. Tevens bied ik diverse online jaar trajecten, coaching sessies, workshops aan.

Kortom er is veel waar je aan kan deelnemen om je leven of organisatie een voortdurende BOOST te geven.

Meer informatie en/of aanmelden mail mij dan maar gauw! Klik hier.

Zorg goed voor jezelf, jij bent kostbaar.

Tot gauw!

Hartegroet, Petra

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30