Jouw energie en focus bepalen jouw succes!

Jouw energie en focus bepalen jouw succes!

Zoals de meesten van jullie weten geef ik coaching en adviezen vanuit de gedachten van de quantumfysica (absolute succeswetten). Een coachingstraject van mij betekent dat jij jezelf of je medewerkers faciliteert om nieuwe innerlijke netwerken eigen te maken. Hierdoor verandert je gedrag duurzaam en je energie positief. Deze energie bepaalt alle resultaten die jij ervaart in je leven. 

Ook onze persoonlijke ongeziene trillingen hebben verbluffende effecten

Zit jij met zakelijke of levensvraagstukken? Het maakt niet uit. Ik heb zowel veel zakenmensen, leidinggevenden als volwassenen en kinderen begeleid en gecoacht om zich bewust te worden van hun kracht. (klik hier meer over Petra). En van hun macht om hun persoonlijke opvattingen en het zelfbeeld positief te veranderen. We zijn niet altijd in staat om al het potentieel te zien dat er is. Ook onze persoonlijke ongeziene trillingen hebben verbluffende effecten. Door de wetenschap van de succeswetten uit te leggen, kregen al mijn cliënten zelfvertrouwen en werden ze allemaal sterker. De wetten doen altijd hun werk en beïnvloeden elk aspect van je leven. Deze wetten kunnen alles volledig omkeren. Denk hierbij aan carrière, relaties, gezondheid en financiën.

In feite zijn je persoonlijke energie en bevatting de twee belangrijkste begrippen die de resultaten van je doelen beïnvloeden.

Het is mijn missie om jou te leren deze wetten actief te maken in jouw leven. Hierdoor zal je diepgaande veranderingen en resultaten gaan zien. Er ontstaan oplossingen voor je problemen. 

Stel je eens voor dat het ineens niet meer ingewikkeld is om succesvol je doelen te behalen en jezelf of je organisatie te laten groeien? En dat je vol vertrouwen unieke wetten en breintechnieken in handen hebt, die jij direct kunt toepassen, waardoor je vertrouwen en rust hebt? Waarna je weet dat je eigen energie (en mindset) jouw resultaten bepalen. Stel je eens voor hoe dat een duurzame impact heeft op je leven en het voorgoed verandert.

Waardevolle kennis waar bijna niemand over beschikt, is nu ook voor jou beschikbaar. Pak deze mogelijkheid! 

Ik ben voor gezondheid en succes, jij ook?

Zit jij met een zakelijk of levensvraagstuk? Kijk dan bij mijn aanbod. 

In een gratis persoonlijke strategiesessie praten we over een nieuwe fundering, gebaseerd op vertrouwen, innerlijke rust en resultaten.

Vraag hier een gratis strategiesessie aan.

Tot slot een eenvoudige oefening om je leven te veranderen

Alles is al latent aanwezig. We dienen wel innerlijke veranderingen (dus onze aandacht naar binnen leren te richten) aan te brengen om nieuwe mogelijkheden te creëren. Alle universele wetten, die overigens niet zichtbaar zijn, wijzen één kant op: namelijk naar groei en evolutie. 

Zakelijke wetten zijn eigenlijk generalisaties van de wet van oorzaak en gevolg. 

Uit onderzoek blijkt dat wanneer we onze energie naar binnen richten schijnbaar afzonderlijke delen van het brein beter gaan samenwerken. Ook jij kan scoren met universele zakenwetten van succes. Deze wetten zijn altijd werkzaam. Innerlijke gebeurtenissen (oorzaak) kunnen nieuwe deuren openen. Deze kunnen wij dus zelf activeren zodat nieuwe mogelijkheden (gevolg) ontstaan. Het is een continu proces. Het is een feit dat handelingen tegen de stroom van deze wetten in energie en geld kosten. Wij kunnen allemaal ons brein leren te (her)programmeren en zo nieuwe mogelijkheden creëren. 

Je kan de oefening toespitsen op je eigen bedrijf, maar ook puur persoonlijk op jezelf. 

Hierbij een korte oefening om bovenstaande in gang te zetten.

Zijn er overeenkomsten tussen jouw persoonlijke overtuigingen/gedachtes en de huidige omstandigheden van jouw bedrijf? Wees eerlijk en schrijf deze op.

Zijn er veranderingen nodig in jouw denken en overtuigingen zodat je innerlijke wereld wel overeenkomt met wat jij buiten wilt ervaren? Probeer je eens een aantal beelden voor de geest te halen en verbeeld je bijvoorbeeld in dat je bedrijf volmaakt en compleet is. Hoe ziet dat bedrijf er dan uit? Beschrijf zo’n bedrijf eens.

Succes en zorg goed voor jezelf. Ik ben voor gezondheid en succes, jij ook? Jij bent kostbaar.

Hartegroet,

Petra

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30