Jij gebruikt het, elke dag, elke seconde! Ontdek jouw grootsheid.

 

Beste allen,

Veel onderzoek heb ik gedaan naar ons resonerende universum en nog steeds sta ik er versteld van hoe prachtig dit werkt: hoe dit verband houdt met ons als mens, onze potentialiteit, mindset gezondheid, vreugde en succes en hoe wij duurzaam verbinding kunnen maken en houden met dit veld. Er zijn mij veel wijzen, wetenschappers, onderzoekers en (grote) leraren uit de geschiedenis  voor gegaan en hebben ditzelfde opgemerkt en aandacht gegeven dat er een groter veld of kracht in onze kosmos, en dus onszelf, aanwezig is die bepalend is voor alles wat er gebeurt. Mits wij onszelf hiervoor openstellen. Desalniettemin heeft dit veld ook een regelgeving en daar ben ik een tweede boek over aan het schrijven; dit heeft zeker nog zijn tijd nodig om alle kennis gestructureerd op papier te krijgen in een vorm van een verhaal, zowel fictief als autobiografisch.

Het is toch wat!

Zojuist lees ik weer hoe maanreiziger Mitchell in de Apollo 4 telepathische experimenten doet, hoe wij ziekten zelf positief kunnen beïnvloeden. Over de NASA en CIA met hun experimenten met dit veld. Boeken van Napoleon Hill: oa met Law of attraction en bijvoorbeeld T. Harv Eker en Charles F. Haanel: van de Master Key System etc etc. Hoe burgeroorlogen gestopt zijn doordat een president zijn mindset heeft veranderd door een bepaalde zienswijze en toepassing.

Tevens heb ik gelezen over fantoompijn en acupunctuur, helderziend- en wetendheid, helder voelen, en nog veel meer experimenten die met het kwantumveld verklaard worden, intentie- healing op afstand. Onze brain is een ontvangstmechanisme van onder andere informatie, herinneringen, toekomst en dan hebben we nog tijdlijn navigatie, hoe wij informatie en energie kunnen tappen uit dit veld. Dan nog het belang van kennis van deze regelgeving casu quo wetten (lees: energiewetten). Heel interessant allemaal, maar soms niet makkelijk om jullie met deze materie, in Jip en Janneke taal, te inspireren.

We hebben het allemaal!

Het belangrijkste in coachen vanuit de natuurwetten/het veld is begrijpen hoe deze wetten werken en hoe deze voor je kunnen werken en het vertrouwen hierop. Eigenlijk kun je de rest vergeten. Echter is het ook belangrijk te weten hoe ons intentie gedrag/gedachte invloed op onszelf maar ook op de omgeving heeft. Als het ware past het leven zich aan aan jouw (innerlijke) beleving. Dit is nogal wat. Dit kan dus ook betekenen dat we allemaal deze gaven (zeg maar gerust: menselijk potentieel) kunnen benutten, zolang wij maar bewust (willen) worden van deze potentialiteit, tezamen met de kennis en ook het daadwerkelijk toe te passen. Desalniettemin zoomt bovengenoemde materie in tot op het niveau van kwantum, energie, trillingsfrequentie, en atomen en subatomaire deeltjes.

Wat een verrijking zou dit betekenen voor jou privé en/of zakelijk leven als je weet hoe dit doorwerkt. Jij gebruikt het, elke dag, elke seconde. Dus eigenlijk is succesvol zijn het resultaat van jouw denken en doen!

Vraag eens aan jezelf: hoe is mijn mindset, wat denk ik nu op dit moment? Hoe is de mindset van mijn collega’s of naasten?

Mindset

Hoe positiever jouw mindset hoe krachtiger deze zal zijn en door zal dringen op zijn weg naar buiten (de omgeving). Daardoor zul jij makkelijker uitdagingen aangaan. Je zult meer veerkracht, zelfvertrouwen en creativiteit ervaren en daardoor sneller uit je comfortzone komen: echter gaat doelen met succes behalen hand in hand met voornoemde zelfontwikkeling. 

Coaching vanuit kennis uit de kwantumfysica (lees ook: bewustwording) betekent dat jij je medewerkers, groepen (ook kinderen), cliënten faciliteert om nieuwe innerlijke netwerken (brain) eigen te maken, waardoor het gedrag positief duurzaam verandert. Waar de omgeving echter duurzaam positief op reageert. Het gaat erom dat de coach(ende) ervoor zorgt dat de ander het beste uit zichzelf (potentialiteit) leert halen. Coaching vanuit voornoemde filosofie geeft tevens inzicht in waar er verbetering dient te komen; in een organisatie of privé-situatie om bepaalde structuren en systemen in te richten voor optimale prestaties. Wellicht iets voor jou? 

Veel inspiratie en gezondheid toegewenst!

Blended masterclass of (maandelijks) coachingstraject in 2019!

Meer over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling of wil jij een blended masterclass of training en leren hoe je de kennis van kwantumfysica (meer uit ons potentieel halen) kunt toepassen, het leren van de basisprincipes (grondwetten), nieuwe technieken aangereikt krijgen bij het coachen van je cliënten, naasten of medewerkers, voor jezelf als particulier of ondernemer.

Mijn passie en focus is mensen, kinderen en bedrijven te empoweren op basis van bovengenoemde vakkennis. Daarnaast geef ik lezingen, consults, organiseer events, schrijf en doe onderzoek.

Indien jij meer wilt weten kan jij me altijd een email sturen, kijk op www.petravandenberg.com

 

 

 

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30