De ijzersterke wet van investeren

Beste lezer,

Maandag 5 oktober jl. heb ik genoten van en met plezier deelgenomen aan de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt, een sprekersbureau dat inzet op meer vrouwelijke deskundigen bij congressen en in de media. 

Een training waar je in één dag leert met impact en authentiek te presenteren. We hebben veel geoefend met nieuwe technieken. Het was naast het ontvangen van goede en bruikbare tools, tips en feedback een leuke, inspirerende dag in een zeer prettige omgeving, namelijk Het Kasteel in Woerden.

De ijzersterke wet van investeren

Door deze wet toe te passen vergroot je vaardigheden, ervaringen en kennis, dus energie. Ik vind het belangrijk om continu te investeren in mezelf en in mijn bedrijf. Mezelf voortdurend te verbeteren. Ik investeer bijvoorbeeld in mijn vak door veel vakliteratuur te lezen en te bestuderen. Ik investeer veel tijd in mijn schrijfwerk door een schrijfcoach in te schakelen. Bonnie Steenman is steengoed en een zeer kritische, fantastische redacteur en coach, voor wie ik enorm dankbaar ben. Mijn artikelen hebben als doel gratis inzichten en vakkennis aan anderen door te geven. Ik sport regelmatig (bijna elke dag) en let op mijn voeding. Is mijn voeding gezond (en dus helend) of ongezond (en dus destructief)? Voorts investeer ik in mijn marketing en in nieuwe breintechnieken om nieuwe tools te leren en te vervaardigen en deze toe te passen, zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen, adviseren en coachen. Kortom, hoge kwaliteit leveren aan mijn cliënten, lezers én aan mezelf vind ik zeer belangrijk.

Door in jezelf te investeren (dus in je energie) zal jij precies de juiste klanten aantrekken, die exact nodig hebben en willen wat jij hebt te bieden. Zij zullen jouw toegevoegde waarde zien. We hebben allemaal altijd een keuze: waarin investeer ik? Wat is belangrijk? Je kunt kleding kopen, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een adviseur die jou helpt om de kwaliteit van je leven te verbeteren. 

Dus de andere kant van het verhaal met betrekking tot investeren is dat je direct en indirect je energie aan het veranderen bent. Je bent je energie aan het opschalen (naar een hoger level aan het brengen). Je krijgt betere vaardigheden en kennis waardoor je betere resultaten zult behalen. In feite ben je duurzame winst aan het genereren. Je innerlijke kracht wordt dus sterker. Dit komt omdat je door je investeringen steeds zelfverzekerder, waardevoller, meer vertrouwen krijgt en krachtiger wordt. Dit zend je ook uit. Vervolgens trek je de juiste situaties in je leven, die bijdragen aan het behalen van jouw doelen. Besef gewoon dat je nu je toekomst creëert door je investeringen en je denkwijze. Je emoties (zoals zelfverzekerder worden), de woorden die je uitspreekt, overtuigingen en gedachten geven te allen tijde jouw leven vorm.

Op welke wijze investeer jij in jezelf? 

Een aantal tips:

✍ Investeer maandelijks ongeveer 4% van je inkomen in je professionele of persoonlijke ontwikkeling, zodat je beter wordt in het behalen van je doelen.

✍ Investeer in je brein. Het is een feit dat jaarlijks in je brein investeren aanzienlijk meer oplevert als dat jij in een huis of roerende zaken zou investeren; Klik hierna voor de wet van creatie https://www.petravandenberg.com/news/de-wet-van-creatie/

✍ Investeer in de ontwikkeling en/of mindset van je personeel of team, dit zal bijdragen aan motivatie en productie bevorderen.

✍ Investeer in je gezondheid. Het blijft een feit dat bij elke creatieproces je gezondheid de belangrijkste fundering is.

✍ Investeer minimaal één uur per dag aan een studie, cursus of het bestuderen van vakliteratuur.

✍ Investeer in een business coach of een personal coach die jou helpt om gerichter je innerlijke kracht te gebruiken. Klik hierna en check de wet van frequentie https://www.petravandenberg.com/news/succeswet-de-wet-van-frequentie/

✍ Check bij jezelf welke investering jij nu het beste kunt gebruiken om je carrière naar een next level te brengen.

✍ Investeer tijd in mediteren, visualiseren, maak plannen voor de toekomst, schrijf deze op. 

✍ Investeer in een goed doel of ontwikkel een nieuw project of team.

✍Kijk naar gratis YouTube’s of luister postcasts die jou verder kunnen helpen in je doelen of in je carrière of ambities.

Ten slotte.

Geef genoeg aandacht aan je partner en/of gezin indien je die hebt, zoals quality time, zodat thuis ook alles goed blijft lopen en de rust en vreugde blijft.

Succes, blijf veilig en zorg goed voor jezelf!

Hartelijke groet,

Petra M.C. van den Berg

__________________________________________________

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen? INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste ijzersterke (succes)wetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. Bestel boek.

PMC’s ijzersterke (succes)wetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op diepgaande kennis van intelligente (succes)wetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per email.)

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30