Hoe blijf je varen op de juiste energiegolven?

Beste lezers,

Na mijn wekelijkse zondaglezing in het Amsterdam Manor Beach Resort op Aruba werd ik aangesproken door een charmante man die even om het hoekje had gekeken. Hij was een medewerker van een hotel. 

‘Ik was erg onder de indruk van uw laatste woorden,’ zei hij. ‘Ik weet dat dit misschien niet kan maar ik wil graag iets met u bespreken.’ Ik antwoordde dat ik altijd bereid was om te helpen en bood hem een luisterend oor aan.

Hij vertelde mij dat hij volgens zijn vader zich altijd zorgen moest maken over geld en hard werken. ‘Ik krijg het idee dat ik hierdoor mezelf altijd verkeerd geprogrammeerd heb en dat ik altijd voorzichtig moet zijn want anders raak ik alles kwijt. Ik ben namelijk in één keer bijna al mijn investeringen kwijtgeraakt. Hierdoor voel ik me altijd angstig, is mijn eigenwaarde gezakt en ben ik jaloers op anderen.’ Ik vertelde hem dat jaloezie ervoor zorgt dat de ontvangststroom bijna volledig blokkeert.

Knopen ontknopen voor energiegolven

Ik heb hem geadviseerd om eerst aan zijn emoties te werken zodat hij weer in lijn zou komen met (geld)creatie-energiegolven. Dus hij moest eerst zijn knopen ontknopen en zijn geest weer op de juiste energiegolf (golflengte) brengen.

Hij moest leren om tevreden te zijn met wat hij had en met zijn werk, zich uitsluitend op zichzelf te focussen en niet op anderen. Want continu kijken naar hoe anderen het doen of op Facebook leidt af. Je wordt dan overvallen door nutteloze gedachten en je aandacht stroomt naar de verkeerde dingen.

Je bent bezig jezelf met anderen te vergelijken en dat is verspilde energie. Door je eigen emoties en jaloezie veroorzaak je zelfs meer negatieve energie en knopen in je energiegolven. Houd je bezig met jezelf!

Deze voormalige zakenman zat vast in emoties en had zijn gevoel nooit durven uiten. Hij nam het advies aan en werkte aan zijn lichaam en geest. Totdat hij tevreden was met zijn toenmalige situatie. Hierdoor kwam hij weer in een goede stromende geld-energiegolf (zonder knopen) terecht en terwijl hij eindelijk tevreden en kalm was met zijn huidige (geld)situatie kreeg hij een topfunctie in New York aangeboden. Zijn conclusie was dat zijn geest en onderbewustzijn het allerbelangrijkste instrument waren om nieuwe situaties te creëren. Hij was mij zeer erkentelijk en dankbaar voor dit advies.

Tot slot

Lagere energiegolven bestaan uit angst, stress en zorgen. Hoe vervelend het ook is: angst en zorgen duwen geld oftewel gewenste situaties weg. Ik weet er alles van want ik ben ook ondernemer. In onze huidige situatie omtrent het coronavirus is het normaal om zorgen te hebben, deze heb ik ook. Echter: verlies niet je doelen uit het oog, beperk je zorgen en werk aan je onderbewustzijn, zodat je wel op de juiste energiegolven blijft.

Tevredenheid en vreugde creëren meer van hetzelfde

Mijn tips zijn:

  • Zorg dat je tevreden bent met wat je nu hebt zodat je op de juiste energiegolven (frequentie en informatie) blijft, waarop het quantumveld reageert. Accepteer en heb geduld.
  • Onderneem uiteraard wel gerichte acties en deal met de situatie. Dit kan je doen door jezelf vragen te stellen: drijf ik op zuivere motieven? Want echt succes komt namelijk van zuivere motieven en drijft nooit op ontevredenheid of angst. Vraag jezelf bij elke gerichte actie of deze op angst is gebaseerd of op zuiverheid.
  • Train de spieren van je hersenen: jezelf op je gemak voelen in lastige situaties moet centraal blijven staan. Denk aan vertrouwen, tevredenheid en rust. Blijf oefenen en programmeer deze woorden in je onderbewustzijn: na drie weken zal je zeker resultaat zien. Deze gevoelens zullen steeds levendiger worden. Je trekt automatisch voorspoed vanuit het energieveld (quantumveld) je leven in. Het trainen kan je doen middels meditatie of via dagelijkse bekrachtigende uitspraken (affirmaties). Herhaal de zinnen dagelijks. Spreek ze hardop uit. Dit versterkt en vermeerdert je energie en je elektromagnetische trillingen. 

Wil jij hier meer over weten of zelf een sessie volgen die een persoonlijke transformatie in gang zet, wil je een strategie in kaart brengen of mij inhuren voor een (bedrijfs)training of advies? Stuur mij dan gerust een e-mail om een (online) afspraak te maken.

Be safe and healthy.

Warme groet,

Petra

persoonlijke en zakelijk ontwikkeling PMC’s succeswetten

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30