Heb jij het lef om de regie in eigen handen te nemen? 3 tips voor jou!

Beste Lezer!

Doe kennis op: leer hoe jij je gedachten efficiënt kunt inzetten en keuzes kunt maken die voor jou belangrijk zijn. Dit werkt overigens zakelijk én privé heel effectief. Regelmatig ervaar ik bij cliënten dat juist dit éénvan de grotere worstelingen is waarmee ze kampen. Keuzes maken.

Afgelopen weken ben ik druk geweest met mijn boek. Let wel: in mijn hoofd, want er kwam uiteindelijk weinig uit mijn handen qua schrijven. Ik moet gaan schrappen uit hoofdstukken. Hm en ja dit vind ik heel lastig, want alles is toch belangrijk? Althans dat dacht ik dus. Tja, ik moet keuzes gaan maken.

Afgelopen zondag ben ik naar een schrijversdag geweest met veel inspirerende schrijvers, deelnemers, uitgevers en workshops. Hier heb ik qua schrijven veel inzichten gekregen hoe het júístnietmoet! Daarnaast heb ik onderstaande fascinerende tips weer even goed toegepast zodat ik mijn ontstane writer’s block met succes oploste en weer verder kan met schrijven.

Onderstaand herinner ik jou even hoe dit werkt:

  • Alle energie in en om ons heen is sturend en versterkt hetgeen waar je aandacht is op gevestigd. Wat je ook denkt, wat je ook voelt dat creëer je. Waar denk jij nu aan? Ik dacht nl alleen maar aan mijn writer’s block. Door mijn verkeerde focus vermeerderde en groeide dit obstakel.
  • Er is alleen nu: loslaten is waardevol; elke dag loslaten én vergeven, zodat je steeds helderder in het nu bewust kan creëren. Ik zat vast in het verleden. En jij?
  • Focus waar je allemaal dankbaar voor bent, dit zal versterken en vermeerderen. Het is onzichtbaar en voor veel mensen moeilijk te doorgronden, maar energie versterkt, vermeerdert, hecht en creëert…Door mijn focus op de writer’s block ontstond frustratie.
  • Dankbaarheid is overigens echt de beste levensverzekering. Het is een onverhoedse kracht! Gewoon doen.

Tevens verwijs ik hierbij naar een eerdere blog van mij: 3 tips over creëren, die ieder mens zou moeten weten en koesteren!Je zult ervaren hoeveel deze kennis, na toepassing, je uiteindelijk oplevert. Klik hier.

________________________________________________________________________

Uitdaging lezersvraag c.q. casus:

Graag zou ik even je aandacht willen voor het navolgende. Een tijdje kamp ik met de vraag “wanneer komen mijn intenties nou tot leven”. Tevens snap ik niet wat jij bedoelt in je boek met absoluut recht.

Elke ochtend affirmeer ik met mooie woorden. Daarnaast verbeeld ik een bijgepaste gedachte erbij. Uiteraard probeer ik optimistisch te zijn en te vertrouwen, maar het duurt allemaal zo lang. Vergeet ik iets?

Tevens citeer ik uit jouw boek:

“Onder absoluut (quantum) recht in deze wordt verstaan: indien we verbonden zijn met onze ware (universele zelf) en waarheden, alles volledig toegepast hebben en in overeenstemming handelen en leven, zullen onze intenties, beelden en wensen manifest in absolute snelheid tot leven komen”.

Oplossing c.q. uitleg:

Ten eerste bestaat alles uit energie: wat je wel én niet kunt waarnemen. De wetenschap beaamt dit ook. Je kunt je eens verdiepen in de wetenschap en de leer van de quantumfysica onderzoeken.

Met absoluut bedoel ik dat energie een stromende directe kracht is. Het is een continu proces. Dat wat overeenkomt met elkaar creëert een nieuwe situatie. Alles wat ertussen ligt (bijv. twijfel, ongeloof, ego (lage frequenties)) en niet overeenkomt met elkaar, zal het creatie proces vertragen én blokkeren.

Ten tweede adviseer ik “de wet van het innerlijke werk” toe te passen. Maak een scan van je innerlijk. Dit is essentieel. Wat stroomt er allemaal voorbij. Denk hierbij aan je kritische mind, diepe gevoelens, overtuigingen. Werken deze tegenstrijdig (uit gebrek) of ondersteunend?

Neem de tijd om te reflecteren. Schrijf op wat je tegenkomt. Studeer tevens om de wetten te begrijpen. Kijk vooral naar de subtielere wetten, naast het absolute quantum recht. Klik hier om het boek te bestellen!

Echter, ligt bij bovengenoemde casus de oplossing wederom een laag dieper dan je bewustzijn van het heden. De kracht van woorden en beelden (gedachten) zijn alleen niet krachtig genoeg. Je creëert wel, alleen langzamer met vertraging. Het beste kan je bij jezelf checken en ontdekken hoe je (eerdere)overtuigingen en gevoelens zijn. Hoe is jouw gevoel cq trillingsfrequentie? Gevoel is het belangrijkste item. Voorts is het heel belangrijk te vertrouwen en geduld te hebben. Alles komt wanneer jij er klaar voor bent en ruimte voor hebt.

 Tipje van de sluier:

Het leven reageert altijd consequent op wat jij uitstraalt en is vooral hartstochtelijk geïnteresseerd in je gevoelens. Hoe gaaf is dat?

Succes en zorg goed voor jezelf, jij bent kostbaar!

Petra

           _____________________________________________________________________

PMC’s Quantum Laws, biedt masterclasses en (online)coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantum wetten (menselijk potentieel). Uit eigen ervaring en onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht kan zetten, wanneer jij het nodig hebt. Dit betekent onder andere creatiekracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Dit levert jou (en jouw collega’s) verbluffende resultaten op!

Trainingen en coachingstrajecten voor organisaties graag op aanvraag en wens.

PMC biedt online en live coachingspakketten aan. Email mij voor meer informatie!

2-daagse Training PMC’s quantum laws (masterclass) op basis van kennis van het quantumveld, ons (innerlijk) potentieel: hoe energie en frequentie werkt.

Hierdoor leert men de wetten in de praktijk toe te passen en het gedrag te creëren wat past en overeenkomt bij je te manifesteren doelen. We gaan alles tot in details energetiseren en leren inzetten om jouw koers te verfijnen en nog sneller te manifesteren. Tevens ga je leren begrijpen hoe de wetten werken en waar ze uit bestaan. De wetten werken immers altijd. Jij bepaalt jouw koers.

Door deze tweedaagse masterclass krijg je theoretische kennis tezamen met praktijkkennis. Je leert hoe jij met een rotsvast vertrouwen in jezelf de quantum wetten weet te handhaven. Je leert te denken en voelen in mogelijkheden en frequenties (daadkracht en sturing). Je leert te opereren vanuit jezelf en vertrouwen, het lichaam (quantum systeem) en naar deze mogelijkheden te handelen: je gedachten en overtuigingen zijn van invloed op de wereld om je heen.

Het is een interactieve masterclass, waarbij je gerichte tools krijgt om de aangedragen wetten te ervaren. Klik hier om meer te lezen over deze masterclass!

Vraag meer informatie aan voor deze 2-daagse training met locatie Leiden op 25 en 26 januari 2020. Stuur een email Klik hier.

Over PMC’s Quantum Laws
Mijn belangrijkste taak en focus is om mensen en het bedrijfsleven te leren hoe in hun kracht te komen middels de know how van de quantum wetten en middels het integreren en implementeren hiervan. Mijn missie is in deze hoedanigheid: expertise en kennis aan mensen te verrijken. De quantum gedachtegang te verenigen met de westerse gedachtegang!

Ik ben in te huren voor (kerst) lezingen, masterclass, workshops en (online) coachingstrajects persoonlijk en zakelijk. Daarnaast ben ik auteur, ik schrijf artikelen en blogs over Quantum Laws en het menselijk potentieel.

Meer weten over mijn leven? kijk op www.petravandenberg.com.

Je kunt me ook altijd een email sturen PMC@petravandenberg.com of via wa:
+31 6-11694233

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30