Grijp jij de kans om te investeren in je toekomst?

Grijp jij de kans om te investeren in je toekomst?

De sleutel tot succes is mindset…en het leven reageert op jouw mindset. Dus op acties, op jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen. Weten we het nog? De cirkelwerking: alles wat we uitzenden komt te allen tijde weer terug.
Wat een heerlijke materie is dit toch… Ik ben verliefd op mijn vak en nog fijner om dit mee te kunnen geven en delen met andere mensen en naasten.

Maar ook zo jammer dat dit vak niet in het leven is geroepen op scholen en universiteiten. Kinderen leren wel wiskunde of bijvoorbeeld muziek en rechten, maar niet de echte “oerkennis” (graag noem ik het universeel recht) van het echte leven. Welke kennis juist zo waardevol is en het hele leven positief kan beïnvloeden. Iets waar men te allen tijde zelf op kan terugvallen. Hier zou ik vanuit mijn hart een opstart in willen maken.

Het leuke nieuws is dat ik per oktober 2018 ook mijn eigen column in het Spaanse tijdschrift “De Kosta” kan delen. Deze is overigens in de Nederlandse (soms Engelse) taal en wordt uitgegeven als Magazine in Nederland en Spanje en uiteraard online. Daarnaast ben ik onder andere bezig met diepgaand onderzoek in de kwantumfysica in relatie met onze hersenen en mindset.

Weer even terugkomend op het item mindset. Jij kunt dus de high-performer van je eigen toekomst worden, mits je beschikt over een aantal technieken en vooral kennis van de universele wetten en bewustwording. Deze succeswetten (lees: fundamentele natuurwetten) vormen het fundament van groei. Werk samen met mij aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en neem het heft in eigen handen!

Dit kan allereerst door kennis op te doen over de natuurwetten en principes en in harmonie te komen met deze principes en deze in je leefwijze te integreren. Het universum zal je spontaan ondersteunen en hulp bieden. Ik heb inzichten en vaardigheden te bieden in de relatie energie, bewustzijn en onze eigen scheppende krachten. Dit vormt een juiste mindset voor succes. Onder succes valt overigens voor mij: goede gezondheid, relatie(s), succes in je werk/onderneming of passie en een gelukkig en vredig leven.

Je herkent het vast wel: je start enthousiast met het lezen van een persoonlijk of zakelijk groeiboek om nieuwe inzichten op te doen. Tijdens het lezen slaat de twijfel toe, want hoe moet je dit nou toepassen of realiseren? Of, ik begrijp er niets van dit lijkt wel een omgekeerde wereld. In welke wereld leef ik eigenlijk? Er komen allerlei sceptische of oude overtuigingen en twijfels naar boven. Start gewoon met het lezen van één bladzijde per dag en maak daarnaast een prioriteitenlijstje voor jezelf (overigens ook handig voor andere doeleinden). Elke stap in de goede richting en mindset is er één!

Op deze manier kan je jouw dag leuker én vooral effectiever maken. Elke dag vraag je aan jezelf wat essentieel is voor jou en daarin neem je je eigen (en zakelijke) “ontwikkeling” in mee. Schrijf 3 prioriteiten op het prioriteiten lijstje voor die dag.

Je verantwoordelijkheden en doelen te benoemen helpt vooral bij het vaststellen van een prioriteitenlijstje. Welke waarden geef jij aan je doelen? Waar stroomt door deze actie jouw energie naartoe, wat ben je onbewust of bewust aan het scheppen? Is dit wat jij wilt? Gaat de energie naar jouw te behalen en gewenste doelen? Echter, je manifesteert je bewustzijn over jezelf..

Houd er rekening mee dat niet alles een directe prioriteit betreft. Je kunt daarnaast een lange termijn lijstje of kalender bijhouden.

Om deze prioriteiten te realiseren met jouw doel(en) voor ogen is het belangrijk om “NEE” te leren zeggen tegen anderen en/of afleidingen wat niet synchroon is met jouw doelen.

Wanneer je dit leert ben je eerlijk tegenover de ander maar ook tegenover jezelf. De verwachtingen van elkaar worden minder en het respect des te meer.

Tevens zeg jij hierdoor “JA” tegen jezelf en het leven. Het is belangrijk om jezelf goed te (leren) kennen. Een andere tip lees eens het boek van “Napoleon Hill”, deze man heeft mij velen jaren geleden enorm geïnspireerd  en naast mij miljoenen andere mensen. Het gaat over de kracht in jezelf en hoe deze goed te benutten.

Tot gauw!

Hartegroet,

Petra (PMC)

Voor informatie over masterclasses, trainingen en overige consults of advies kan je me altijd vrijblijvend mailen. Kijk ook op: www.petravandenberg.com

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30