Gedachte is een handeling én werkt door op ons welbevinden.

Beste lezers,

Gedachte is een handeling én werkt door op ons welbevinden.

Ik ben een nieuw boek aan het schrijven. Dit boek moet o.a. beantwoorden aan een behoefte waar tijdens mijn lezingen, evenementen, en consultancies regelmatig vraag naar is. Een compleet nieuwe manier hoe men de wereld kan ervaren.

Wat ik ervaar is dat mensen zich onvoldoende bewust zijn van de kennis van het brein, de kosmische wetten en kwantumfysica: echter ook van het feit hoe de kracht van gedachte en intentie doorwerkt op ons persoonlijk welbevinden. Dit heeft allemaal met elkaar te maken.
Denk hierbij ook aan je innerlijk: je mind-set. Hiertoe behoort voornamelijk: het goed afstemmen, juiste keuzes maken en gericht denken en voelen, in kansen en mogelijkheden.

Mijns inziens zou “hoe werkt het innerlijk” een vak op de lagere school moeten zijn. Het is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat deze kennis vooral effectief werkt – tevens een voorwaarde is – om deze kennis ook daadwerkelijk te beheersen. Op deze manier kan je hiermee een succesvol en gezond leven bewerkstelligen.

Het is allemaal niet wereldschokkend, echter hoop ik wel dat mensen, managers en professionals anno nu, door middel van nieuwe inzichten, coaching en scholing hun blikken kunnen, maar ook willen verruimen. Tevens draagt deze kennis bij aan het geluk van anderen, daarom moedig ik het ook zo aan.

Deze maand wil ik kort ingaan op de kracht van gedachte en intentie (= bewuste gedachte). De combinatie met intuïtie is overigens helemaal zeer heilzaam. Dit onderwerp komt later dit jaar aan de orde.

Ons onbegrensde potentieel.

Gedachte is in principe een daad en wordt omgezet in energie (het is onmetelijke potentialiteit). Globaal gezien bestaat een gedachte uit energie en informatie. Op energetisch niveau (ons onbegrensde potentieel) wordt als het ware de gedachte gepland en daadwerkelijk in leven gezet. Er wordt dus iets in werking gezet.
Denken we positief dan wordt deze energie direct omgezet en omringd door positieve vibraties.

Omgekeerd werkt dit ook zo, denken wij negatief (is overigens zware energie en lage trilling) dan zal je dit aantrekken. Het verschil van deze twee is dat je negativiteit alleen zelf terugkrijgt en met positiviteit help je (onbewust) ook anderen.

Conclusie: wat jij met je gedachte voor anderen wenst komt met dubbele kracht bij jezelf terug. Echter is een gerichte gedachte tevens een goeie tool om jezelf, maar ook de wereld positief te beïnvloeden en een stukje mooier te maken.

Positief (vreugde, liefde, vriendelijkheid, vrede en rust) zijn hoge trillingen en zullen altijd de lagere trillingen meetrekken naar een hoger niveau. Denk hierbij aan de bekende uitspraak: een zaklamp kan een ruimte verlichten maar andersom niet (een zaklamp kan een ruimte niet donker maken). Het gaat allemaal nog een stapje verder want dit alles heeft ook invloed op het totale verenigde energieveld.

Wat kan dit nou betekenen voor jou, de omgeving of in een organisatie?

Een team dat dezelfde positieve intentie heeft (met zijn allen dezelfde visualisatie casu quo gewenste doel in beeldvorm) zal het effect op de hele groep en gewenste resultaat dubbel beïnvloeden. Acties, gedrag en attitude worden bepaald door iemands gedachte, echter zal dit dus naar wens worden verbeterd en versterkt.

Door het bundelen van de positieve krachten d.m.v. groepsverband komt er tevens een enorm potentieel vrij. Indien je een goede intentie voor een ander hebt, komt deze ook daadwerkelijk aan bij die persoon, niet alleen bij jezelf.

Intentie is een afstemming met onze kosmische verbinding

Resultaten zijn een verbinding van je eerdere manier van denken en intenties. Als het ware gaat een gedachte dus hand in hand met kosmische energie.

Er bestaat mijns inziens nog een te grote kloof tussen bewustzijn van het positieve effect van onze innerlijke kracht (o.a. denken) en het onbewuste geconditioneerde oude denken. Wij dienen ons te richten op het rijke onzichtbare en onderliggende magnetisme (het verenigd veld en innerlijke kracht) in plaats van ons te focussen op het zichtbare gedrag van anderen of collega’s.

Leiden op basis van gedachte kennis

Gelukkig kunnen we te allen tijde leren en een nieuwe denkwijze introduceren. Inspelen op gedrag en gedachten, deze duurzaam te veranderen zodat je ook daadwerkelijk efficiënter en effectiever met deze intentie energie omgaat. Het universum of verenigd veld zal zorgen dat het leven zich plooit in de richting van onze gerichte intentie en gedachte. Nog beter: als jij je daden en acties afstemt op je gerichte intentie!

Wat kan inzicht in je innerlijk o.a. geven:
– Je kunt sneller je doelen bereiken;
– Je kunt jezelf, maar ook anderen positief beïnvloeden;
– Zelfreflectie en zelfkennis maakt de wereld een stuk vriendelijker en leuker;
– Het erkennen van je normen en waarden;
– Betrokkenheid, respect en motivatie wordt sterker en productiviteit hoger;
– Optimale groei (zowel persoonlijk als zakelijk (bedrijfsmatig);
– Innerlijk inzicht (structuren, denkkaders of gewoonten herinrichten voor optimale prestaties;
– Inzicht hoe de universele wetten voor je kunnen werken (levensmagnetisme).

Mijn passie en focus is mensen, kinderen en bedrijven te empoweren op basis van bovengenoemde vakkennis (menselijk potentieel). Kijk voor meer informatie op PMC Advies.

Zorg goed voor jezelf; je bent kostbaar, tot gauw!

Petra

PMC Advies

 

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30