Een nieuwe onthulling over het lichaam

Beste lezers,

Een nieuwe onthulling over het lichaam

Talloze studies hebben aangetoond dat lichaam, geest en het leven samen één geheel is. In feite is ons lichaam een reflectie van onze mind. Een representatie van alles wat jij denkt, voelt en weet. Helaas zijn we ons hier niet altijd van bewust. Wij verzorgen onze auto soms zelfs beter dan ons lichaam. Terwijl het lichaam en onze gezondheid de belangrijkste dingen in ons leven zijn. In feite heeft het lichaam alles te maken met je creatievermogen. Dat wij onbewust met ons lichaam omgaan, komt met name doordat wij een verouderde denkwijze hanteren. Hiermee bedoel ik dat wij geloven dat het lichaam los staat van ons denken, waardoor het een gewoonte is geworden het lichaam te negeren.

De wet van het lichaam

Volgens het quantummodel is alles energetisch. Dat wil zeggen dat vanuit het diepste niveau alles uit energie en informatie bestaat. In feite is het lichaam met alles verbonden. Als je goed afgestemd bent op het lichaam zal je merken dat iedere verstoring in je leven ook in je lichaam tot uiting komt en een reflectie is van je gedachten en overtuigingen. Het lichaam verwerkt gegevens zo snel, dat het onmiddellijk (zonder dat je dit door hebt) de buitenwereld op een bepaalde frequentie schat. Denk hierbij aan de wet van eenheid. Deze waardefrequentie speelt te allen tijde een rol bij het creëren van nieuwe situaties in je leven. Klik eens door naar de wet van energie. Deze succeswet zegt dus dat afstemming van je lichaam met je geest het belangrijkste onderdeel is om bewust gewenste gebeurtenissen te creëren. Terwijl dit onderdeel juist het meest wordt genegeerd.

De wet van het lichaam gaat erover dat alles wat jij denkt of ziet gelinkt is aan de energiefrequentie diep binnen in jou. Jouw fysieke en geestelijke gesteldheid zijn dus volledig verbonden met elkaar. Het is een éénheid. De wereld zit tenslotte in jezelf ofwel je innerlijke wereld en de stroom in het fysieke lichaam loopt letterlijk synchroon met de uiterlijke wereld. Daarom is écht leren voelen en luisteren zo belangrijk om de bron van een ongemak te vinden.

Even een stapje terug

Ik ga nu eerst weer even terug naar de basis. Het menselijk model bestaat uit een geest en een lichaam. Het lichaam bestaat onder andere uit organen, een zenuwstelsel, ademhalingssysteem, spijsverteringsysteem, immuunsysteem, bloedbanen, spieren, gewrichten, hersenen en het geheugen. Kortom, het lichaam bestaat uit 50 biljoen cellen. Dat is al een hele organisatie op zich. Je wordt geboren uit een vrucht die ontstaan is door twee wezens (je ouders). Hierdoor ontstaan relaties met de omgeving en er worden bepaalde opvattingen en een zelfbeeld ontwikkeld door je omgeving, maatschappij en samenleving. Je bent als het ware gecreëerd in een bewegend universum, dat als het ware identiek is aan het lichaam waarin ook alles beweegt. Denk hierbij aan groei en ontwikkeling. Deze ritmen zijn dezelfde ritmen die in het leven en universum stromen. 

Ons lichaam is net zoals onze binnenwereld direct verbonden met het zogenoemde quantumveld. Het is één zelforganiserende wereld oftewel energieveld. Een andere keer ga ik hier verder op in.

Uit recente informatie binnen de epigenetica en neuroplasticiteit blijkt dat alle doorbraken in gezondheid zijn te danken aan ervaringen en de wetenschap. Als je geïnteresseerd bent hierin lees dan eens het boek van dr. Dawson Church Je geniale genenof dat van dr. Joe Dispenza Jij bent de placebo. Continue vernieuwing, onderzoeken en verdere verdieping maken de mens steeds nieuwgieriger: iets kan altijd beter, efficiënter, effectiever en bewuster.

Ik verwijs tevens naar een brondocument: psp-832261.pdf. Hierin kun je lezen dat wetenschappers van Yale ontdekten dat mensen met een positieve instelling aanzienlijk ouder worden (minimaal 7 jaar) dan mensen die negatief in het leven stonden. Deze positieve houding komt namelijk direct in je lichaamscellen terecht. 23 jaar lang werden ruim 600 mensen gevolgd om te meten hoeveel invloed een positieve houding heeft op de levensduur.

Alles heeft een wisselwerking met elkaar

Stel je eens voor dat jij het lichaam kan zien als een ontvanger van informatie die staat afgesteld op allerlei verschillende frequenties. Hoe beter jij contact hebt met of afgestemd bent op het lichaam hoe beter jij het lichaam kunt gebruiken als belangrijkste ondersteuning in je leven. Wij wekken zelf middels het bewust inzetten van onze gedachten en overtuigingen bepaalde energie op. Echter, tegelijkertijd onderhoudt het fysieke lichaam een nauwe relatie met de hersenen en daarmee met het leven (quantumveld). Bijvoorbeeld in het geval van stress als ons brein de overvloed van emoties naar onze organen stuurt. Onze organen leggen deze emoties vast in onze cellen (weefsels). Hierdoor ontstaan lichamelijke ongemakken. Het lichaam kan dus ontregelen en er kunnen symptomen in de blaas of lever ontstaan welke blaasontsteking, hoofdpijn, onrust of moeheid veroorzaken. En omdat alles uit één veld bestaat veroorzaakt het ook weer verstoringen of stagnaties in je (zaken)leven. Alles is energetisch en heeft een wisselwerking met elkaar. 

Vraag jezelf eens het volgende af:

Wat is jouw levensstijl? Weet wel dat ieder metabolisme uniek is. Echter, bedenk welk voedsel en welke activiteiten jou energie geven. Ben jij regelmatig actief op de dag? Denk aan sporten, wandelen, schoonmaken: elke beweging is goed. Wat haal jij binnen met je voeding? (giftige stoffen, verzurend voedsel en drank?) en wat is het eventuele effect hiervan op je emoties? (boosheid, frustratie, wrok, verdriet, stress, geen grenzen aangeven, niet genoeg ontspanning?). Wat laat jij binnen door je mentale houding? Heb jij lichamelijke ongemakken? Wat zijn jouw beperkende geloofsovertuigingen en gedachten?

Onthoud dat er veel onderzoeken zijn geweest die bewijzen dat er een volledige omkering kan plaatsvinden in ziekten wanneer mensen hun mindset (houding en gedrag) wisten om te keren. Deze omkering is bepalend geweest voor genezing en een beter leven.

Tot slot

Gedachten, gevoelens, het verleden, emoties en verwachtingen zijn energiegolven die op een bepaalde golflengte vibreren. Deze golflengten verbinden zich met gelijkgestemde golven en creëren verschillende situaties (of steeds een en dezelfde situatie). Je begrijpt dat – indien jij je frequentie (je gedachten) hebt veranderd – je andere informatie zal gaan uitdragen en met deze informatie beïnvloed je ook direct je lichaamscellen en genen. Je lichaamscellen gaan volledig mee in jouw nieuwe waarden.

Waarom zouden we onze innerlijke kracht niet gebruiken om onze gezondheid volledig te optimaliseren?

Volgende week krijg je een casus en praktijkvoorbeeld met betrekking tot deze wet.

Tot gauw,

Ik ben voor gezondheid en succes, jij ook?

Succes en zorg goed voor jezelf.

Hartegroet,
Petra van den Berg
————————————————————————————————————————
Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste (quantum) sub succeswetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantum(succes)denken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK.

PMC’s quantum(succes)wetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten, VIP dagen aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! Kijk op mijn aanbod.

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per e-mail).

Ps houd mijn YouTube kanaal in de gaten voor de nieuwste PMC’s quantumvideo’s!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30