Een ingewikkeld dossier of kan het simpeler?

Een ingewikkeld dossier deze pandemie of kunnen wij het simpeler maken?

Te veel informatie van buitenaf brengt chaos in ons leven. We hebben met zijn allen een wereld gecreëerd die chaotisch en wellicht zelfs voor de meesten onvoorspelbaar is! Desalniettemin hebben wij altijd een kans én een keuze om ziek te worden te verkleinen en een grote financiële crisis te verkleinen. Ik vertrouw op de richtlijnen van de rijksoverheid, echter ook op mijn eigen ervaringen en denkwijze, op de ijzersterke succeswetten die altijd werkzaam zijn en op mijn intuïtie. Hiermee verwerp ik bewust negativiteit en giftige informatie en streef ik dagelijks naar innerlijke rust, wijsheid, balans en gezondheid. Het is een ingewikkeld dossier deze coronaviruspandemie. De angstige economie, vijandigheid, boosheid en stress: het zijn allemaal giftige stoffen voor het lichaam en de wereld. 

Wij kunnen deze pandemie niet omzeilen maar wel accepteren en een nieuwe richting geven. Het is een kans om problemen op een andere manier aan te pakken. Wat hebben we nu ter beschikbaar om direct te gebruiken en aan te werken? Wat is er altijd aanwezig? Ons gedrag en innerlijke kracht? Kijk naar binnen, wat zie jij? Grenzeloze gedachten en gevoelens die we allemaal zelf kunnen gebruiken om onze kwaliteit van het leven te optimaliseren. Deze macht beheersen we allemaal. Keer je angsten om en focus je bewust op gedachten (beelden en visioenen) die jij graag in je toekomst wil zien. Onze gedachten hebben namelijk een energetische lading. Dit betekent dat alles inclusief onze gedachten en emoties uit energie bestaan. Wat je doet met je energie bepaalt alle resultaten die je ervaart. 

Stel je voor dat iedereen gelukkig en gezond is, samenwerkt en dat er een gezonde economie heerst.  Op deze manier trek je een gezonde levensverwachting in je leven.

Simpeler: Herhaling het middel om bewustwording te creëren

Ik herhaal veel in mijn artikelen en in mijn nieuwe boek: oorzaak is geest (gedachten, overtuigingen en emoties) en het gevolg is onze levenssituatie. Wanneer wij de energie in onszelf bewust veranderen, veranderen wij onze levenssituatie oftewel onze realiteit. Het blijft een feit en een essentiële voorwaarde dat je zelf de verantwoordelijkheid en het heft in handen wilt en moet nemen. Innerlijk werk zou een centrale doelstelling en vastomlijnd beleid in elke organisatie en land moeten zijn. Het bundelen van energie bijvoorbeeld in een organisatie werkt heel krachtig: samenwerken werkt namelijk als een sneeuwbaleffect. Wanneer energie in één goede richting stroomt wordt deze groter en groter en deze liefdevolle positieve sterke energie zal als een olievlek verspreiden over ons land.  

Een paar suggesties:

✍ Maak jezelf niet drukker dan nodig is, want onrust creëert stress en stress is de onderliggende oorzaak van ziekten en crisis.

✍ Geef je over aan de richtlijnen (zoals sociale afstand, mondmaskers en de huidige adviezen). Mocht dit lastig zijn voor jou vraag jezelf dan het volgende af: waarom zou je dit tegenwerken? Om nog meer innerlijke strijd in jezelf te creëren? Wie raak jij daarmee? In strijd gaan voegt niets toe: volgens het kwantummodel tref je alleen jezelf doordat je je eigen emoties negatief aan het voeden bent. In feite werk je tegen de natuur in.

✍ Het is tijd voor zelfzorg en dat start echt bij jezelf: gezonde gedachten en emoties: dit zal tevens helpen je immuunsysteem te versterken. Gebruik intenties en affirmaties om je immuunsysteem te versterken. ‘Ik verdien het om vreugde te voelen’ en ‘Mijn immuunsysteem is sterk’.

✍ Wees vriendelijk en heb compassie, empathie, respect, medeogen voor anderen (en jezelf) werk samen en denk ik de term: hoe kan ik helpen. 

✍ Laat de mening van een ander bij de ander en veroordeel deze niet. Denk aan de spiegelwet: alles wat jij het verenigd veld instuurt aan energie en gedachten of over oordeelt krijg je zelf terug. Ons innerlijk systeem werkt namelijk als een soort algoritme. Zoals dat bij google iets verschijnt op je scherm via een algoritme. In feite werkt onze innerlijke kracht op dezelfde manier. Waar jij je aandacht op iets specifieks richt verschijnt dit in je leven.

✍ Gezonde voeding en bewegen (sporten). Check hierna de wet van het lichaam: https://www.petravandenberg.com/news/een-nieuwe-onthulling-over-het-lichaam/

✍ Dankbaar zijn voor wat je hebt en dat je bestaat en leeft: wees dankbaar voor de kleinste dingen. Dankbaarheid creëert wonderen.

✍ Doe aan geest/lichaamswerk (positieve gedragsverandering, gebruik meditatie en ademhalingsoefeningen).

✍Bid voor de wereld met een gerichte gedreven vreugdevolle intentie. Check hierna de wet van éénheid: https://www.petravandenberg.com/news/de-quantumwet-van-eenheid-ook-jij-kan-hiermee-scoren/Alles is verbonden met elkaar. Onze onderstroom doet het werk en neemt het automatisch over.

✍ Leef in het heden, praat tegen je onderbewustzijn: ‘ik neem het heft in mijn handen. Mijn emoties zijn liefdevol en mijn lichaam is vitaal en vreugdevol’ (of wordt steeds vitaler en vreugdevoller).

Ook jij kan het! Simpeler kan ik het niet maken.

Succes, blijf veilig en zorg goed voor jezelf en anderen!

Hartelijke groet,

Petra M.C. van den Berg

__________________________________________________

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen? INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste ijzersterke (succes)wetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. Bestel boek.

PMC’s ijzersterke (succes)wetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coaching trajecten aan. Deze zijn gebaseerd op diepgaande kennis van intelligente (succes)wetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coaching trajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per email.)

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30