Een allesomvattende quantum (succes)wet.

Beste lezer,

Hartelijk dank voor de leuke inspirerende reacties op mijn laatste publicatie.

De quantum (succes)wet van innerlijke stromingen

Het domein waar wij echte veranderingen in het leven kunnen verwezenlijken, zijn onze innerlijke stromingen. Met innerlijke stromingen bedoel ik: gedachten, emoties, geprogrammeerde routines en gedragingen, gevoelens, opvattingen, gewoonten, routinematige reacties, herinneringen en overtuigingen. Kortom, je blauwdruk (oftewel je creatieplan) die jouw leven bepaalt.

Wat zegt deze succeswet?

Deze succeswet is een afgeleide van de wet van oorzaak en gevolg en manifestatie. Het is echter een leidende wet, die zegt dat we alleen het soort energie en situaties in ons leven aantrekken en creëren die overeenkomen met onze innerlijke stromingen. De succeswet bepaalt hoe jij succesvolle resultaten creëert. Deze is gebaseerd op het quantumprincipe dat alles, iedereen en iedere situatie onze innerlijke stromingen projecteren. Deze wet impliceert dat wij altijd middels onze gedachten en gevoelens alle aspecten van het leven beïnvloeden (buiten ruimte en tijd).

Aangezien al onze innerlijke stromingen ook uit energiegolven en informatie bestaan communiceren we direct met het quantumveld. Het veld met alle mogelijkheden waar ook alles uit energiegolven bestaat. Ik herhaal: het quantumveld reageert precies op wat we zijn en wat er in ons leeft. Situaties en mensen die bij onze innerlijke signalen passen zijn degenen die zich bewust of onbewust verbinden met ons en die wij in ons leven trekken.

In feite is de hele wereld gevuld met vibraties en energie. Energie is de kern van ons bestaan en dit blijkt ook uit alle wetenschappelijke literatuur over dit onderwerp en uit het onderzoek dat ik zelf doe. Wetenschappers noemen energievibraties ook wel snaren. 

Wij kunnen zelf energie trekken

Uit recente literatuur blijkt dat wij zelf energie kunnen trekken uit het grotere veld. Daardoor kunnen wij onze innerlijke stromingen veranderen.

Deskundigen uit een onderzoeksgroep van Dr. Joe Dispenza hebben het effect van terughalen van energie daadwerkelijk gemeten. Zij hebben daarvoor gevoelige apparatuur gebruikt, genaamd gas discharge visualization, die ontwikkeld is door Konstantin Kortkov. 

Met behulp van deze apparatuur werd gemeten hoe energie positief verandert tijdens een meditatie-workshop. Terwijl mensen hun aandacht afhaalden van de voorbijgaande realiteit, hun energetische verbanden verbraken en continu hun eigen energie terugnamen naar het hier en nu, bouwden zij een elektromagnetisch veld op. Zij namen als het ware hun kracht terug. Daardoor stond hun energie volledig ter beschikking om nieuwe ervaringen in het leven te scheppen. Vandaar dat ik ook zoveel tips geef over mediteren. 

Energie beweegt in ons, om ons heen, buiten ons, dichtbij ons, ver van ons vandaan. Daarom is deze wet zo doordringend. Het is zo’n krachtige succeswet omdat deze zo allesomvattend is en dwars door alle tijd en ruimte heengaat.

Stel: je denkt aan iemand en op hetzelfde moment krijg je een bericht van deze persoon. Terwijl die persoon heel ver weg woont. Dit is een voorbeeld van dat onze innerlijke stromingen buiten tijd en ruimte dwars door alles heengaan. Op het moment dat je aan iemand denkt ben je energetisch contact aan het maken. Met energetisch bedoel ik dat je op het niet-zichtbare, echter op het belangrijkste niveau, contact aan het maken bent.

Het is een allesomvattende wet

Het is een allesomvattende succeswet omdat het alles zegt over hoe wij denken, doen en ons voelen.

Alles wat je in je leven bezit en ziet, in welke situatie je je ook bevindt, heb je door je innerlijke stromingen zelf gecreëerd. Jij bent de persoon die dit als enige kan veranderen. 

Stel: je hebt een onderneming met een bepaald product en bepaalde dienst. Jouw manier van zakendoen trekt een bepaalde groep cliënten, collega’s en leveranciers aan. Jij trekt als ondernemer situaties in je leven aan die aansluiten bij de specifieke gedachten van jouw bedrijf of organisatie. Alles is een element van het geheel. Alles versterkt elkaar en creëert een en dezelfde taal die bepalend is voor wat er in jouw organisatie en leven gebeurt. Je zult dus begrijpen dat jij door je innerlijke stromingen aan te passen een veel scherper en krachtiger bedrijf kunt neerzetten.

Een inspiratie

‘Ieder mens wordt omringd door een denksfeer. Door deze kracht trekken we aan of stoten we af. Soort zoekt soort… We trekken datgene aan wat we in gedachten zijn. – Ernest Holmes

Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Ernest_Holmes

Er bestaat in het universum een kracht die uitstijgt boven jou en jij kunt die kracht gebruiken! Dr. Holmes was de eerste in de twintigste eeuw die deze stelling praktiseerde. Dankzij Holmes zijn ontelbare anderen zich van het onzichtbare potentieel bewust geworden en hebben ze hun (zaken)leven kunnen optimaliseren. 

Ten slotte 3 tips hoe jij deze succeswet onmiddellijk kan toepassen:

  • Doe aan een scherp zelfonderzoek en zelfanalyse. Schrijf op wat jij ziet in jouw buitenwereld. Komt dit overeen met jouw denken en overtuigingen in jouw binnenwereld? Wat je niet bevalt schrijf je op. Accepteer en aanvaard deze stagnaties. Neem de verantwoordelijkheid voor deze situaties die niet gaan zoals je wilt. 
  • Vervolgens zeg je tegen jezelf: wat dien ik in mezelf aan te passen dat deze omstandigheden heeft veroorzaakt? Wat zorgt er in mij voor dat de dingen niet lopen zoals ik eigenlijk wil? Ga ervan uit dat alleen jij jouw innerlijke stromingen (gedachten en overtuigingen) kunt aanpassen. Door de vaste routine van jouw denken creëer je continu je eigen leven. Welke veranderingen heb jij in je denkwijze nodig om een specifiek aspect van je leven te verbeteren?
  • Ten slotte kijk je naar de dingen die wel goed gaan. Waar ben jij tevreden over? Schrijf deze op. Wees hier oprecht dankbaar voor. Richt je energie hierop, want dit heb je tenslotte ook zelf in je leven gecreëerd. Ik herhaal: waar je aandacht naartoe gaat vermeerdert en vermenigvuldigt.

Door deze simpele praktische oefening te doen en de antwoorden op te schrijven, ben jij al je energie aan het veranderen. De energie doet nu al zijn werk om je innerlijke stromingen te verbeteren of te helen. 

Succes,

Hartegroet,

Petra van den Berg

_____________________________________________________________________________

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantum sub (succes)wetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK.

PMC’s quantumwetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten VIP dagen aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per e-mail) of kijk op mijn aanbod.

Ps houd mijn YouTube kanaal in de gaten voor de nieuwste PMC’s quantumvideo’s.

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30