Deze resultaten krijg je, wanneer je gehoor geeft aan de quantum wetten!

Beste lezer,

Laat ik eerlijk zijn. Ik ben geen geboren schrijver. De reden dat ik schrijf is om mijn expertise onder de aandacht van mijn lezers en cliënten te brengen en dat vind ik leuk. Mensen verrijken met nieuwe inzichten.

Stapelverliefd op- en dolenthousiast ben ik over de quantum wetten. Ze zijn onvoorwaardelijk en doen altijd hun werking. Ik ben een waardevolle blog aan het schrijven over een stukje verleden van mezelf zodat ik kan uitleggen hoe lichaamsbewustzijn werkt en verband houdt met de quantum wetten en succes.

Deze blog is helaas nog niet klaar want ik ben vastgelopen in een stukje tekst. Gelukkig heb ik binnenkort een schrijversdag, waar ook ik weer nieuwe inzichten krijg, hoe hiermee om te gaan.

Vandaar dat ik de blog over lichaamsbewustzijn en een passende lezersvraag nog even opzij heb gelegd en je deze blog tussendoor ontvangt.
        —————————————————————————————————————————————-
Naar mezelf kijken? Puff hij schudt zijn hoofd. Dat ga ik echt niet doen, echt niet. Voordat ik het weet ben ik weer mezelf in de war aan het schoppen. Ik heb het al zo zwaar…

Wat wil jij dan vraag ik rustig?
Nou Tja ik wil gewoon een simpele tool om hiervanaf te komen. Nachten lig ik zwetend wakker waarom ik maar in dezelfde cirkel blijf hangen. Ik dwaal rond in een andere werkelijkheid. Echter er komt niets van de grond… Zelfs mijn vrienden worden mij zat. Begint hij nou alwéér over zichzelf? Ik zit mezelf gewoon dwars!
Ok, zeg ik. Je bent nu al zo’n tijd bezig op zoek naar een simpele tool begrijp ik, om in een flow te komen. Je hebt boeken gelezen en seminars gevolgd. Jij hoopt volgens mij dat iemand die tool voor jou wilt gebruiken? Zo werkt dat helaas niet. Je kan alleen zelf iets veranderen. Het lijkt wel een obsessie. Mijn advies is om eerst hiervanaf te komen.

Dat wil ik wel, het liefs heel snel, mijn kritische mind maakt overuren, enne puff… maar hoe dan?

Dat ga ik je nu uitleggen. Je hoeft alleen maar te starten met een eenvoudige techniek en deze in je leven te gebruiken.

     ———————————————————————————————————————————————

In mijn leven heb ik mensen ontmoet die echt continu leven in een flow.
Ik vroeg aan ze wat dat dan betekent: meestal komt het hierop neer.

Het leven wordt makkelijker, alles valt continu op zijn plek. Ik krijg steeds de juiste situaties aangereikt. Het is net alsof het leven altijd achter mij staat.”

Dat klinkt goed! Kan jij dit ook in jouw leven ervaren?

Het antwoord is ja! Ik ervaar het zelf ook. In deze blog leer je een eenvoudige tool om meer flow in jouw leven te creëren waardoor jij tevens je productiviteit vergroot.

Eerst moet je begrijpen wat de flow verstoort. De vijand van flow en focus is afleiding, alles wat jou wegtrekt uit het NU. Weet je het nog de tovertruc waar ik eerder over schreef: waar jij je aandacht op richt vermeerdert en creëert.
Ga naar binnen bij jezelf, ga zitten en sluit eventueel je ogen;


1.    Observeer en accepteer deze steeds terugkerende malende gedachte waar je vanaf wilt. Het is als blaadjes in een
 stromende rivier, het drijft langs je heen. Je erkent dat ze er zijn, maar je gaat er niet op in. Je laat ze rustig voorbij drijven.

2.    Weet dat jij de malende gedachte niet bent, jij bent de observeerder. Observeer ze vanuit een neutraal perspectief.

3.    Breng je aandacht naar het NU.


Dit is een klein stapje. Om echt dagelijks in de flow te leven, kun je de quantum wetten toepassen en volgen. Schrik niet van het woordje “wetten”. Het is net zoals “geschreven wetten”. “Het staat voor constante kwaliteit en voor groot gebruiksgemak (deze zin citeer ik uit mijn collegebundel wetteksten)”. Echter hebben wij ook ongeschreven wetten in het leven, welke precies zo werken: het gebruik van het leven te vergemakkelijken en de quantum wetten staan voor constante kwaliteit.

Wanneer jij je aan deze quantum richtlijnen houdt, dan kan jouw leven van het ene moment naar het andere compleet transformeren.

Je zult denken en focussen in oplossingen in plaats van problemen. Je leert volledig op je
Intuïtiete vertrouwen, en je zult weten en voelen dat jij je op het juiste pad bevindt.

Weerstand zal verdwijnen en er komt acceptatie, onwrikbaar vertrouwen en vrijheid voor in de plaats. Angst wordt vervangen door zekerheid en innerlijke rust.

Dit zijn een paar resultaten wanneer jij gehoor geeft aan de geniale quantum wetten.
In 2-daagse PMC trainingen, leer ik je precies hoe je dat doet. De training is gebaseerd op mijn boek, Handboek voor succes. Stap voor stap zul jij leren hoe je elke dag in de flow komt en jij jezelf daarin kan houden en brengen. Voorts zal jij leren en begrijpen hoe de quantum wetten werken.

Klik hier om meer te lezen over de training cq masterclass: Lees verder.
Wil jij mijn blog per email ontvangen? Klik dan hier. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantum wetten met uitleg, cadeau.

Mijn passie én focus is mensen en organisaties te empoweren en te verrijken op basis van mijn vakkennis: expertise in het menselijk potentieel en quantum wetten.  Door middel van het verzorgen van masterclasses, (bedrijfs)trainingen, artikelen, (online)coaching en advies. Maak een afspraak.  Of kijk voor meer informatie op
PMC Advies.
 
Succes, zorg goed voor jezelf; je bent kostbaar, tot gauw!

Petra
PMC’s Quantum Laws

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30